Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    11. Listopad 2018. 18:48

Ja gledam isto 2000 str.😂😂😉😉😙😙bome rusimo klokanicu...mislim da smo naj aktivnije...

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    11. Listopad 2018. 18:50

Znači, pišete ko velike 😂😂 
    Ja pola ne zapamtim 😂😂

Vana ma sve je to ok, ionako je to procjena mjere, možda je bebac i teži. No svi nekako kažu da u tim tjednima bude zastoj manji. Ako je do sada sve išlo Ok,  ići će i dalje 😀

• Malaaiva
    11. Listopad 2018. 19:26

Jedna info iz Lidla, mama mi je bila danas oko 12 sati i sve se već bilo rasprodalo i sad mi šalje sliku i sad su valjda nadopunili, pa ima svega. To je na donjim sveticama u lidlu, pa ako je netko nešto propustio može ponovno probati otić vidjeti jel ima 

Rita

• Malaaiva
    11. Listopad 2018. 19:29

Sad idem čitati blog od Klikerice 

Rita

Maggie85
    11. Listopad 2018. 19:53

Ja sam se vratila s tečaja i večerala pirov griz s par kockica tamne čokolade. Vratilo me skroz u djetinjstvo.
    Na tečaju nisam čula ništa novo u odnosu na onaj iz Merkura, a najbolja mi je bila izjava doktorice u vezi prisustva tata na porodu: "Ne znam pametnije mjesto na svijetu gdje bi mogli biti u trenutku kad im se rađa dijete." Baš mi je to bilo nekako lijepo 😍, a i sjetilo me da mi je tako nešto rekao kolega s posla, u smislu kako si nikad ne bi oprostio da nije prisustvovao. 

Maggie85
    11. Listopad 2018. 20:01

Jedno pitanje mi se pojavilo za vrijeme predavanja: kaj je bebe obavezno češljati da ne bi dobili tjemenicu? Ja sam mislila da je to samo marketinški trik, prodavanje češljeva i četki, a sestra je danas rekla da treba češljati i to u smjeru suprotnom od rasta kose.
    Mmama2, jel ti tetraš od prvog dana? Prekrivaš pupak ili ga ostavljaš na zraku? Rekla je sestra da je obavezno koristiti JP dok batrljak ne otpadne. Kaže da je to zato što batrljak mora biti suh i ne smije se vlažiti, a ne znam zašto se to ne bi moglo s tetrama.

m.girl6
    11. Listopad 2018. 20:07

_svjesna

Allie, malo istrazujem i vidim da si u pravu za Stokke, prenapuhano je to sve.
    Da li zna neko koji brend/model kolica imaju sportski dio koji se spusta u nulti polozaj (dakle bez kosare), i sa autosjedalicom u kompletu? Razmisljam na nacin da cu ih licno bolje iskoristiti tako. Jesu li to 2u1 kolica onda?
    Kunert su mi jako lijepa kolica, Mutsy sam takodjer istrazivala ne djeluju lose. Izgubila sam se u svemu, mislim da nista dok ne odem u radnju i ne isprobam sve sto ima. Nemam stepenica do stana, imam lift, imamo vece auto, necu ih nositi nigdje, bitno mi je da ih dugo mogu koristiti, da ne platim skupo a kasnije kupim obicna kisobran kolica 😰

Maclaren Daytriper ti imaju kosaru koja se pretvara u sportski dio. Mi ih narucili u magic babyu i jedva cekam da nas nazovu da su stigla 😊
    A AS smo uzeli od maxi cosi pebble plus vivid red boje

Noa 💙

MareiKate
    11. Listopad 2018. 20:07

Maggie, drago mi je da sam te upoznala, izgledaš čudo za svoje tjedne, kao da sve trudnice ovdje valjda :) 
    Meni je tečaj bio ok, pred kraj malo već dosadno jer sam se o svemu i prije informirala. A bilo je i šaljivo, svakako 😁
    Imam dva pitanja, kako je zadranka spominjala plan poroda, i sama sam o tome razmišljala prije, našla obrazac na netu i čitam, i potpuna novost mi je bila klizma ili klizna 😂 i čitajući o tome na netu zaključim da to ne želim i danas dokica na predavanju kaže da to preporuča da ne odbijemo. Nisam htjela brukat se pitanjima jer sam shvatila da uopće ne kužim to, da li to ide svakako nakon klistira, ili jedno isključuje drugo, baš sam u čudu da sama toliko o porodima se naslušala a za to nisam čula oa me zanima jel to toliko uobičajeno da se ne spominje ili je to me i promaklo... Što vi mislite i znate o tome?
    Test sentibilacije? Što je to? Ja bila uvjerena krvna grupa i sl, i sad zovem dodatno osiguranje da mi pošalju uputnicu da obavim to sutra uz ogtt i kks i doktorica koja izdaje uputnice mi se čudi da ona ne zna što je to, da kak je to meni ginekolog napisao... Pa ja ne kužim, imam feeling da me pravi ludom??
    Klikerice, ne znam jesi mene zapisala isto za gel? Puno tipkamo pa vjerujem da ti lako promakne... Sutra taman čitam tvoj blog dok čekam ogtt 😄

Vana11
    11. Listopad 2018. 20:12

Ma i ja nekak vjerujem da bude to sve ok, najbitniji su mi ovi protoci i da je to ok. I da izdrzimo jos barem 3-4 tjedna, a debljali budemo se poslje još 😊
    Pepe, super mi izgleda izdajalica, i ja sam ih gledala na ebayu i aliexpressu i između svih tih nisam mogla izabrati i još nisam naručila, pa mi je baš super da je tebi stigla i da si zadovoljna, idem sad i ja naručit.
    I ja sam bila u lidlu, kupila sam samo jednu trenirkicu 50/56, ostalog za bebu imam dosta za početak, a grudnjaci su zbilja ogromni, a potkošulje su ostale samo L i XL, a to mi dođe više ko spavačica 😆

mmama2
    11. Listopad 2018. 20:21

Maggie koristit cu jp samo u bolnici, ovisi o velicini bebe slagat cu mini kite fold ako bude beba "normalno" velika taj fold ide ispod pupka.. imam i par nb pelena, a one su kao i najmanje jednokratne znaci isto ispod pupka.. jedino ako rodim nekog minica ( kaj sumnjam ) onda je i mini kite fold velik pa cu nabavit vise nb pelena😂😂😂 snaci cemo se vec nekako ugl

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.