Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    12. Listopad 2018. 07:38

Tridesete gazim i muka mi je sasvim 🤣😋😋 Daa, 32 pune 💪 Srecno na pregledu 😘😘 Da vidimo kolike su nam curee, nadam se da ce nam reci kilazu i mjere. Meni je zakazan uzv pregled, mislim da me nece dirati dole ahhahaha. 😒😒😒😒 boliiiiii 😑
    Cekam vase vijesti 😊 Ja sam nocna smjena javljanja haha 😋

Ana89
    12. Listopad 2018. 07:38

Mina93

Ja prijavljujem pregled danas 😁💪
    Rekla sam muzu da uskoro on uskace za brijanje noga kad mi ne zeli platit lasersku 🤣🤣 i onda se sitim jos jutros da sam zaboravila oprat kosu 😅

Haha, kod mene je bilo prvi put ogledalo kad je trebao mali korektivne, kad nisam vidila pod određenim kutom. Sad mi treba za cijelu akciju 😅😅😅
    Noge još mogu. Ali vidit ćemo za koji tjedan 😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    12. Listopad 2018. 07:39

Hahaha muke po brijanju 😂😂 ja jucer odradila depilaciju sva sreca tako da sam mirna, kosa oprana, da smijem bi i nokte nalakirala 😅😅 spremna za dejt sa doktorom 😂😂
    Ni ja vise nista ne vidim dolje, muz uskoci kad treba al je toliko smotan da je to za poludit, onda se radje sama napamet obrijem. 😎😄 

AllieH
    12. Listopad 2018. 07:40

Dobro jutro ☀️
    Sretno na pregledima cure! Dugo netko nije postao sliku s UZV-a, bas bi mogle vi sto debelo gazite tridesete 🤗🤗
    I ja se kao zvrkica brijem sama i napamet, pa kako ispadne 😂 
    Rastoke su mi predivne, nisam nikad bila u ovo doba godine. 
    zvrkice, koju si AS narucila? 
    Meni je jucer stigla komoda za previjanje, ali stoji u kutijama jer je muz do sutra na team buildingu i nema je tko sastaviti 😭

Luka ❤

• Strudlica
    12. Listopad 2018. 07:53

Salatica9192

Jutroo 😊
    Barbie, pratim sta rucas stalno (food stalker) haha 😍🤤🤤🤤 predobro je sveee, ti tacno imas dar neki xD Jedes svasta, a takva linija 🤣😊🤗 Uzivaj 😘
    I Du je objavljivala nesto premocno, htjela sam cak i komentarisati hahahaha 🤣
    Ovih pola sata sto sam budna - bez tegoba. Ali dug je dan da me nesto sastavi i da se raskukam hahaha.
    Danas kontrolaaaa 😍 ja sam u 19:00h narucena.
    Znam da ide i Ptica, kad si ti, u koliko sati? I prijavljuje li jos neko? Treba se sredjivati, brijati, kosu prati… Niti se sageti kako treba, niti vidim sta dole hahahhah 🙄

Jutrooooo
    Salatice ti i ja uvijek isti dan na kontrolu :) ja sam an podne :)

Mina93
    12. Listopad 2018. 08:02

Ana89

Mina93

Ja prijavljujem pregled danas 😁💪
    Rekla sam muzu da uskoro on uskace za brijanje noga kad mi ne zeli platit lasersku 🤣🤣 i onda se sitim jos jutros da sam zaboravila oprat kosu 😅

Haha, kod mene je bilo prvi put ogledalo kad je trebao mali korektivne, kad nisam vidila pod određenim kutom. Sad mi treba za cijelu akciju 😅😅😅
    Noge još mogu. Ali vidit ćemo za koji tjedan 😆

Ma mogu i ja jos al se malo namucim zbog ove loptice ispred nikako se namjestit xD a prolazim ih epilatorom pa je to malo sporiji proces od britvice, rekla sam mu jos na ljeto da ga to ceka zadnjih mjeseci 🤣

Ivylee
    12. Listopad 2018. 08:06

Oooooo koliko pregleda danas, bit će brdo lijepih vijesti na forumu ❤️
    Dalatice, Ana, Ptico, pljesak za puna 33 👏
    Kolačići, kakva je situacija, hoće vas pustiti doma?
    Ja sam jučer shvatila da sam sve pripremila, još ću samo kupiti neke bezvezne papuče tipa onih za goste, koje mogu lipo baciti nakon bolnice i to je to. Počela me malo i nervoza i panika hvatat unatoč tome šta mi nije prvi put, tako da sve upućuje da smo blizuuuuu 😲
    Sad idem svoju šetačku turu do placa odraditi i obaviti kupnju za ručak. Pusa svima 😘

Salatica9192
    12. Listopad 2018. 08:07

Strudlice hahah, daa 😍 Skupilo nas se 5 sada za danas. 🤗🤗🤗🤗 Ja sam uvijek petkom i na punu nedelju, jer sam petkom uvijek puna nedelja.
    Nadam se da je sve oke, da beba ima oko 2kg i da ce mi dozvoliti umjerenu aktivnost 😍
    p.s. prekrsila sam dijetu jutros, pojela sam burek 🤣 Tako mi se traziooo 😶 sad kad zgaravica napadne. Ali pojela sam po pola sa mackom, on jede meso, a ja tijesto ahahahahahaha. Eto, ja tako jedem burek u 90% slucajeva, volim smek i tijesto ono, a meso me pretezno nervira, komadine one. Jedino kad ga jedem vani negdje, nmg ga komadati rukama, pa pojedem i mesa 🤣 Eto nekom ideje. Burek 😍 (burek je samo sa mesom, a sve ostalo su pite haha). 

Salatica9192
    12. Listopad 2018. 08:10

🤣🤣🤣

• zvrkica
    12. Listopad 2018. 08:11

Allie uzela sam Maxi Cosi cabriofix. Nadam se da ce doći 😂😂
    Imals.je kuma takvu i zadovoljna je pa sam uzela i ja.

Joj znam kako je kad stoji i nema tko sastaviti taj isti tren. Ja bi to sve odmah 😂😂 Baš jučer stigao ovlazivac zraka i rekla sam muzu ima da ga popodne uključi da vidim kako radi jer me jako zanima 😂😂

Barbie blago tebi, obožavam Rastoke. Mi stanemo svaki put kad idemo na more i natrag 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.