Ma Barbie i ja vjerujem da nije nista alarmantno,no ako bi te opet bolilo ili bilo bas krvi,onda odi na hitnu.
Salatice..... sto reci. Nemoj se zamarat. Meni se cini da ti zivis u takvom mjestu gdje su ljudi jednostavno zabadala,i sve ih zanima,i previse se namecu. U ostalom dva paketica ce vjerovatno i bit dosta,bar sam tako cula, vjerovatno cemo ih nosit u bolnici i mozda koji dan doma.
Cure, ne kuzim ovo s komplikacijama, kako ste dobile manje? Je li to zato sto vam je prosjek placa manji od tog nekog maksimalnog iznosa? Meni je ovo prva isplata, cini mi se da sam dobila normalno, tj. full koliko najvise i mogu isplatiti? 🤔 Nista se ne kuzim u to.
Luka ❤
Cure, ne kuzim ovo s komplikacijama, kako ste dobile manje? Je li to zato sto vam je prosjek placa manji od tog nekog maksimalnog iznosa? Meni je ovo prva isplata, cini mi se da sam dobila normalno, tj. full koliko najvise i mogu isplatiti? 🤔 Nista se ne kuzim u to.
isto tako i ja 🤔
znam da se dobiveni prosjek satnice mnozi s brojem radnih sati u mjesecu pa da tu moze varirati...ali nisam mislila da varira i do 400 kn
url=https://lilypie.com]
Npr ja imam placu 3200 i ni jedan mj ne dobijem isto
Prosli mj sam dobila tolko predprosli za 150 manje ali me ovaj sad sokirao sad za 400kn manje
Sta rec osim da su lihvari eto...
Fura se kako je direktna i skrese sve. E neces meni, srce moje hahahhaha. Imam 4 drugarice i par drugara, ogroman broj za popricati i popiti kavu i očigledno nisam sposobna sklapati nova "prijateljstva" sa 26 godina (bar sa takvim direkt ljudima).
Barbie, da li je bolje?
Fura se kako je direktna i skrese sve. E neces meni, srce moje hahahhaha. Imam 4 drugarice i par drugara, ogroman broj za popricati i popiti kavu i očigledno nisam sposobna sklapati nova "prijateljstva" sa 26 godina (bar sa takvim direkt ljudima).
Barbie, da li je bolje?
Jel rodila ona nedavno? Jeste pricale bas na telefon ili porukama, jer ovako natipkano jako, jako tesko bude pohvatat neciji ton.. a ako je friska rodilja, vjeruj njoj su hormobi sjebaniji nego nama pa bi ja rekla da se lako uvrijedi i na nesto skroz beningno ;)
url=https://lilypie.com]
Evo, ja sam gledala i dobila sam opet max iznos, 4257. Valjda jer mi je plaća uvijek dosta veća od tog iznosa. To se možda odnosi na cure koje ne primaju max izos
Barbie, da li je bolje?
nema više nikakve krvi, ni te pink. osjećam neka lagana stezanja, ali dobro, ništa zabrinjavajuće. smirila sam se malo.
Barbie, da li je bolje?
Jel rodila ona nedavno? Jeste pricale bas na telefon ili porukama, jer ovako natipkano jako, jako tesko bude pohvatat neciji ton.. a ako je friska rodilja, vjeruj njoj su hormobi sjebaniji nego nama pa bi ja rekla da se lako uvrijedi i na nesto skroz beningno ;)
Ee jeste. Sredinom avgusta je rodila. I porukama smo se cule. A mislim da nisu u pitanju samo hormoni, jer sve sto radi sa bebom, prenosi i meni da i ja moram i samo tako je pravilno. Kao da je ako ja drugacije i to vrijedja haha. Sjecam se samo rasprave oko sto ja kupujem u tom i tom, kad tu skoro isto ima jeftinije. Ne moze pustiti nekako... Ne razumijem sta je briga hahaha. Ili sam ja drvena previse, ono ne zanima me tvoj izbor, treba da me zanima da se raspravljam? hahahaha
A mozda je malo pojacalo i poslijeporodjajno ludilo, ali luda sam i ja, pogotovo od juce 🤣🤣🤣🤣
Haha ajme Salatice, pa ti bas ono okruzena sa ljudima koje ne znam ni kak bi komentirala 🙈 Samo ti nju fino na ignore i uzivaj u kupovini svojih gacica, nemoj da bi se slucajno jos i oko toga zamarala 😁
I sam da znate da su meni te mrezaste gacice bile 🔝🤣🤣 Najrade bi ih cijelo vrijeme ostala nosit 😅 Dosta dugo sam ih i nosila zapravo, njih i Vir uloske, skoro do kraja krvarenja koje je potrajalo, zbog epiziotomije nisam iskreno ni pomislila na obicne gace i uloske ili bilo kaj kaj bi mi dolje i najmanje pritiskalo i dodirivalo kriticno podrucje 😶😶
Ja danas bila u gradu, isla do faksa uplatit ratu, uzet potvrdu za zdravstveno, pa knjiznica u kojoj kasnim preko mjesec dana s vracanjem knjiga za diplomski koji NISAM NAPISALA
Sortiraj odgovore
Najstariji