Najbolja prijateljica s faksa je bosanka iz Zepca, druge dvije prijateljice hercegovke iz Mostara, pored njih nije bilo sanse da ne naucis sto je sto. Tako da ja kad kazem burek podrazumijevam da je s mesom. Ali svejedno kod nas kad ga kupujem moram naglasiti zelim li sir, meso ili nesto peto ili deseto.
Isto kao sto dalmatincima smeta kad se za more kaze voda, to sam se isto naucila jos kao dijete i nece mi se nikad greska zalomiti
zvrkice, bas je lijepa AS! I Magic Baby je meni super super, mi smo ih toliko izgnjavili s onim auticem, pogotovo sto im to nije dio standardnog asortimana nego ga drzi samo premium store u Zadru. Narucili su ga, rekli da mozemo samo platiti u Osijeku, a oni ga salju nama direktno kuci da ne moramo specijalno po njega. I kad su javili da je stigao, u roku 2 dana je bio kod nas. I prilikom svakom kontakta su bili vise neko ljubazni i susretljivi. Jeste vi vec uzeli kolica?
Luka ❤
btw. želim ovo 😍 ima i rabljenih za cca 500kn...previše za hrpu plastike i željeza ali mi se sviđa jer beba nije na podu, i super je kasnije za hraniti..ali vidim svi nakon par mj.je prodaju a ne znam koji je razlog 😏
A slike uzv..nula bodova, baš me pita muž jesi dobila koju sliku..nema šanse da se vidi išta dr.meni jučer pokazuje pišu, glavu, ruke, noge a ja vidim samo sjene…velik je vec sada i los joj je uzv i nikako da ga uhvati…ali svaki put dobim sliku cerviksa 🤣🤔
hahahaha 🤣 okači nam i to 🤣 Ovaj moj mi dao u 13 nedelji slikicu i od tada nista. E bas cu pitatii danas, ako sve bude skolsko, cisto je do njega, uzv nov, super, sve i ja kontam kad gledamo.
A slike uzv..nula bodova, baš me pita muž jesi dobila koju sliku..nema šanse da se vidi išta dr.meni jučer pokazuje pišu, glavu, ruke, noge a ja vidim samo sjene…velik je vec sada i los joj je uzv i nikako da ga uhvati…ali svaki put dobim sliku cerviksa 🤣🤔
hahahaha 🤣 okači nam i to 🤣 Ovaj moj mi dao u 13 nedelji slikicu i od tada nista. E bas cu pitatii danas, ako sve bude skolsko, cisto je do njega, uzv nov, super, sve i ja kontam kad gledamo.
ja imam isto iz 12tj. ali nije bas nesto jer je sav sklupcan i slikano sa leđa...ali okej imam one sa 4d..moram uokvirit par njih 😊
Os ici privatno zbog tog ili? Ja skupljam slikice ko pokemone 💪🤣
Ma ne 😄 pa dok smo isli na 4d me pitala tamo zbog cega sam kao dosla ako je sve okej kod moje...pa reko jer nema bas dobar uzv da vidi sve organe, jos me sama pitala dal cu ic, a i da vidimo bebu..da imam viska para bi 😏😉
AllieH,
hahahaha ti si bolje i od mene izucila 🤣 A salim se malo, mislim gotivim tu salu oko bureka xD Neka je on samo hrskav, socan, vruccc (pobicete me hahaha).
Za tu foru, kako se to vec kaze, ima jeftinija varijanta, nize je dosta, oko 50, 60 eura kosta kod nas (ima i skupljih naravno). Nije lose za bebu smjestiti u dnevnom boravku. To cu vidjeti sa babom ili tetkom ako budu pitale sta hocu.
A daa, vi ste isle na 4D, dosta vas. Imate to 😍
Allie uzeli još u srpnju kolica. Kišobran, ali idu od nultg položaja. I da, jesu šarena, ali zaljubila se u njh😀
https://www.magicbaby.hr/cosatto-kisobran-kolica-supa-hey-girl.html
btw. želim ovo 😍 ima i rabljenih za cca 500kn…previše za hrpu plastike i željeza ali mi se sviđa jer beba nije na podu, i super je kasnije za hraniti..ali vidim svi nakon par mj.je prodaju a ne znam koji je razlog 😏
Imala moj prijateljica sa posla.super zadovoljna, ali mala ne želi biti u tome, nema šanse. Ona je zato prodala nakon par mjeseci, ali druga djeca koja su dolazila kod nje su obožavala to. Jednostavno valjda o djetetu ovisi
Ova Sarajka vas prati sto se tice prica o pitama, i zadovoljna je naucenim 😎😁☺️
Salatice ti si hit, mislila sam nesto zdravo doruckovati ali bih pitu ili ustipke 🙈
Ni kod mene slikica već zadnja tri puta. Prvi put se okrenuo žnj položaj. Ništa vidit.
Drugi i treći put nisu imali kad, a ni kako, mogu samo nešto kralježnicu slikati i guzu. Sve sjene. Kad je beba sklupčan i velik nema više slikica 😂😂.
Imam onu lijepu iz 12. I 17. tt. Bit ću i s tim happy.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji