Home sweet home!Evo mene doma. Bez objašnjenja zašto i odakle povišen protein, s preporukom da doma povremeno kontroliram tlak.
Prvo sam uletila u kadu….. Preporod.
Salatice, suosjećam sa tobom ali svemu dođe kraj. Moja predviđena 3 dana se razvukla na 6 i još nakon svega ostala bez dijagnoze. Ali zadnje što su mi rekli je da je beban ok i za to se držim.
Bravooooo
Ja se trpam sa slatkim jer se Teo dns slabije javlja, pa kao počet će lupati ali on krene štucati..i skoro svaki put kad ja jedem.slatko on štuca..sad idem guglati dal mu možda to ne smeta...eto nadam se da će se u međuvremenu razbuditi 😞
Salatice, samo mirno i hrabro, dan po dan. Svakim danom si sve bliže mojim tjednima. Znaš kako ti kažeš, da budem kao Maggie!
Mina, mene ne zanimaju recepti, nego donesi ti malo tih kolača na kavu idući tjedan!
Home sweet home!Evo mene doma. Bez objašnjenja zašto i odakle povišen protein, s preporukom da doma povremeno kontroliram tlak.
Prvo sam uletila u kadu….. Preporod.
Salatice, suosjećam sa tobom ali svemu dođe kraj. Moja predviđena 3 dana se razvukla na 6 i još nakon svega ostala bez dijagnoze. Ali zadnje što su mi rekli je da je beban ok i za to se držim.
super vijesti, jesu ti jos nesto rekli?
Ništa. Nikakvo objašnjenje. Samo upozorenje na nizak šećer da jedem češće ali ne slatko i slano jer sam u plusu 19kg. I to da kontroliram tlak iako je i on ustvari ovih dana nizak 90/60. Sve nešto naopako.
Kolacici nek si ti sretno dosla doma 🤗🤗
Evo bacim link na recept na fb 😉
Maggie haha nemas frke, napravit cu nesto 😁😍
E da, rekli su i da izdržim još barem 4 tjedna.... Iako se ne otvaram niti je beba u ikakvoj opasnosti sada Bogu hvala. Ali eto, da malo usporim i da nema povratka na posao.
Ažuriram tablicu s terminima i spolovima pa molim Malenu1983, Miu1707 i Tratinčicu25, ako nas čitaju i naravno, žele objaviti, da mi jave podatke.
Stavljam uskoro tablicu, a vaše ću podatke onda unijeti naknadno.
Kolačići super da si stigla doma, sad lijepo odmara i uživaj u svome 😄
Nadam se da će stvarno dok riješiti tu porodiljni naknadu da bude puni iznos plaće i drugih 6 mjeseci dok nama bude trebalo 😃😃
Rita
Cure kupljena kolica i elektricna aventova izdajalica 😁
Kupili smo na kraju Graco EVO 2u1 najnovija kolica, sve su ono sto sam trazila, najlaksa od svih ostalih, sklapam ih jednom rukom, sportski dio koji se spusta u nulti polozaj, autosjedalica, u svim smjerovima beba moze da sjedi, velika korpa, i zimska navlaka. Ima li jos neko da ih je kupio??
kolačići, neka tebe kuci, sve je lakse! Nisam nikad razmisljala i da nizak secer moze stvarati problem...ali vidim da u dva tjedna od zadnjeg pregleda nisam dobila ni grama, a samo sam izbacila slatko, grickalice i brzu hranu. Sto se tice pune naknade...pitanje je hoce li nas to hvatati, ali bilo bi odlicno!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji