Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    09. Listopad 2018. 09:03

Dobro jutro svima, pogotovo nespavalicama :) ja ne znam je li mene tek cekaju te muke, ali za sad spavam ka beba.
    Upravo sam na ogtt-u. Nije mi muka, ali ono je bilo odvratno. Ne zelim vise nikad nista slatko pojest!

pepe1907
    09. Listopad 2018. 09:06

isprobavam neku haljinu koju imam, idemo na krstenje u subotu malom od šogora...malo mi je kratka i uska na sisama, ne znam dal se vidi...noge mi debele to moram sakrit 🙈 a nista imam izgovor za šoping 😁 btw. raspuknut ćemo seeee

• zvrkica
    09. Listopad 2018. 09:16

Pepe meni si slatka skroz 😍

Salatice i ja mrzim digitalni tlakomjer, a nemam drugi.

Ja sam se sad rasplakala ko dijete, užas, javili su mi za tečaj za trudnice da moram doći dva dana na vježbe disanja. Ja sam rekla da ne smijem, imam strogu zabranu i onda mi je rekla da mi ne može dati potvrdu. Ajme, krokodilske suze, užas.
    Ostaje mi još jedino da u bolnici provjerim.na njihovom tečaju mogu li samo platiti potvrdu da muža. Ako i oni zezaju, onda budem sama na porodu, a toga me strah užasno. Šaljem im svima jecmence koliko su me uzrujali.

pepe1907
    09. Listopad 2018. 09:24

zvrkica

Salaticei ja mrzim digitalni tlakomjer, a nemam drugi.

Ja sam se sad rasplakala ko dijete, užas, javili su mi za tečaj za trudnice da moram doći dva dana na vježbe disanja. Ja sam rekla da ne smijem, imam strogu zabranu i onda mi je rekla da mi ne može dati potvrdu. Ajme, krokodilske suze, užas.
    Ostaje mi još jedino da u bolnici provjerim.na njihovom tečaju mogu li samo platiti potvrdu da muža. Ako i oni zezaju, onda budem sama na porodu, a toga me strah užasno. Šaljem im svima jecmence koliko su me uzrujali.

da su tak strogi? pa ja ne vjerujem..i kakve vježbe disanja i da 2 dana dolaziš zbog toga? 

• Kani07
    09. Listopad 2018. 09:32

pepe1907

zvrkica

Salaticei ja mrzim digitalni tlakomjer, a nemam drugi.

da su tak strogi? pa ja ne vjerujem..i kakve vježbe disanja i da 2 dana dolaziš zbog toga?

Pepe meni si bas lijepa ja ne vidim da je usko sad ne znam kako se ti osjecaa.
    Zvrkice bezveze su bas kako ne razumiju da ne smijes.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    09. Listopad 2018. 09:32

Pepe,
    i meni si super. Haljinica mi je odlicna, boja bas u jesenjem fazonu 😊
    Zvrkice, 
    ☹️ jesu bezobrazni... Znaci zena koja cuva trudnocu i ne moze ici u skolicu, nema pravo da dovede muza na porod 😶 Kakvo je to pravilo 😶 Eto, tog cak ni u Bosni nema xD Kod nas platis mizernih 10 eura i muz prisustvuje. Samoo, nije to jos zazivilo ovdje, ja ne znam nikog da je bio xD Ali ne bi me iznenadilo da uvedu i ovdje tako nesto, zato sto znam zenu koju je babica iznapadala sto nije isla u skolicu, pisala sam ja mislim... Jos malo postace obavezno, ono ko ne ide, nema poroda hahahahh, idi kuci i poradjaj se 🤣 Mislim da mozemo isle bi, sta sad sto ne mozemo?
    Nego, smiri se, otplaci ako te iznerviralo toliko, jer bolje da izbaciš i ja im svima saljem jecmence. I od mene jos po jedan  🤣
    A isto sam imala polunapad placa xD Salje mail kupac gdje su te i te pripreme (za etikete neke) i zasto su na tim i tim pripremama dvije tackice, a ne jednaa, kako je u uputstvu. Zasto sam to uradila? HAHAHAHAHAHHA ja popizdila, cuj pitanja, pa zato sto je greska, pogrijesila sam, pitas nekog zasto je pogrijesio? Namjerno, da dupli posao imam hahaha. Mislim glupost, ispravila za 5 min i poslala... Ali necu ja moci dugo jos, previse sam nervozna i nmg sjediti kako treba za racunarom... A bez mene ne moze xD Morace se snalaziti negdje drugo. 

• Kani07
    09. Listopad 2018. 09:34

Salatica9192

Pepe,
    i meni si super. Haljinica mi je odlicna, boja bas u jesenjem fazonu 😊
    Zvrkice,
    ☹️ jesu bezobrazni… Znaci zena koja cuva trudnocu i ne moze ici u skolicu, nema pravo da dovede muza na porod 😶 Kakvo je to pravilo 😶 Eto, tog cak ni u Bosni nema xD Kod nas platis mizernih 10 eura i muz prisustvuje. Samoo, nije to jos zazivilo ovdje, ja ne znam nikog da je bio xD Ali ne bi me iznenadilo da uvedu i ovdje tako nesto, zato sto znam zenu koju je babica iznapadala sto nije isla u skolicu, pisala sam ja mislim… Jos malo postace obavezno, ono ko ne ide, nema poroda hahahahh, idi kuci i poradjaj se 🤣 Mislim da mozemo isle bi, sta sad sto ne mozemo?
    Nego, smiri se, otplaci ako te iznerviralo toliko, jer bolje da izbaciš i ja im svima saljem jecmence. I od mene jos po jedan 🤣
    A isto sam imala polunapad placa xD Salje mail kupac gdje su te i te pripreme (za etikete neke) i zasto su na tim i tim pripremama dvije tackice, a ne jednaa, kako je u uputstvu. Zasto sam to uradila? HAHAHAHAHAHHA ja popizdila, cuj pitanja, pa zato sto je greska, pogrijesila sam, pitas nekog zasto je pogrijesio? Namjerno, da dupli posao imam hahaha. Mislim glupost, ispravila za 5 min i poslala… Ali necu ja moci dugo jos, previse sam nervozna i nmg sjediti kako treba za racunarom… A bez mene ne moze xD Morace se snalaziti negdje drugo.

Posalji i njemu jecmenac dupli😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    09. Listopad 2018. 09:43

salatice, skocit ce ti tlak, samo pomalo 😂 zvrkice, stvarno ne kuzim zasto su tako rigorozni...nemaju sluha za to da si na mirovanju, pa nije da ces izostati iz obijesti. pepe, meni ste isto bas 😍

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    09. Listopad 2018. 09:50

Jutro cure,
    Vratila se ja u svoju splitsku kolotecinu 😢 
    Vidila sam prekrasne trudnice, sad zadnja Pepe zgodna si i haljina je odlicna. 🔝 uklapa se u ovo jesenje vrijeme 🙂
    Vidjela sam da ste i vi shoppingirale za bebice, sve vam je krasno. 😍 renovacije su u punom jeku, bebice nam uskoro stizu 😊😊
    Sretno curama na pregledu danas 😊 moj je tek u petak, jedva cekam 😍
    Jucer bili na kavi s prijateljicom koja je inace iz st-a  a zivi u zg-u i kaze da ce rodit u zg. Da nema sanse za st, zadnje frendice koje su joj rodile u st da je bio zivi horor. 😟 ja opet na sto muka, mislim se di sta.. 
    Tko ono od vas planira na porod u Petrovu? Jel treba njihov tecaj? Jel se placa pratnja? Hvala cure na odgovorima 🤗
    Prijavljujem i ja losije spavanje i sad kad sam bila u zg 3 dana, aktivna od 9-23 h svaki dan ledja su me ubijala donji dio pogotovo. 😢 izdrzat cemo jos do poroda valjda, iako vidim da postaje sve teze 💪

• zvrkica
    09. Listopad 2018. 09:51

Svima ječmence šaljemo 😏😏

Problem mi je što u 11 mj nema tečaja uopće.
    Znaci ostaje mi jedino u bolnici 23.10. i to muž sam ide pa će reći kako stvari stoje.

Nije ni meni jasno kako ne razumiju. Neću riskirati radi tečaja kojeg ionako moram platiti 400 kN, i da, diskriminiraju me jer čuvam trudnoću i  možda na kraju muž neće moći sa mnom na porod.

Hrvatsko zdravstvo poremećeno u 21 stoljeću. Malo je reći da mi se gade.
    Oplakala sam i sad je bolje, ni beba ne voli kad se uzrujavam bezveze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.