Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    09. Listopad 2018. 08:25

nali, zao mi je. Sto su ti rekli za taj tlak? Koliko cesto ga izmjeris tako visoko? 

Luka ❤

Duda
    09. Listopad 2018. 08:38

Dobro jutro, cure ☺ Vidim da vas dosta ima preglede i pretrage danas pa sretno svima!
    Čitala sam sve nekako jučer i jutros u prekidima i stvarno ne znam tko je što pisao. Al oni medvjedići su predivni, kao i lutkica s ići mići. Krevetić iz fisa isto super. Hrpa robice koju je netko dobio-vauuu, hoćeš ti to stići sve izmijenjati? 😉 Boje zidova super i svaka čast svima koje ste u radovima. I mi imamo sitne radove za obavit a nikako da to dođe na red. Sad sam već lagano u mislima u Slavoniji, u četvrtak putujemo, a onda kad se vratimo se bacamo na poslove i ostatak kupnje, pogotovo odlučit se za kolica. Što se tiče tegoba i simptoma, mene isto već dva dana boli zdjelica da jedva hodam po stanu. Bit će bolje 😉
    Mislim da neću stići u četvrtak u Lidl po one trudničke stvari, al vama sretno s ulovom!
    Veliki pozdrav svima! ☺

• zvrkica
    09. Listopad 2018. 08:39

Nali Jel i inače imaš visok tlak ili samo sada u trudnoći? Baš mi žao, nadam se da te neće u bolnicu.

Klikerice ti si kraljica, svima je fuj, ali tebi je dobra glukoza 😂😂
    Ja sam baš poslala mail svojoj dr koja mi vodi trudnoću trebam li te pretrage napraviti jer na 4d idem privatno, a ne kod nje. 

Meni neki bljak dan danas, jučer izvadila jesensko zimsku robu i spremila ljetnu, kad ono 25 stupnjeva danas 😂😂😂😂

• Kani07
    09. Listopad 2018. 08:47

Nali drzi se,zao mi zbog tlaka jel ga inace imas ili sad u trudnoci samo?
    Cure na pregledima sretno😊cekamo dobre vijesti.
    Mi smo dobili prve poklonice ,desetak kom podbradaka,jednu kapicu,1 kombinezon i medo odijelo velicine 3-6 mjeseci,set plasticnih posudica za jelo,malu igrackicu 😃

💜Karla💜Nicol💙Anton

zadranka86
    09. Listopad 2018. 08:52

Cureee ja vas sad citam pa vi sve imate problem sa spavanjem..Ja vam spavam ko beba..Zaspem i ne budim se do jutra...prije san u ranijoj trudnoci se dizala po par puta piskit sad spavam cijelu noc bez wc bezz ikakvog problema...I jedvaaaa se bzdim u 7-30 da bi moju curu spremila za skolu..plus sto znam cesto preko dana odspavati...Ja stvarnoooo bas nikakvih problema sa spavanjem..evo moram se pohvalit barem tu da san odlicna..

url=https://lilypie.com]

du1988
    09. Listopad 2018. 08:53

Jutro cure, sretno danas s nalazima i pregledima! Mi veceras letimo u Njemacku, treba se pakirati...dva dana smo po nekim festama, kuca mi je u raspasoju! duda, nema sanse da stignem sve izmjenjati od robice, pogotovo sto je vecina 56-68! Za dalje cu kupovati. nali, bitno da drzis tlak pod kontrolom s lijekovima i samo opusteno! 😘

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    09. Listopad 2018. 08:54

Klikerice,
    hahahahah, isto razmisljam 🤣🤣🤣 Uzivaj u slatkom hahhaha. Da li ste se nasle ti i mamma2?
    Nali, 
    meni je spao, ne ide preko 125/80. Nadam se da je ono nesto privremeno bilo, ma da koliko sam nervozna i sta mi je sve na ledjima, ne bi me iznenadilo da skoci opet 😶 Cak sam ga i prestala mjeriti, juce nisam nijednom xD Nadam se da ce se i tebi spustiti, koji ti imas tlakomjer? Ako imas digitalni, da ti to ipak zamijenis sa zivinim i da ti neko mjeri ili sama sebi s tim (ja i sa zivinim znam sama sebi).
    Moja svekrva ima digitalni i stavim na jednu ruku 145/92  otkucaji 125. Stavim na drugu ruku odmah, 130/80.... odem kod mame nakon sat mozda, na zivin toplomjera, na obe ruke 120/80... I doktori preporucuju zivin, a ne taj digitalni. On je bas osjetljiv i na polozaj ruke (ne stavis dobro ruku, ode u pm) i na otkucaje srca, tj taj strah neki koji ja npr imam kad mjerim pritisak.... Meni ne odgovara. Da nije i tvoj slucaj? 

pepe1907
    09. Listopad 2018. 08:57

Klikerica

Ja sam popila ovaj OGTT pripravak i čekam sada. Okus mu je divan,nakon što 6 tjedana pijem samo vodu. Znači osjećaj mi je kao da sam popila 100% prirodni sok od jabuke

baš je divan 😫🤔😂

pepe1907
    09. Listopad 2018. 08:58

Ivylee

Klikerica

Ja sam popila ovaj OGTT pripravak i čekam sada. Okus mu je divan,nakon što 6 tjedana pijem samo vodu. Znači osjećaj mi je kao da sam popila 100% prirodni sok od jabuke

Hahahahahaha Klikerice, baš si me nasmijala 🤣🤣🤣
    Ja sam imala jako aktivan vikend tako da sa spavanjem nisam imala problema…večernju žgaravicu pred spavanke mi super riješi jogurt 😲 A po danu tankam donat mg.
    Ja danas idem vaditi krv za testove senzibilizacije, kks i onda oko 14 h pregled! Naravno da već štrikam od nervoze kao da mi je prvi 🙈

ja bila prosli tj.a dns po nalaze...izludi me ta vožnja do petrove 😏

Salatica9192
    09. Listopad 2018. 09:00

I izmjeri rucno otkucaje, nemoj preko njega. Opet reko mozda imas taj nemir unutrasnji zbog mjerenja. Znaci fino kad odmaras, uzmi nadji puls na ruci, sa unutrašnje strane blizu sake, i izbroj koliko puta udari za 15 sekundi i pomnozi sa 4 to. Meni je oko 90 sad, ali popela sam se skoro uz stepenice xD Kad sam "ulezana" bude oko 70-80. Uglavnom nikada nije 110,120, a na digitalnom redovno jeste hahaha. Istraumiram se kad mu pridjem, mrzim ga xD
    Eto, moji savjeti neki. Nadam se da ce pomoci 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.