Koliko često tijekom trudnoce vadite krv(ako nema nikakvog dijabetesa) - redovna krvna slika?
krv vadila do sada dva puta :)
danas je taj popust u Mulleru. piše i da je na pelene. ne znam jel na Pampers. uzela bih dva pakiranja ako je,
Ja cu skoknuti do Muellera danas😉
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice, van gestacijskog, krv kao kks sam i u prošloj i u ovoj trudnoći vadila dva puta, na početku oko 8-9 tt i ulaskom u treće tromjesečje.
Salatice, samo hrabro, bolje da su pedantni i oprezni 😘
Zgodna m.girl 😍
Jos smo u bolnici. Ne spominje se vise kuca. Za danas CTG, infuzije i evo uzeli briseve (gdje moj doktor njezni sto me primio, zena neka uzimala, znaci grlic me boli, ladno 😶 grubijanka), zatvorena sam, itd. Zavrsila sa vadjenjem krvi, cekam nalaze.
Kolacic, sta se sa tobom desava? I cura kojoj posumnjase u manjak vode? A vec se mirim da cu ovdje docekati bebu, spominju spontani iz 2012, pa inzulinsku, pa trombofiliju, pa ovaj manjak vode. Mislim da previse imam dijagnoza i previsoka trudnoca da me lako puste. Imam muza ovdje, lakse mi je to dosta, upada kod mene (presladak u svojoj uniformici maloj 😍😍), ali ubi ovo cackanje grlica, non stop preslusavanje beba (3 puta na dan sa onim aparaticem i CTG), ono psihu ti nervira… Ali tu je sta je. Samo da Lena bude dobro i da porastem 😍😍😍😍
Jos smo u bolnici. Ne spominje se vise kuca. Za danas CTG, infuzije i evo uzeli briseve (gdje moj doktor njezni sto me primio, zena neka uzimala, znaci grlic me boli, ladno 😶 grubijanka), zatvorena sam, itd. Zavrsila sa vadjenjem krvi, cekam nalaze.
Kolacic, sta se sa tobom desava? I cura kojoj posumnjase u manjak vode? A vec se mirim da cu ovdje docekati bebu, spominju spontani iz 2012, pa inzulinsku, pa trombofiliju, pa ovaj manjak vode. Mislim da previse imam dijagnoza i previsoka trudnoca da me lako puste. Imam muza ovdje, lakse mi je to dosta, upada kod mene (presladak u svojoj uniformici maloj 😍😍), ali ubi ovo cackanje grlica, non stop preslusavanje beba (3 puta na dan sa onim aparaticem i CTG), ono psihu ti nervira… Ali tu je sta je. Samo da Lena bude dobro i da porastem 😍😍😍😍
Salatice bit ce to sve dobro ,neka su oprezni a Lena prava lavica mala ce bit😘.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ana89 mene strah da bude bas obrnuto jer se sada na njih digla hajka opet pa da se za osvetu da tak kazem karikirano budu izivljavali jos vise.. boze inace sam optimista nez od kud mi ovo😒😒 krv sam vadila 2x na pocetku i sada za ogtt gdje je odmah izvadila i za kks, urin sam 2x dala i imam slj tj urinokulturu i to je to.. a ha, krv jos jednom budem za rh faktor
url=https://lilypie.com]
Jutro! 😊
Ivylee,mislim da mi je to jedini način za te uloške, neću uzimat putni kofer zbog njih
Salatice, samo se ti drži, znam da nije lijepo u bolnici, ali super je da su ti za sad svi nalazi dobri i što imaš muža blizu, vidiš kako se to lijepo posložilo 😊
Što se tiče termina, meni još niko ni jednom nije spominjao drugi termin osim onaj po zm, tako da i ja tako računam.
Prijavljujem jednu cijelu prespavanu noć, jest da je bilo polusjedeći jer me zadnjih dana ubilja žgaravica, ali sa samo jednim buđenjem za wc i odmah sam zaspala ponovno. 🎉🎉
Sretno svima koje imaju pregled danas, veselimo se lijepim vijestima i velikim bebama! 😚
Jutro kloksetruskawka, svaka ti čast s obzirom na radove i tjedne trudnoće, divim ti se, samo nemoj se puno forsirati ako osjetiš da ne možeš.
klikerice, jel je uopće išta potrebno reći na tvoj članak osim da rasturaš? svaka čast, volim pročitati kod tebe uvijek nešto novo jer je super napisano i jako je korisno
ostale curke, drago mi je da je sa bebicama sve dobro i sa mamama naravno.
Muž mi podigao nalaz, rezultati su sljedeći:
1. vrijednost - 4,0
2.. vrijednost - 7,6
3. vrijednost - 5,7
Hvala Bogu da je sve ok, zato smo jučer odmah stali u city nakon rezervacije kolica na komad torte i ubili se u slatkome, hehe.
Curke koje su vadile ogtt, nalazi??
MI ušli u zadnje tromjesečje i zadnji mjesec koji mislim raditi ako će biti sve ok.
Super ti je nalaz, ja čekam četvrtak za svoj, idem tad na pregled a nalaz je poslan automatski ginekologu.
Što se vađenja krvi tiče, vjerujem da ću sad na kontroli dobiti za 2. put, prvi put sam dobila na početku sa 9 tjedana. I sve je bilo odlično.
Vozim još uvijek, nije mi teško, idem na kontrole za štitnjaču pa se sama vozim nekad, nekad netko ide sa mnom, imam 50 km u jednom smjeru do te bolnice.
Kad idem s dečkom, uvijek on vozi ove duže relacije, makar bi mogla i ja, ali kaže da se ne izlažem stresu bezveze.Ne zbog same vožnje nego majmuna na cesti. Baš ljudi ko idioti voze, išli smo do Zga u subotu, nekih 130 km imam, pa to je strašno kako izlijeću, guraju se, ne gledaju, tipkaju po mobitelima...mozak bye bye
Ja sam isto kks vadila samo 2 puta, odmah na početku i u 25.tt, kad i ogtt.
Urin sam češće jer sam imala e.coli, evo baš sam i prošli tjedan odnijela za svaki slučaj opet, čekam još nalaz.
I ja još vozim, i mislim da i hoću još neko vrijeme, ali samo kraće relacije. A kad ide netko sa mnom, uvijek taj netko drugi vozi 😊
Hvala cure! Bila sam na isto 2-3 redovna vađenja krvi plus ogtt i rh faktor,ali vidim da je to standardni prosjek, tako da super! Samo ste mi potvrdile ono sto sam mislila da je i normalno.
Za auto pitam samo da se znam planirati do kada cu sta moci... ja isto ne forsiram vise voznju bas ako ne moram voziti. Idem na preglede i aventualno do neke trgovine se zaletim.
Kada mi trbuh kreme smetati necu vise voziti i to je to.
Ovo sto Jagodica kaze kretena je na cesti svakakvih.
I izbjegavam gradske guzve i jutarnje i popodne... ne idem nikuda prije 10 sati i onda pppodne dok ne prodje 18 h...kada prodju one najvece nervoze,bas da ne prenosim klikeru taj stres.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ulovila sam zaostatke 💪
Salatice drzi se, bitno da su svi nalazi po starom a vjerojatno te se boje jos pustiti s obzirom na povijest. 😘
Bravo za sve preglede i ogtt nalaze!
Truskawka drago mi je da si se javila, predivni ste vas troje 😍😍 i bas mi je drago sto te pustaju jos bez hospitalizacije, nadam se istom scenariju. Cuvaj se i laganini 😘
Pticice krasna ti je haljina i vas dvije 😍
One muffine i vrucu cokoladu ne smijem komentirati 😋
Kolacici javi kakvo je stanje, proteini u urinu mogu doci iz par izvora, bitno je provjeriti odakle i zasto jer nisu za zanemariti. Ovisi i o drugim nalazima i simptomima, tlak, oticanje, jetra, kks?
Ja isto jos vozim i vozit cu do kad cu moc s obzirom na trbuh. U prosloj trudnoci sam vozila do poroda, sad mislim da necu bas toliko dugo.
Stanje s bh je standardno, jedan dan malo vise, pa par dana malo manje. Mg pijem 600mg, probala sam par dana i vise ali probava mi poludi, ovo je max koji mogu podnijeti. Pregled u ponedjeljak.
Odlicno mi je ovo vrijeme vani 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji