Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    08. Listopad 2018. 22:23

Klikerice, kupila sam FreeOn u Bubamari. Imali su u subotu i neki popust 20% na krevetiće pa si pogledaj na netu da li još vrijedi i ako je tako, onda si taj kupon isprintaj. 
    I mene moji tjedni iznenade i prebrzo mi prolaze!!! 😱

Maggie85
    08. Listopad 2018. 22:28

A evo ručice i nogice:

Miranda
    08. Listopad 2018. 22:28

Enna sve te mjere s uzv su procjena, stvarno stanje stvari je uvijek u nekom rasponu zapravo. Bpd moze zbog genetike biti malo veci a i do poroda se to jos moze mijenjati. Indikacija za carski moze biti jedino ako bas bude jako velika glava po procjeni pa da te ne muce na porodu ali mislim da to kod nas rijetko bude tako.
    Maggie rado bi se mijenjala s tobom za tjedne 😍 Svida mi se siva boja!
    Super je ova lutkica 😊
    Umrla sam na kompot u juhi 😂😂

Klikerica
    08. Listopad 2018. 22:41

Moj kliker ima party u stomaku. Muž drži ruku na trbuhu da ga malo umiri... nabacio je tati nogicom i rukicom više od 15puta u 2-3minute... to je ono što smo nabrojali... ali i dalje on tulumari

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Bruna92
    08. Listopad 2018. 22:52

mmama2

Bruna92

Evo da se i ja javim 😊
    Bravo sve cure koje ste u radovima, farbanju, selidbi, svaka cast!
    Zavrsava i ovaj vikend, krece novi tjedan i pregledi pa sretno svima 😊
    Mi smo danas uzivali u danu sa kumovima, bas smo se nahodali, noge me bole 😊
    Svekar i svekrva su jucer kupili komodu i sad od velikih stvari imamo sve. Ostaje jos higijena za mene i malu i jos neke sitnice koje cu, nadam se, rijesiti kroz mjesec dana da sam mirna 😊
    Nego nesto mi nije jasno… Nema vise sirokog povijanja zbog kukova osim ako to posebno naglase, ako sam dobro skuzila… Ali dal se stavlja nesto preko jednokratne pelene u pocetku (tipa svedska pelena ili tetra pelena) ili ide odmah bodi nakon pelenice? 🤦🤔

Samo body da😂😂

Da? Jer mi bas jucer govori prijateljica koja je rodila prije dva mjeseca da se stavlja ili tetra ili svedska preko jednokratne, tako joj je receno tu u Splitu... A istu stvar mi govori i moja mama da je cula od "friskih" mama... Sta je sad ispravno, kome vjerovat? 😐

Ana89
    08. Listopad 2018. 22:57

Bruna92

mmama2

Bruna92

Evo da se i ja javim 😊
    Bravo sve cure koje ste u radovima, farbanju, selidbi, svaka cast!
    Zavrsava i ovaj vikend, krece novi tjedan i pregledi pa sretno svima 😊
    Mi smo danas uzivali u danu sa kumovima, bas smo se nahodali, noge me bole 😊
    Svekar i svekrva su jucer kupili komodu i sad od velikih stvari imamo sve. Ostaje jos higijena za mene i malu i jos neke sitnice koje cu, nadam se, rijesiti kroz mjesec dana da sam mirna 😊
    Nego nesto mi nije jasno… Nema vise sirokog povijanja zbog kukova osim ako to posebno naglase, ako sam dobro skuzila… Ali dal se stavlja nesto preko jednokratne pelene u pocetku (tipa svedska pelena ili tetra pelena) ili ide odmah bodi nakon pelenice? 🤦🤔

Samo body da😂😂

Da? Jer mi bas jucer govori prijateljica koja je rodila prije dva mjeseca da se stavlja ili tetra ili svedska preko jednokratne, tako joj je receno tu u Splitu… A istu stvar mi govori i moja mama da je cula od "friskih" mama… Sta je sad ispravno, kome vjerovat? 😐

Ma nosimo mi koju tetricu u rodilište za svaki slučaj:) 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

du1988
    08. Listopad 2018. 23:14

malo sam razvrstala onu hrpetinu robice koju sam dobila i malo je reci da sam zbunjena velicinama...isti brojevi razlicith proizvodjaca nemalo variraju u velicini...to cu morati biti maher u procjeni pri kupovini ili se drzati istog proizvodjaca pa da ne fulam 

url=https://lilypie.com]

Mina93
    08. Listopad 2018. 23:16

Cak me nije dopao velik zaostatak, samo par stranica, cim nije radni dan odma se manje pise 😂
    Mi zapeli kod frendova cijelo popodne, imaju 2klinaca i nintendo wii, tako se nesto zove, i jadno dijete jedva dodje na red igrat od muzeva koji se stalno natjecu 😂😂 simpa stvar, dodje mi da to kupim muzu za rodjendan 😅😁

Mina93
    08. Listopad 2018. 23:18

du1988

malo sam razvrstala onu hrpetinu robice koju sam dobila i malo je reci da sam zbunjena velicinama…isti brojevi razlicith proizvodjaca nemalo variraju u velicini…to cu morati biti maher u procjeni pri kupovini ili se drzati istog proizvodjaca pa da ne fulam

Dada i mene to fascinira, kupovali sad neku majicu po narudzbi u c&a, mali inace nosi 122-128, a rekla mu majka da uzmemo tamo 134.. Totalno variraju te velicine od ducana do ducana 

barbiemama
    09. Listopad 2018. 04:01

4 ujutro, muči me žgaravica 🙄 stvarno imam osjećaj da me tijelo ovim nespavanjem već priprema za dolazak bebe i tu vrstu nespavanja.

što se veličina tiče, pa variraju i u odrasloj veličini. npr, Bershkin XS je sićušan, a u c&a doslovno plivam u XS. h&m mi je nekako uvijek imao najrealnije brojeve.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.