Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    12. Listopad 2018. 00:03

Igrom slucaja sam danas popila 3 kave 😒😒 ne spavam, a mali toliko ludacki skace da ce mi probit utrobu😬😬 jjeeeej

url=https://lilypie.com]

Ana89
    12. Listopad 2018. 00:29

Spavala sam do prije 2 sata, opet mi se spava😂😂😂. Mislim da maleni papa zalihe željeza ko lud. Sreća pa pijem nadomjesne😅😅.
    Ulazak u veliki 33.tt ☺️  Piše u aplikaciji da u ovom tjednu bebon dođe do 2 kg, pufnasto malo.

url=https://daisypath.com]

Sunflower! 🌻
    12. Listopad 2018. 00:31

Pticice, prica s mamom danas me odusevila 💖 Divne su, stvarno jesu!
    I mene je moja iznenadila, spremala sam se jutros rano do Lidla i pricam joj to, i na kraju mi sinoc muz ubije volju za odlaskom, kao ima vec dovoljno svega, zas bezveze jos kupovat i gomilat itd. (sto je stvarno i istina, aliiiiiiiii jel, kako odoljeti) i odlucim na kraju da nejdem ipak. Popodne me ona zove kaj sam obavila, ja joj ispricam opet sve, da bi me zvala opet kasnije, nazicala ona buraza da ju vozi u Lidl kad su isli s posla i kupila mi paket bodica i jednu pidzamu, ono kaj sam originalno i sama mislila uzeti 😍 samo nije vise nasla najmanju velicinu pa je uzela 62. Al eto, razveselila me ☺️ 

• Strudlica
    12. Listopad 2018. 04:58

Insomnia 

barbiemama
    12. Listopad 2018. 06:01

jutro 😘

mi jučer bili na Rastokama. nemam mira, moram hodat okolo. jela prefinu pastrvu 😍

Salatica9192
    12. Listopad 2018. 06:25

Jutroo 😊
    Barbie, pratim sta rucas stalno (food stalker) haha 😍🤤🤤🤤 predobro je sveee, ti tacno imas dar neki xD Jedes svasta, a takva linija 🤣😊🤗 Uzivaj 😘
    I Du je objavljivala nesto premocno, htjela sam cak i komentarisati hahahaha 🤣
    Ovih pola sata sto sam budna - bez tegoba. Ali dug je dan da me nesto sastavi i da se raskukam hahaha. 
    Danas kontrolaaaa 😍 ja sam u 19:00h narucena. 
    Znam da ide i Ptica, kad si ti, u koliko sati? I prijavljuje li jos neko? Treba se sredjivati, brijati, kosu prati... Niti se sageti kako treba, niti vidim sta dole hahahhah 🙄

Ana89
    12. Listopad 2018. 07:00

Salatica9192

Jutroo 😊
    Barbie, pratim sta rucas stalno (food stalker) haha 😍🤤🤤🤤 predobro je sveee, ti tacno imas dar neki xD Jedes svasta, a takva linija 🤣😊🤗 Uzivaj 😘
    I Du je objavljivala nesto premocno, htjela sam cak i komentarisati hahahaha 🤣
    Ovih pola sata sto sam budna - bez tegoba. Ali dug je dan da me nesto sastavi i da se raskukam hahaha.
    Danas kontrolaaaa 😍 ja sam u 19:00h narucena.
    Znam da ide i Ptica, kad si ti, u koliko sati? I prijavljuje li jos neko? Treba se sredjivati, brijati, kosu prati… Niti se sageti kako treba, niti vidim sta dole hahahhah 🙄

Salatice, nasmija me 😆😆😆. Pa ja i ogledalo za brijanje se družimo već zadnja dva - tri pregleda aktivno 😆😆😆😆. A saginjanje na vlastiti rizik hoćeš moći nazad se dignuti.
    Sretno svim curama po pregledima danas. 
    Odo jesti 😆 Ja gladna. 

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    12. Listopad 2018. 07:13

Jutro 😀

Sretno na pregledima danas 😘

Ja napamet dolje sve radim pa kako bude kod doktora, bude 😂😂😂 još da i o tome mislim 😂😂 Ko da ne znaju kolika je muka to raditi u 7 mj trudnice 😂😂

Nego, ja sutra punim 28 tt što znači da  i ja ulazim u treće tromjesečje? 
    odmah ću sutra bebu počastiti dostavom pizze 😂😂😂😂

I napokon naručila komodu i krevetić iz Iker, pa kad stigne idem po madrac u Bubamaru i moram naći neku slatku podlogu za previjanje.
    AS iz Magic baby mi još nije došla pa ću ih zvati danas da vidim di je zapelo

Pticaselicazgst
    12. Listopad 2018. 07:28

Jutro 🤗
    Nema spavanja, uzbudenje pred pregled cini svoje. 😍
    Salatice ja sam u 10:20. 💪 i Luks ima pregled, mislim da ujutro isto. Javit ce nam se 😊
    Salatice ti popodne narucena, jedva cekam cut tvoje vijesti s pregleda 🤗
    Hihi zvrkice bravooo 💪💪 deff mora past jedna pizza po tvom gustu 😍
    Barbie super za aktivan nacin zivota, ja se isto max trudim sto vise zujat okolo i stalno nekam idemo. 😍 rastoke su mi 🔝
    Strudlice znam kako ti je, nesanica je katastrofa 😢 al proc ce i to 😁
    Salatice i Ana eto nas u 33 tjednu 💪😍

Mina93
    12. Listopad 2018. 07:28

Ja prijavljujem pregled danas 😁💪
    Rekla sam muzu da uskoro on uskace za brijanje noga  kad mi ne zeli platit lasersku 🤣🤣 i onda se sitim jos jutros da sam zaboravila oprat kosu 😅 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.