Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    12. Listopad 2018. 08:14

Salatica9192

Strudlice hahah, daa 😍 Skupilo nas se 5 sada za danas. 🤗🤗🤗🤗 Ja sam uvijek petkom i na punu nedelju, jer sam petkom uvijek puna nedelja.
    Nadam se da je sve oke, da beba ima oko 2kg i da ce mi dozvoliti umjerenu aktivnost 😍
    p.s. prekrsila sam dijetu jutros, pojela sam burek 🤣 Tako mi se traziooo 😶 sad kad zgaravica napadne. Ali pojela sam po pola sa mackom, on jede meso, a ja tijesto ahahahahahaha. Eto, ja tako jedem burek u 90% slucajeva, volim smek i tijesto ono, a meso me pretezno nervira, komadine one. Jedino kad ga jedem vani negdje, nmg ga komadati rukama, pa pojedem i mesa 🤣 Eto nekom ideje. Burek 😍 (burek je samo sa mesom, a sve ostalo su pite haha).

Ja obožavam miris i izgled tople PITE sa sirom i špinatom mljac. To sam znala jesti ponekad prije 😄. Sad mi je par puta uzeo muž, kao svježe. Ne vidi on razliku😑😑. I bacila oba puta sve.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    12. Listopad 2018. 08:17
    Moj kalendar. Nastavlja se na novembar i početak prosinca 😋😋😋
    Moj kalendar. Nastavlja se na novembar i početak prosinca 😋😋😋

Haha. Netko je (ne)strpljiv🤣🤣

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    12. Listopad 2018. 08:19

Salatice meni to sve burek 😂😂 Kad sam bila kod prijateljuce u Bosni, ima sad 15 godina, onda sam uvijek trazila burek namjerno, a ona poludi na to 😂😂😂😂😂

Zvala sam Magic baby, ljubazni lik, kaže poslati će i do utorka stiže, sad čekamo 😁

Salatica9192
    12. Listopad 2018. 08:20

Ana89

Salatica9192

Strudlice hahah, daa 😍 Skupilo nas se 5 sada za danas. 🤗🤗🤗🤗 Ja sam uvijek petkom i na punu nedelju, jer sam petkom uvijek puna nedelja.
    Nadam se da je sve oke, da beba ima oko 2kg i da ce mi dozvoliti umjerenu aktivnost 😍
    p.s. prekrsila sam dijetu jutros, pojela sam burek 🤣 Tako mi se traziooo 😶 sad kad zgaravica napadne. Ali pojela sam po pola sa mackom, on jede meso, a ja tijesto ahahahahahaha. Eto, ja tako jedem burek u 90% slucajeva, volim smek i tijesto ono, a meso me pretezno nervira, komadine one. Jedino kad ga jedem vani negdje, nmg ga komadati rukama, pa pojedem i mesa 🤣 Eto nekom ideje. Burek 😍 (burek je samo sa mesom, a sve ostalo su pite haha).

Ja obožavam miris i izgled tople PITE sa sirom i špinatom mljac. To sam znala jesti ponekad prije 😄. Sad mi je par puta uzeo muž, kao svježe. Ne vidi on razliku😑😑. I bacila oba puta sve.

Pita sa sirom i spinatom ili zeljanica 🤣 pita sa sirom ili sirnica, pita sa krompirom ili krompirusa i burek hahaha 🤣 Postoje i kod vas takvi izrazi? 
    A volim i ja zeljanicu. Mamina prijateljica tako dobro pravi domace piteee 🤤 i posebno volim tu njenu. A znam na sta mislis kad nije svjeza, kad uzmem u pekari i potrefi se.

pepe1907
    12. Listopad 2018. 08:20

Salatica9192

ajmeee burek s mesom 😍😍😍

Mina93
    12. Listopad 2018. 08:21

Salatica9192

🤣🤣🤣

Ovo mi je najjaca 😂😂

Salatica9192
    12. Listopad 2018. 08:23

Zvrkice, 
    ahahahahahaha. Neee, svetogrdje (sto ona slika kaze) hahaha 🤣 

pepe1907
    12. Listopad 2018. 08:24

A slike uzv..nula bodova, baš me pita muž jesi dobila koju sliku..nema šanse da se vidi išta dr.meni jučer pokazuje pišu, glavu, ruke, noge a ja vidim samo sjene...velik je vec sada i los joj je uzv i nikako da ga uhvati...ali svaki put dobim sliku cerviksa 🤣🤔

Mina93
    12. Listopad 2018. 08:26

pepe1907

A slike uzv..nula bodova, baš me pita muž jesi dobila koju sliku..nema šanse da se vidi išta dr.meni jučer pokazuje pišu, glavu, ruke, noge a ja vidim samo sjene…velik je vec sada i los joj je uzv i nikako da ga uhvati…ali svaki put dobim sliku cerviksa 🤣🤔

Os ici privatno zbog tog ili? Ja skupljam slikice ko pokemone 💪🤣

• zvrkica
    12. Listopad 2018. 08:26

Joj ja često kupim zeljanicu smrznutu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.