Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    12. Listopad 2018. 08:49

Ajme zadavit cu vas 😂😂😂 nemojte o bureku danas prije vaganja na pregledu 😅😅😅 u vikendu cemo o tome 😁😁
    Moja baka je hercegovka i radila je odlicne pite, njamiii a i burek. Kod nje nije bilo zabune, zna se sta je burek a sta pita 💪
    Ovo za dalmatince i more /vodu je totalna istina. 😄😄 Ja namjerno i dalje govorim voda, na pocetku su me strijeljali pogledom sad je vec cijela zeka peka oko toga 😂😂
    Vi vec gledate hranilice, ja to jos nisam ni pocela 😢 nit imam ideju sta bi 😏
    Allie potpisujem za Baby centar 💪 mi smo kod njih uzeli kolica, as i masu dodatnu opreme. Uvijek korektni i ljubazni, svaka cast. Za magic baby ne mogu rec isto nazalost 🙄

Salatica9192
    12. Listopad 2018. 08:50

Hahaha sad mi na Anin post palo na pamet, mila moja mala guzaaaa hahahaha 😍😍😍😍😍
    Joj Boze, koliko ce se to voljeti i kako se to voli ♥ Sva se najezim. Kad macka ovoliko volim i pojela bih ga od slatkoce nekada hahaha.
    Svjesna, 
    prva odbrana bureka 🤣 Haha, ajde pocasti se i ti, danas krsimo pravila 🤣🤗 (pazi sto nagovaram, da nisam sama, strava i zasu haha) 

pepe1907
    12. Listopad 2018. 08:51

a kaj se tiće bureka...dragi mi je rodom iz Livna...zeljanicu koju njegova mama radi uf..ne mogu...jos mi nikad nije bilo jasno kakvo zelje a kad ono blitva 😫 burek sa mesom i krumpirom svi rade i nista mi me valja, jedino sa sirom bude dobra ali pošto sam ja iz Podravine sve okusom na štrukle meni paše(sir,jabuke,tikva,gibanica mmm)
    Najbolji kupovni burek s mesom i sirom su mi iz Dubravice..masni, začinjeni, slani..mmmmm... e odo jest zobene ogladnila sam 😀

Mina93
    12. Listopad 2018. 08:53

Mi gotovi 😁 sve je super, mali kao i obicno napredniji, kaze uzv da ima 2100 😱🤗😁 sve me strah kako cu ja to prezivjet 🤣🤣 evo prvi put da nemamo slicicu jer se sakrio, taman sam zacoprala prije 😂 inace uvijek kad ukljuci 4d lijepo vidimo facicu malu i slika, sad mi je samo pokazao rukicu, mali vec ne zeli suradjivat  bit ce problema ako bude tvrdoglav ko majka 😂😂

Salatica9192
    12. Listopad 2018. 08:53

Mi govorimo "idemo na more" kada idemo odavde, a kada smo na moru, na plazi, kazemo "hocemo li u vodu" npr. Ups, nisam znala za to hahaha, da smeta. Naucenoo sada 😊

Kolačići
    12. Listopad 2018. 08:54

Bolnički ogtt opet šećer nizak. 4,3 na tašte, nakon sat vremena 6,4 nakon dva sata 2,8
    Jako nisko. I sad još moram ostati zbog neke pretrage cjelodnevnog urina do ponedjeljka ili utorka. Inače sve ok, tlak jutros 105/60. Cimerice mi baš nisu neke komunikativne.    
    A o slikicama, bome ni moj se doktor ne  razbacuje. A sad kad je beban veliki teško je i izabrati kadar. Ne stane u sliku

_lily_0
    12. Listopad 2018. 08:54

Jutro cure
    Prije svega sretno svima danas na pregledu vidim ima ih mnogo, ja danas idem u trudnicku na pregled da se vidi stanje dali sam zatvorena, pregled prstima i naravno najveca boljka vaga 😂😂😂😂
    Sto se ti e bureka moram ovo dec jeste skuzili u mlinaru da imaju burek s nutelom e kad sam to vidjela poludila sam pa dokle seze granica izmisljanja strava 
    Za mene se samo jedan zove burek zna se s cim
    Sve ostalo su pite 😂😁🤗🤦🏻‍♀️🤪

Mina93
    12. Listopad 2018. 08:56

Salatica9192

Mi govorimo "idemo na more" kada idemo odavde, a kada smo na moru, na plazi, kazemo "hocemo li u vodu" npr. Ups, nisam znala za to hahaha, da smeta. Naucenoo sada 😊

Ne da smeta nego osip dobijem kad to cujem 😅

_lily_0
    12. Listopad 2018. 08:57

Mina93 odlicne vijesti neka beba samo napreduje bitno da je sve ok.😍😘

• zvrkica
    12. Listopad 2018. 08:58

_lily_0

Jutro cure
    Prije svega sretno svima danas na pregledu vidim ima ih mnogo, ja danas idem u trudnicku na pregled da se vidi stanje dali sam zatvorena, pregled prstima i naravno najveca boljka vaga 😂😂😂😂
    Sto se ti e bureka moram ovo dec jeste skuzili u mlinaru da imaju burek s nutelom e kad sam to vidjela poludila sam pa dokle seze granica izmisljanja strava
    Za mene se samo jedan zove burek zna se s cim
    Sve ostalo su pite 😂😁🤗

odličan je, pogotovo topli 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.