Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    18. Listopad 2018. 13:10

Nedam ni ja moju curicu. Bas sam si htjela jednu jer imamo necakinju od 4 godine koja je predivna i totalno smo se i decko i ja ufurali da cemo i mi dobiti curicu. On vec planira cajanke na koje ce pozvati sve plišance i prica kako cemo joj pustiti dugacku kosu da je moze cesljati i praviti frizure. Sta da vam kazem, šašavac pravi. 😂
    A i svi nasi prijatelji imaju musku djecu i jako se svi vesele jednoj curici. Vec su joj nakupovali odjece i igracaka. Mislim da ce je razmaziti do kraja.😆

Salatica9192
    18. Listopad 2018. 13:12

AllieH, 
    ma to je nesto najsladje sto ugledah. Znaci istopila sam seeeee 😍😍😍😍😍 Moj fazon totalno hahaha (obozavam gegice inace, zato ih i imam masu). Ima i Lena slicne, tako pletene, iz H&M-a 😊😊😊  Ja cu kupiti malo brojeva 50, kada dodje plata. Ovo me ipak podsjetilo da beba moze biti malecka, moze ranije doci, a kod mene sve 56 i 62 (najvise 62). Neka se nadje, makar nosila 2,3 sedmice samo. Ali necu pretjerivati. 

Mina93
    18. Listopad 2018. 13:12

Allie imamo istu trenirkicu iz hma 😍
    To mi je bila prva kupljena ❤️
    Da se i ja pohvalim da sam uspila rijesit faks, tj odobrena mi godina mirovanja, samo jos moram upisat u referadi, vec me uhvatila frka da mi nece odobrit jer se ne javljaju..
    Klikerice ja jos razmisljam za gel, koliko sam popratila ima jos mjesta pa javim dns sutra 😊

Bulbi91
    18. Listopad 2018. 13:22

Salatica9192

Bulbi,
    i meni otkrivena Inzulinska prije 15 dana, pa mi ponistise dijagnozu juce u bolnici hahaha. Igraju se sa mnom 🤣 Sad cekam da vidim sta se desava. Pridrzavam se da ne jedem slatkise i grickalice. Ostalo sam pocela jesti normalno, odustala sam od dijete. Ali ti se pridrzavaj sada na pocetku svega. Ja imam jelovnik jedan, mogu ti ga poslati, kao sta se smije, a sta ne, ma da on mi je vise za Dijabetes, a ne IR.
    A i Svjesna ima IR jos prije trudnoce (razumije se) i ona pise da je izbacivanje "smeca" iz prehrane sasvim dovoljno.
    Ma sada si zasticena 😍 Ja iako ne znam da li je sada sve ok zbog injekcija, zelim da vjerujem u to i lijepo se osjecam. Tako i ti 😊 To je nesto sto je nama dvjema falilo (i jos dosta zena).

Ma hvala ti draga😊...ja sam vec seceras sa stazem od par godina i od prije trudnoce,tako da sve znam....meni ta njihova dijeta nista ne znaci jer je puna nezdravih gluposi(tjestenine,salama itd)sto mi je suludo...ja sam na posebnoj prehrani i pazim i dr.me podrzala u tome😁....
    Da,to i ja mislim sad sam zasticena sa svih strana u sad je sve u Bojzim rukama🙏♥️
    ...

du1988
    18. Listopad 2018. 13:26

bulbi, vjerujem od srca da ce biti sve u redu 😊❤️ 

url=https://lilypie.com]

Duda
    18. Listopad 2018. 13:28

Haha, Lidl je skužio koliko ima trudnica trenutno i koliko su lude za tim stvarčicama za svoje bebače 😁
    Eto, ako ovdje nalaze nadahnuće, ajmo mi krenut pisat šta nam još fali pa da nam to stave u katalog 😉 Ne samo lidl, nego sve trgovine 😉

_lily_0
    18. Listopad 2018. 13:29

Bulbi91 
    Prije svega cestitke od srca, i zelim ti skolsku trudnocu da sad sve prode kako treba a i bude.  Usla sam u grupu taman kad si ti nazalost otisla tako da sam citala o tebi i sta rec lavica si i svaka cast glavu gore i veseli se svakom narednom danu... sto se tice inekcija ja ti se pikam clexanom 0.4 i davala sam si na pocetku trudnoce u trbuh  dok nije poce rast pa sam presla na noge u butine i tamo mi je nekak bilo najgore jer sam bas jake masnice imala i vise se ne pikam tam nego me sad muz pika u ruke tu mi je nekak najbolje em kaj ako i nastane masnica bude neka mala i brzo prode pa tak mjenjam ruke kad dobijem koju masnicu na jednoj predem na drugu taman se ova oporavi pa nazad i tak u krug... uglavnom ako ces trebat kakav savjet slobodno nas pitaj tu ima nas jos dosta koje se pikaju
    A tebi zelim svu srecu ovoga svijeta i javljaj a se cesce tu 😍😘❤️

barbiemama
    18. Listopad 2018. 13:42

bila sam vani na pauzi i nekako me počelo boliti/stezati onako ful nisko. nisam se posebno zabrinula (iako nisam još osjetila takvu bol). kao, to je sve normalno. i onda dođem na wc i obrisala sam par sitnih svijetlooorozih kapljica, kao krvi. i sad pratim situaciju i ne vidim ih više. možda je od brijanja ili od seksa. ali malo me zabrinulo. ako nastavi tako, budem otišla na hitnu :/

Klikerica
    18. Listopad 2018. 13:43

pepe1907

Klikerica

Ažuriram stanje s jutarnjim uplatama…
    Sjele su :
    Teatoni,Maggie, Zvrkica , Barbie,m.girl16,BusyBee, Pticaselicastzg,SummerSawyer
    Hvala cure!
    Čekamo još:
    Pepe, MareiKate, SarahSarah , Arsancres, imalac_28

uplatim ti dns, samo čekam komplikacije da sjednu 😁

Super pepe! Ja isto čekam da to sjedne, a nikako... stvarno neozbiljna država, zadnje od zadnjih smo na platnom spisku.

Evo updejt
    Sjele su :
    Teatoni,Maggie, Zvrkica , Barbie,m.girl16, BusyBee, Pticaselicastzg,SummerSawyer, SarahSarah, Arsancres, i malac_28
    Hvala cure!
    Čekamo još:
    Pepe i MareiKate

Bome ste brze i ovo skroz ozbiljno prihvatile! Svaka čast!
    Još je jedna kutija slobodna, znači još 2 osobe po 3 ampule se mogu javiti, ako ne, biti će kod mene ako se netko sjeti naknadno. U utorak idem po to, i odmah iz pošte u Jurišićevoj šaljem svima koje su javile adresu, ako niste pošaljite mailom. Slati ću u kovertama na jastučiće, da zvrkica može puckati. 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    18. Listopad 2018. 13:46

barbiemama

bila sam vani na pauzi i nekako me počelo boliti/stezati onako ful nisko. nisam se posebno zabrinula (iako nisam još osjetila takvu bol). kao, to je sve normalno. i onda dođem na wc i obrisala sam par sitnih svijetlooorozih kapljica, kao krvi. i sad pratim situaciju i ne vidim ih više. možda je od brijanja ili od seksa. ali malo me zabrinulo. ako nastavi tako, budem otišla na hitnu :/

Ako je baš pink, onda ti je puknula kapilarica u rodnici i to ti je 100% od seksa. Ovaj pink sam baš istraživala, i stvarno se pojavi nakon seksa, i to čak i dan i dva nakon. Provjerila sam s ginekologinjom i potvrdila je tako. 
    Ako je baš boja krvi, e onda odi na hitnu, i naravno ako nastavi curiti...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.