Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    09. Listopad 2018. 11:49

AllieH

Hvala cure, skroz ste me umirile. I jos sam se sad isla vratiti na Ennin post i Mirandin odgovor pa ispada da je to stvarno normalno. Ja sam dosad imala odstupanja od par dana, pripisivala sam to kracem ciklusu i koji dan vecoj trudnoci, ali ovo danas me malo zbombalo. Nije ni cudo da mi je stomak toliki obzirom na moju gradju. Inace, u mjesec dana sam na +2kg, to je ok.
    I zvrkice, nisam znala za HPV kod tebe, znaci isto nije nista za brigu ako i bude to u pitanju. Rekla je da ce ih pozuriti da budu nalazi gotovi za 2 tjedna kad dodjem na kontrolu tako da cu i to znaci odmah. Ne znam cime bih mogla imunitet dizati osim prehranom, ima li svrhe uvesti probiotike kao svakodnevnu dozu?

Ja imam hpv visokog rizika sto je kod mene s jako losim imunitetom rezultiralo cin3 u vrlo kratkom periodu zato san morala na operaciju i zato mi je odstranjen dio cerviksa..i zato ja vrlo cesto i radim briseve..bradavice idu kod hpv niskog rizika..Mislim da treba samo poradit na imunitetu ukoliko se kod tebe otkrije hpv i to bas taj niskog rizila koji je puno manje opasan od ovog visokog rizika...Ko ce se slozit s mojim misljenjem tko ne..Prosla san sa hpv godineee lijecenja vjeruj puno naucila na vlastitoj kozi i na kraju ipak zavrsila na operacijskom stolu..Zato ti mogu reci da i ako imas hpv niskog a po simptomima ne vjerujem da je visokog rizika..Nista strasno ni zabrinjavajuce..ne sekiraj se...samo sacekaj nalaze da budes sigurna da je doista to..i to nije sad i od jednom virus u tebi moze bit godinama i odjednom se aktivirat a moze i NIKAD...

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    09. Listopad 2018. 11:56

Ja sam zbog promjenjive ranice na grlicu materice (imam je od 2012) radila bris na HPV (u januaru ove godine) i stiglo sve negativno i visokog i niskog rizika. Nadam se da se sad u trudnoci to nesto nije promijenilo 😶 A pila sam maticnu mlijec kada sam čekala nalaz. Odlicnoo za imunitet. Raspitaj se moze li se u trudnoci to. 

Duda
    09. Listopad 2018. 12:09

Du, sretno s pakiranjem i sretan put ☺
    Salatice, čestitke mužu za posao! Haha, umrla sam od smijeha na ono da sad ne mora lijepiti lajsne 😁
    Pepe, haljina ti baš dobro stoji a trbuščić je predivan ☺
    Maggie, super kombinacija za izlazak, sad i ja otprilike znam kako ću iskombinirat da joj ne bude ni hladno ni vruće. Mi smo od bolnice autom ni 5min, nema smisla ubundat je previše.
    Zvrkice, nadam se da će se opametit i da te neće gnjaviti da dolaziš jer stvarno nema smisla da ti jedan doktor kaže da moraš ležati, a drugi da te zovu da šetaš bezveze. Rodit moraš, ne opterećuj se, a muž će svoje obavit. Vjerujem da je Linolada pomogla i da ti je sad lakše 😉

Bruna92
    09. Listopad 2018. 12:10

Salatice, kod mog muza nema kolektivnog godisnjeg kad su blagdani osim ako nekoga ne dopadne tako... Ne znam kako ce kod tvoga biti ali pretpostavljam da ce biti isto ovako s obzirom na takve smjene, netko uvijek treba raditi pa sad kako ga dopadne. Ja ti vec u 10, 11 mjesec krenem racunati jel radi za Bozic 😂😂 otvorim kalendar i krenem "dnevna, nocna, slobodan, slobodan, dnevna, nocna, slobodan, slobodan, dnevna, nocna, blablabla" 😂😂😂
    A za rodenje djeteta ima ja mislim 5 slobodnih dana s tim da je on odmah rekao sefu da ga ne salje na godisnji prije sredine 12 mjeseca jer zeli biti uz mene pa se nadam da ce uspjeti...
    Moja je bebica isto u pocetku bila za tjedan dana veca i evo na zadnja dva pregleda je za par dana manja... Ali nema brige, pa djeca se radaju i od 2,5kg pa do 5kg, bitno da je sve drugo u redu

• zvrkica
    09. Listopad 2018. 12:15

Allie ja sam koristila beta glukan za imunitet, ne znam smije li se u trudnoći p provjeri svakako.
    I prehrana naravno, voće i povrće, med i limun.

Isto provjeri i za matičnu mliječ 
    https://www.pcelarstvo-radosevic.hr/maticna-mlijec.

Ak ćeš probiotik ja sam koristila Prolife suspenziju 

zadranka86
    09. Listopad 2018. 12:22

Beta glukan da i ja isto..Ali mislim u trudnoci da se on ne smi..Postoje neki preparati koji su dozvoljeni u trudnoci sigurno..Ali ono sto mozes odmah i nije za odmet sto vise voca i povrca...to je ono sto jaca imunitet...Ja se eto nadam da nije bass sad taj glupavi hpv ali ako i je nije kraj svita...Viruj bit ce sve dobro...On kao on sam ne moze nasteti bebici...ja i dan danas strepim jer ja san dosla do toga da san morala na operaciju..Pa mi nije svejedno..Ali san naucila s vremenom sto je mom organizmu potrebno na sto je slab i promjenila bitne cimbenike koji su mi puno rusili imunitet..A to je pusenje....Kad rodim planiram nastavit s beta glukanom i drzati pod kontrolom sve cervikalne briseve i pape..Pa sto Bog da...Ja se nadam pozitivnom..i isto zelim tebi bez stresa i samo pozitivno..Bar probaj...sretnooo ..

url=https://lilypie.com]

tribe
    09. Listopad 2018. 12:33

Evo da Otvorim sezonu priprema za porod. Stomak mi se spustio jučer i ako je suditi po prethodnoj trudnoći imam još dvije sedmice do poroda. Strahujem samo da će se sve desiti prije 37 tj. Trudnoće pa sad mirujem🙄

Tonka185
    09. Listopad 2018. 12:36

Meni je prosli put doktorica skizila neki žućkasti iscjedak pa sutra radim briseve.ionako bi ih radila al eto..prosli nalaz je bija u redu.
    Zadranka sta se tice tecaja: 18.10. Ti pocinje u Biogradu gori kako kaze sestra u Opcini na katu. U 18:00h. Prvi put mora biti suprug samnom. Rekla mi prvo da se moram prijaviti u patronazno.na sta sam ja pitala Di je to.onda je ona rekla da ce mi ona to.nazvala neku zenu, rekla joj moje podatke i tako me valjda upisala.uglavnom treba poniti zdravstvene knjizice.evo ti i br telefona ako neces ici doktoru ovih dana pa da pitas sestru 646-328.

Pticaselicazgst
    09. Listopad 2018. 12:40

Barbie thanks za info 🤗 kad ti kreces tamo u TA? Ja si racunam da bi onda dosla u zg sredinom 11, posto mi je termin 7.12 pa da sam tamo ipak malo ranije.
    Ma za pratnju ne znam ni ja sta bi i kako bi. Jedan dan bi da bude uz mene drugi dan da ne bude i tako ukrug. Ali sve je izglednije, a pogotovo ako cu radat u zg da on jednostavno nece stic do zg-a na vrijeme tako da se spasio 😂😂
    Allie ja se ne bi previše brinula na tvom mjestu, doktori ne mogu to tocno procjenit. Bitnije je da se sve razvija kako treba i da je bebac u rastu, a oko ovih mjera i kojem tjednu pripadaju ja ne bi davala previse paznje. Tako da je sigurno sve kako treba 🤗 nisam imala slucaj s bradavicama pa ti ne mogu ti nista reci ali sigurno je sve ok. Digni imunitet, ja sam koristila med od petrovica za dizanje imuniteta i on mi je bio super. Sigurni ces naci nesto sto ce ti odgovarati 😊
    Maggie super je robica, ja si jos mislim jel bi jedno djelni kompletic gore ili ovak kao ti. Jednostavno izgleda a jako slatko 😍
    Hihi daa kak sam te skuzila. Jos si poslije mislim ajme mislit ce da sam neka frikusa da kaj joj se idem javljat 😂😂😂 
    Salatice super za muza i posao 💪

Pticaselicazgst
    09. Listopad 2018. 12:42

Luks thanks za info za splitsko rodiliste, znam da sve zavisi od zene do zene al eto u zadnje vrijeme su se zaredala samo losa iskustva pa me to malo pokolebalo 😟 
    Allie takvu reakciju cesto cujem nazalost 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.