Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luks
    09. Listopad 2018. 09:55

evo mene na poslu nakon produženog vikenda, pa da vas sve polovim... zvrkice dođi u split rodit hahah ovde je samo bitno platit i nema problema, ja još uopće nisam upoznala nikoga ko je išao na tečaj u splitskom rodilištu. Mislim, sigurno nije na odmet, ali oni otvoreno kažu - samo plati!
    ja sam u globalu super, samo malo sve zateže na momente, ali sad kako radim samo do podne onda mi je baš super, ostatak dana sam opuštenija, još kod nas cili ovaj tjedan zovu lipo i sunčano....

Lovre

• nali
    09. Listopad 2018. 09:57

Allie- nisam s tim tlakom odkad je ovako stalno visoki bila na pregledu, prije kada mi je povremeno bio visok, rekli su da je ok ako ga terapija iskontrolira. Sada se stalno drzi od 130/85 pa na vise.. Bar jednom dnevno ga uhvatim preko granice. Onda popijem dodatnu tabletu, to su me i upozorili da mogu ako skoci,  ali kao da mi ne pomaze puno ni ta dodatna..
    Zvrkice, kani- inace mi je bio jako nizak prije trudnoce. 
    Du- sretan put i hvala
    Salatice- imam omron i microlife,oba digitalna, ali kad odem kod mame, tamo izmjerim obicnim, razlika bude izmedu ta 3 jako mala. Tako da, nije do tlakomjera. A evo i rucno izmjerila puls,meni kao da ce srce iskocit, ne stignem brojat kolko tuce, 125 u lezanju kao kip. Sta bi bilo da hodam.
    Zvrkice- ja isto razmisljam sto cu s tim tecajem, ne zelim roditi bez dragog a na tecaj ne mogu. I bas su smradovi ako ne daju. Ja sam mislila da cu se nekako prosvercat, ali ocito nista od toga. A da krivotvorimo potvrde? haha curke koje ste bile, dajte meni i zvrkici skenirajte potvrde pa cemo ih mi malo isphotoshopirati 😁 

• nali
    09. Listopad 2018. 10:01

Netko je spominjao za robicu, kako isti broj bude razlicite velicine od razlicitih proizvodaca. Nisam kupila jos puno toga ali sam i ja to primjetila.. I sada sam toliko zbunjena jer neznam koje velicine mi fale, ne znam sto da kupim. Imam body u velicini 50,56 i 62 isti isti po duzini a 56 je malo siri od ostala 2. Kakooo? Hlacice- velicina 0-1 jednaka velicini 3-6..  

luks

Pticaselicazgst

Jutro cure,
    Vratila se ja u svoju splitsku kolotecinu 😢
    Vidila sam prekrasne trudnice, sad zadnja Pepe zgodna si i haljina je odlicna. 🔝 uklapa se u ovo jesenje vrijeme 🙂
    Vidjela sam da ste i vi shoppingirale za bebice, sve vam je krasno. 😍 renovacije su u punom jeku, bebice nam uskoro stizu 😊😊
    Sretno curama na pregledu danas 😊 moj je tek u petak, jedva cekam 😍
    Jucer bili na kavi s prijateljicom koja je inace iz st-a a zivi u zg-u i kaze da ce rodit u zg. Da nema sanse za st, zadnje frendice koje su joj rodile u st da je bio zivi horor. 😟 ja opet na sto muka, mislim se di sta..
    Tko ono od vas planira na porod u Petrovu? Jel treba njihov tecaj? Jel se placa pratnja? Hvala cure na odgovorima 🤗
    Prijavljujem i ja losije spavanje i sad kad sam bila u zg 3 dana, aktivna od 9-23 h svaki dan ledja su me ubijala donji dio pogotovo. 😢 izdrzat cemo jos do poroda valjda, iako vidim da postaje sve teze 💪

a virujem da se još uvik premišljaš di ćeš, jer imaš dvi opcije... ja bi odlučila prema sebi, kako bi meni bilo jednostavnije za nakon poroda, tj ja bi izabrala split ako si sve u splitu pripremila.... ne znam, što se tiče iskustava s poroda, svaki porod je zaseban, i svaka je žena drugačija i drugačije podnosi bol... ja ne znam za baš puno ružnih iskustava s poroda, a i inače se ni prvi put a ni sada nisam time zamarala, moram rodit i to je to ...

Lovre

busybee

Pa ja ne kuzim, to su vjezbe disanja za tebe, ne za muza. On ide na tecaj, a ti u svakom slucaju ides roditi, samo je pitanje hoce li njega pustiti! Nema nikakve logike da te to traze (i di imje uopce pamet da to traze zenu na mirovanju!). Ne zivciraj se :) mozda se netko tamo opameti.

• zvrkica
    09. Listopad 2018. 10:07

😂😂😂😂 jao što ste me nasmijale s tim krivotvorenjem 😂😂😂

Ma ne vrijedi trošiti riječi na njih..

Morala sam Lino ladu jesti od muke 😂😂😂😂

Salatica9192
    09. Listopad 2018. 10:14

Nali, 
    ahaaa. Prijavi to doktoru kada budes isla. Mislim da tolerisu do 100. Znm da imaju neki blokatori koji snizavaju puls. Mozda je on problem, aritmija u trudnoci (sto nije rijetko) i ona ti podigla i tako pritisak taj granicni... Meni se to desilo jedno 10 puta u zivotu, kada zaspim, poslije teske hrane, znaci iskoci srce iz grudi, isto kontam 120 xD I kad krenem podrigivati, zeludac krene "krkljati" i spusti se puls. I evo u trudnoci mi se nije desilo nikako, zato ipak kontam da je ono bilo na psihickoj bazi vise, jer sad sam bas jela i ono trudnoca i nije se desilo... Ali puls u kretanju xD To je vec luda kuca, nemam kondiciju vise, ali to nam je za ocekivati, to ne gledaj.

du1988
    09. Listopad 2018. 10:18

nali

Netko je spominjao za robicu, kako isti broj bude razlicite velicine od razlicitih proizvodaca. Nisam kupila jos puno toga ali sam i ja to primjetila.. I sada sam toliko zbunjena jer neznam koje velicine mi fale,ne znam sto da kupim. Imam body u velicini 50,56 i 62 isti isti po duzini a 56 je malo siri od ostala 2. Kakooo?Hlacice- velicina 0-1 jednaka velicini 3-6..

ma ja sam sinoc razmisljala...bitno da imas spremno za prvu ruku, a dalje ces kupovati skupa s bebicom j kad vidis kojim tempom raste. I moci cemo vec odokativno procijeniti. Frendica govori da je njena mala s 3-4 mjeseca nosila robicu za 6 mjeseci, a neki u velicini 56 mogu biti mjesec dana. Sve ovisi. Znam samo da lidl ima vece kalupe, a pepco manje u odnosu na recimo hm koji je najrealniji

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    09. Listopad 2018. 10:20

p.s. zato sto sam luda, istrazivala sam dosta, naravno haha i masa ih prijavljuje povisen puls u trudnoci 😋 od mog ovako do tvog.
    Meni beba nesto mirna, naravno pitanja po 5863368 zasto je mirna? Hahahaha, odoh na zid pisati one crtice, kao ona beba na fejsu 🤣🤣🤣
    Inace, muz javio da je dobio posao, u cetvrtak pocinje 😊 Radice 12 sati, pa 24 slobodan, pa 12 sati nocnu, pa 48 slobodan. Svidja mi se to. Jedino sto su me moji svi stali zezati da ce naci sestrice i doktorice u nocnoj, tako to ide... a ja lujka ovakva, odmah nesto tako pomisli i ono, neeee, sladak jeeee, sta ako mu pridje nekaaaa hahahahah 🤣 Ne mora lijepiti lajsne hahahahha. Inace počinje u klinickon centru raditi, kao obezbjedjenje, gdje cu se ja poroditiiii, super se potrefi bas 😊😊😊

• Kani07
    09. Listopad 2018. 10:28

nali

Netko je spominjao za robicu, kako isti broj bude razlicite velicine od razlicitih proizvodaca. Nisam kupila jos puno toga ali sam i ja to primjetila.. I sada sam toliko zbunjena jer neznam koje velicine mi fale,ne znam sto da kupim. Imam body u velicini 50,56 i 62 isti isti po duzini a 56 je malo siri od ostala 2. Kakooo?Hlacice- velicina 0-1 jednaka velicini 3-6..

E bas i ja gledam robicu jutros razlika bome ogromna,next je manji od hm,a od gap je sve vece ali bas vece 

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.