M.girl
Hvala na pohvalama,sva sam se zacrvenila!
Dobijem odmah volju za tipkanje dalje!
Ove su tetrice,to nam je AllieH preporucila. Slažem se,ono u Lidlu jučer je brusni papir,s tim bi pod brisala.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
cestitke na pregledima, sretno s nadolazecima i 🎉🎉 za ulaske u puni tjedan! 😍 citam vas, pratim, ukljucim se kad i koliko stignem. salatice, znala sam da gotivis hranu koju sam stavila-testirala sam svoj odnos sa zgaravicom nema bestije cak ni nakon ljute meksicke hrane 🤣🤣
url=https://lilypie.com]
M.girl
Ove su tetrice,to nam je AllieH preporucila. Slažem se,ono u Lidlu jučer je brusni papir,s tim bi pod brisala.
Hvala ti puno draga klikerice i hvala jagodica na linku!
Radim popis za ikeu za reko da pitam iskusne curke koje znaju kaj treba kupiti.
Noa 💙
Joooj Mina, veliki deckooo! Ma super, samo nek on raste 😊❤️
Voda ili more, i mene to zivcira 😂 ovo ljeto ja na plazi i ulazi neki decko s ekipom u more i komentira "jooooj jest fina voda"… Kojim pogledom sam ga pogledala, ko da cu masakr napravit na plazi 😂😂 kako moze biti "fina"? Fino je nesto sta sta jedes i pijes… I onda jos "voda"… Uf uf 😂
A burek i pita, vjecna borba 😂😂 kod mene je burek, ne postoji pita 😂 a sirnica je kod nas ono sta se jede za Uskrs… Mislim da neki to zovu pogaca 🤔
Ugl, sad samo znam da sam gladna ko pas i da moram u ducan 😂😂
Dada 🤣 ja ne mogu pojmiti kako je u zg to sirnica, pa u pogaci nema ni s od sira da se tako zove 🤣 zivila pogaca 😁
M.girl
Ja napravila tocan popis po njihovom webshopu i onda dodjem tamo na djecji odjel i trpam u kosaru ono sta je na popisu i sta nije 🤣 super su sredili odjel 😍
M.girl
Ja napravila tocan popis po njihovom webshopu i onda dodjem tamo na djecji odjel i trpam u kosaru ono sta je na popisu i sta nije 🤣 super su sredili odjel 😍
Hehe tak i ja sad radim, a ne da tamo dođem ko zbunjola. Jedva čekam da odem, to mislim sve rješiti kad ćemo i kolica na žutoj srijedi sljedećoj
Noa 💙
Jutroo.
Sretno na pregledima.
Mina veliki decko,nek je sve u redu,izac ce kako-tako.
Hercegovka potvrduje: burek je burek a ostalo su pite
Nisam znala za to da ne volite rijec voda za more,ali meni je uvijek more..... i kad sam na moru ne kazem da idemo u vodu,glupo mi nekako haha. Uvijek kazem da idemo u more ili da se idemo kupat,a za toplo-hladno isto kazem kako je more toplo.....
Nisam znala da ubijate zbog tog,al eto u moju obranu ispravno govorim
Danas mi muz ima slobodan dan,pa cemo u setnju,dan za gustanje konacno je samo moooooj,isto sam krpelj hahaha
M.girl
Samo ti pitaj ako bilo sto treba😘 ja sam s tim popisom potrosila tocno onoliko koliko sam planirala.
Zaboravila sam u članku napisati one zaštite ua utičnicu u dječjoj sobi. To je kod njih bagatela... nekih 12 kn za valjda 7-8kom.,isto se nalazi na dječjem odjelu😉
poozdrav cure, obavila pregled i evo me već na poslu. uglavnom, bebač je super , i moj je velik, kaže dr nekih 5,6 dana ispred termina :) kaže dr da je 1250g, mjere sam baš gledala na internetu, odgovaraju 29+2 a ja sam 28+3... meni je i prva beba bila veća isto ovako, i rodila dječaka od 4230g .
moja dr svaki put radi UZV i svaki put dobijem sliku, danas i zadnji put me gleda i vaginalno i uzv. meni je to super, i uvik mi sve lipo iskomentira. i danas je najnormalnije pogledala i nalaz 4D, kaže da nema problem pogledat nalaz kolege,dapače.
danas mi je i CTG upalila...tako da ne mogu zamislit da odem na pregled a ne upali uzv ili ne izmjeri bebu...
e baš ste mi dale ideju da i ja razvijem koju sliku sa 4D, ali to sad dok budem doma moram prvo odnijet slike koje na usb čekaju dobrih godinu dana, zadnja slika izrađena je kad je malome bio 2.rođendan, a već ima 4ipo godine... eto to mi je najveća mana današnjeg doba, digitalni aparati i mob !!
m.girl6 meni je ta spavaćica užas, jer čim sam vidila flanel - naježila sam se, to jednostavno ne podnosim na sebi, ni posteljinu itd...ali ko voli, ok je.
zvrkice koji ovlaživač zraka ste kupili? jer i ja to opasno gledam.
što se tiče pita i bureka, je da mi je mama bosanka ali sam, moram priznat, naklonjenija dalmatinskom ne razlikovanju i da, pitu krompirušu mi nijedan burek i nijedna pita ne mogu nadomjestit!!
MORE je MORE, ja kao i svi ljudi s mora , ne mogu prešutit komentar, to ne mogu.... baš para uši!
eto sam se i ja raspisala malo....
Lovre
Koliko do termina gospođo?!
Sortiraj odgovore
Najstariji