p.s. zato sto sam luda, istrazivala sam dosta, naravno haha i masa ih prijavljuje povisen puls u trudnoci 😋 od mog ovako do tvog.
Meni beba nesto mirna, naravno pitanja po 5863368 zasto je mirna? Hahahaha, odoh na zid pisati one crtice, kao ona beba na fejsu 🤣🤣🤣
Inace, muz javio da je dobio posao, u cetvrtak pocinje 😊 Radice 12 sati, pa 24 slobodan, pa 12 sati nocnu, pa 48 slobodan. Svidja mi se to. Jedino sto su me moji svi stali zezati da ce naci sestrice i doktorice u nocnoj, tako to ide… a ja lujka ovakva, odmah nesto tako pomisli i ono, neeee, sladak jeeee, sta ako mu pridje nekaaaa hahahahah 🤣 Ne mora lijepiti lajsne hahahahha. Inace počinje u klinickon centru raditi, kao obezbjedjenje, gdje cu se ja poroditiiii, super se potrefi bas 😊😊😊
cestitam na poslu, bas mi je drago 🎉
url=https://lilypie.com]
Salatice morate proslaviti posao 😁 Čestitam!
Umirem na ovo za sestre i doktorice 😂😂😂 Mislim ne ide to baš tako, ti im daj do znanja da je tvoj 😀😘
Pepe, meni je haljina baš lijepa i dobro ti stoji. ne bih uzimala drugu na tvom mjestu. jedino ako se osjećaš kao da ti je preuska.
Pticaselica, ja ću roditi u Petrovoj. znam da imaju neki svoj tečaj, no ja ću to odraditi u DZ. za sada mislim da ne bih da mi je dragi pratnja. nemam pojma, ne osjećam potrebu da bude tamo jer ga znam i mislim da će mi više ići na živce nego pomoći. ali možda se predomislim :D
Svima ječmence šaljemo 😏😏
Problem mi je što u 11 mj nema tečaja uopće.
Znaci ostaje mi jedino u bolnici 23.10. i to muž sam ide pa će reći kako stvari stoje.
Nije ni meni jasno kako ne razumiju. Neću riskirati radi tečaja kojeg ionako moram platiti 400 kN, i da, diskriminiraju me jer čuvam trudnoću i možda na kraju muž neće moći sa mnom na porod.
Hrvatsko zdravstvo poremećeno u 21 stoljeću. Malo je reći da mi se gade.
Oplakala sam i sad je bolje, ni beba ne voli kad se uzrujavam bezveze.
Zvrkice, nisam možda popratila dobro, ali zašto muž ne ode na taj tečaj za disanje pa tebi prenese? Ionako njemu treba potvrda. Tebe moraju primiti za porod.
Salatice, ne uzrujavaj se oko sestrica i doktorica. ti njega fino zaposli oko bebe da ne stigne misliti gdje mu je glava, a kamoli na sestrice i doktorice :D
nisam neki ljubomorni tip po prirodi inače. mislim, ako me želi varati, naći će način za to. tako da nisam od onih koje kontroliraju mobitele i slično. ne želim se trovati negativnim mislima i strahovima.
zvrkice, nevjerojatni su, covjek stvarno da ne povjeruje.
pepe, meni isto haljina super izgleda, ako te nigdje ne stisce da ti osjetis, go for it!
Sto se splitskog rodilista tice, nemam iskustva osim jedne price iz prve ruke (od bratica zena je rodila ljetos tamo) i bilo joj je poprilicno gadno. Ali mislim da su takvi slucajevi moguci svuda, tako da ne bih to uzela kao neko pravilo.
Inace, info s pregleda, nadam se da cete me umiriti.
Prvo, gledala me vaginalno i imam neku bradavicu, radila mi je papu za svaki slucaj. Nema veze i doticaja s bebom, ali za svaki slucaj da provjeri. Kaze da moze biti od pada imuniteta ili nesto.
Cerviks identican kao zadnji put, nesto sitno preko 4cm, T oblik, zatvorena. Plodne vode dovoljno. Ali, glavica i stomak su za 28+0, dok je bedrena kost 26+6 (tocno koliko sam danas). Tezina 1kg sto je isto za 28 tjedana. Pretpostavljam da se samo trebam pomiriti da je beba veca unatoc tome sto smo muz i ja sitniji. On je bio velika beba i krupniji kao dijete, onda je stao s rastom Ja isto nisam bila sitna za curicu, ali ne mogu da se ne brinem. Brat mi je od sitnih roditelja rodjen s 4.5kg i kao mali glavonja i sad je 195cm visok. Nije da nema na koga biti, ali ne mogu da se ne brinem, jos mi je stavila kontrolu vec za 2 tjedna.
Luka ❤
Ptico, meni su u Petrovoj prije 2 mj. rekli da treba potvrda, ali ne nužno njihova. Ako želiš na tečaj kod njih, košta 400 kn, ali ne znam kad će im biti sljedeći, znam da su imali sad u rujnu.
Evo što smo mama i ja pripremile za izlazak iz bolnice:
Pticaselicazgst, ona mene skužila s Fejsa, kaže po faci, ali i po trbuhu 😃! Pazite se cure, Ptica super pamti lica! 😊
Hahahaha cure 😘 Bilo je vise sale hahaha, aliii jesam malo taj tip, nisam kao ti bas Barbie 🤣 Opet sto nije iznenađujuće za mene koliko ste me uspjele provaliti ovdje hahahaha.
Ja vjerujem njemu, nikada zenskaros nije bio, znam ga cijeli zivot, ali nekad mi ono crv neki udje, sta ako se zaljubiiii u neku drugu, pa ozenio se sa 21 godinu, premlad. Hahahahha jao, kao tinejdzerka sam neka, sramota me Lene 🤣🤣
A Zvrkice, mozda nije losa ideja to sto Maggie pise, ili ono stvarno bas hoce tebe, ne zanima ih tako nesto?
Allie, ne brini za veličinu bebe. puno je tu utjecaja. npr, moj je do više od pola trudnoće proglašavan tako za 10 dana većim, a onda je odjednom par dana manji. znači, još će Luka imati faza rasta. možda uspori s rastom. a i ne mogu oni to baš toliko točno procijeniti, 100 puta sam čula da su fulali težinu za nekih pola kile i slično. meni nekako sve do 4 kg normalna beba. u smislu da mi je normalno vaginalno roditi bebu do 4 kg. a Luka ako bude i malo veći, neće biti veći od toga, sigurno.
dragi se rodio s 2900 g i 49 cm, tako da je mgouće da će moj biti tako sitan. nije mi baš super drago ni to, radije bih da je optimalan, oko 3500 g (kako sam ja imala), ali dobro, sve je to normalno pa ne brinem :)
Allie,
sve se slazem sa Barbie. Samo malo naprednija beba, apsolutno nista drugo. I racunaj da nmg oni to bas izmjeriti i zna se fulati dobro. Neko nam je bas pisao ovdje, da se ne oslanjamo striktno na ultrazvuk u smislu mjera/kilaze. Okreni samo na pozitivnu stranu, za 2 nedelje se opet druziteee, jupii 😊😊😊😘
Hahahahaha prejako Maggie 🤣🤣🤣🤣 Ptico, znaci dobro si nas istrazila na fejsu 🤣 I super odijelce Maggie 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji