Hahahaha cure 😘 Bilo je vise sale hahaha, aliii jesam malo taj tip, nisam kao ti bas Barbie 🤣 Opet sto nije iznenađujuće za mene koliko ste me uspjele provaliti ovdje hahahaha.
Ja vjerujem njemu, nikada zenskaros nije bio, znam ga cijeli zivot, ali nekad mi ono crv neki udje, sta ako se zaljubiiii u neku drugu, pa ozenio se sa 21 godinu, premlad. Hahahahha jao, kao tinejdzerka sam neka, sramota me Lene 🤣🤣
A Zvrkice, mozda nije losa ideja to sto Maggie pise, ili ono stvarno bas hoce tebe, ne zanima ih tako nesto?
Allie, ne brini za veličinu bebe. puno je tu utjecaja. npr, moj je do više od pola trudnoće proglašavan tako za 10 dana većim, a onda je odjednom par dana manji. znači, još će Luka imati faza rasta. možda uspori s rastom. a i ne mogu oni to baš toliko točno procijeniti, 100 puta sam čula da su fulali težinu za nekih pola kile i slično. meni nekako sve do 4 kg normalna beba. u smislu da mi je normalno vaginalno roditi bebu do 4 kg. a Luka ako bude i malo veći, neće biti veći od toga, sigurno.
dragi se rodio s 2900 g i 49 cm, tako da je mgouće da će moj biti tako sitan. nije mi baš super drago ni to, radije bih da je optimalan, oko 3500 g (kako sam ja imala), ali dobro, sve je to normalno pa ne brinem :)
Allie,
sve se slazem sa Barbie. Samo malo naprednija beba, apsolutno nista drugo. I racunaj da nmg oni to bas izmjeriti i zna se fulati dobro. Neko nam je bas pisao ovdje, da se ne oslanjamo striktno na ultrazvuk u smislu mjera/kilaze. Okreni samo na pozitivnu stranu, za 2 nedelje se opet druziteee, jupii 😊😊😊😘
Hahahahaha prejako Maggie 🤣🤣🤣🤣 Ptico, znaci dobro si nas istrazila na fejsu 🤣 I super odijelce Maggie 😊
Maggie, ful slično ću i ja obuć Neu. slikam kad dođem doma. sviđa mi se sve, naravno :)
Salatice, ma godine ništa ne znače. na poslu imam i tipove koji su se oženili s 30-35 god i svejedno flertaju sa svim što puže i gamiže. to je do karaktera. neki su uvijek nezreli i neiživljeni.
Mamma2, pa nije ni meni bilo jasno kad mi je to rekla zato sam i pitala ovdje. Apsolutno mi nema smisla da jedni govore jedno, drugi drugo... Vjerojatno "stara skola" sestara govori da se stavi a nove ne... Sve ludo i samo zbunjuju...
Salatice, moj muz isto radi takve smjene 12-24-12-48 i moram ti priznat da takve smjene mene uzasno nerviraju... Koliko puta je radio na Bozic, docek nove godine i tako neke dane kad zelis biti sa obitelji a jednostavno ga dopadne takva smjena... I naravno da se tada nitko od kolega nece mijenjati, nisu ludi... Po meni je to bas grozno radno vrijeme 😕 al ako se pozelis odmoriti od njega, zna to biti i pozitivno 😂
maggie, trenerka je preslatka! ptico, ni ja se ne bi brinula, bit ce to sve dobro! ❤️ znaci jedino mi bez fejsa ostajemo incognito! 😎 iako sam jucer provalila zvrkicu na instagramu-skuzila sam po lutkici s ićimići hahaha
url=https://lilypie.com]
Maggie, odlicna kombinacija za izlazak iz bolnice, bas mi se svidja!
barbie, salatice, hvala cure. I ja mislim, a i sama doktorica je rekla da ovisi o softveru i programima, da zna biti odstupanja, ali je ona inace strasno temeljita i pazljiva pa vjerojatno i zbog toga zeli pratiti. Bit cu mirnija ako na sljedecem pregledu bude sve ok. I da ta bradavica nije HPV ili ne daj Boze nesto gore, jos mi samo to treba, ne kuzim gdje bih to odjednom pokupila.
Luka ❤
hahaha fora mi je ovo kako je pticaselicazgst prepoznala maggie 😂😂
E da, meggie imam i ja ovu trenerkicu iz hm od prije 4,5god i mislila sam il u njoj il u nečem sličnom al baš novom za drugu bebu. Uglavnom nema potrebe za više odjeće 😉
Lovre
Ja sam popila ovaj OGTT pripravak i čekam sada. Okus mu je divan,nakon što 6 tjedana pijem samo vodu. Znači osjećaj mi je kao da sam popila 100% prirodni sok od jabuke
A di si
Ahaha... a ja ti ne čitam forum baš non stop. Ležala tamo u stomatološkoj i gledala film neki...ali aj stigle smo se vidjeti kasnije
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sto se instagrama tice, pronasla sam i zvrkicu, s njom se pratim, a i tebe sam du skontala. Ne pitaj kako
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji