Maggie, ful slično ću i ja obuć Neu. slikam kad dođem doma. sviđa mi se sve, naravno :)
Salatice, ma godine ništa ne znače. na poslu imam i tipove koji su se oženili s 30-35 god i svejedno flertaju sa svim što puže i gamiže. to je do karaktera. neki su uvijek nezreli i neiživljeni.
Mamma2, pa nije ni meni bilo jasno kad mi je to rekla zato sam i pitala ovdje. Apsolutno mi nema smisla da jedni govore jedno, drugi drugo... Vjerojatno "stara skola" sestara govori da se stavi a nove ne... Sve ludo i samo zbunjuju...
Salatice, moj muz isto radi takve smjene 12-24-12-48 i moram ti priznat da takve smjene mene uzasno nerviraju... Koliko puta je radio na Bozic, docek nove godine i tako neke dane kad zelis biti sa obitelji a jednostavno ga dopadne takva smjena... I naravno da se tada nitko od kolega nece mijenjati, nisu ludi... Po meni je to bas grozno radno vrijeme 😕 al ako se pozelis odmoriti od njega, zna to biti i pozitivno 😂
maggie, trenerka je preslatka! ptico, ni ja se ne bi brinula, bit ce to sve dobro! ❤️ znaci jedino mi bez fejsa ostajemo incognito! 😎 iako sam jucer provalila zvrkicu na instagramu-skuzila sam po lutkici s ićimići hahaha
url=https://lilypie.com]
Maggie, odlicna kombinacija za izlazak iz bolnice, bas mi se svidja!
barbie, salatice, hvala cure. I ja mislim, a i sama doktorica je rekla da ovisi o softveru i programima, da zna biti odstupanja, ali je ona inace strasno temeljita i pazljiva pa vjerojatno i zbog toga zeli pratiti. Bit cu mirnija ako na sljedecem pregledu bude sve ok. I da ta bradavica nije HPV ili ne daj Boze nesto gore, jos mi samo to treba, ne kuzim gdje bih to odjednom pokupila.
Luka ❤
hahaha fora mi je ovo kako je pticaselicazgst prepoznala maggie 😂😂
E da, meggie imam i ja ovu trenerkicu iz hm od prije 4,5god i mislila sam il u njoj il u nečem sličnom al baš novom za drugu bebu. Uglavnom nema potrebe za više odjeće 😉
Lovre
Ja sam popila ovaj OGTT pripravak i čekam sada. Okus mu je divan,nakon što 6 tjedana pijem samo vodu. Znači osjećaj mi je kao da sam popila 100% prirodni sok od jabuke
A di si
Ahaha... a ja ti ne čitam forum baš non stop. Ležala tamo u stomatološkoj i gledala film neki...ali aj stigle smo se vidjeti kasnije
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sto se instagrama tice, pronasla sam i zvrkicu, s njom se pratim, a i tebe sam du skontala. Ne pitaj kako
Luka ❤
Miranda hvala puno na tumacenju lakse mi je juce sam citala dosta o tome i kaze da su te vel samo procjena i da se od 26 tj do 34 dosta variraju..
Allie juce se meni isto desilo doduse samo za glavicu da je ispred po tjednima a dr uopce nije koment to kao problem za 4 tj regularno pregled nego sam se ja sama brinula.
A što se tiče širokoh povijanja, ja znam da neke žene to još uvijek rade kod sitnih bebica jer kao da im je lakše bebu držati... Ugl, ja jesam prvog malca široko povijala, jednokratna, pa u sredinu jedna tetra pa druga na trokut i zavezala bih. A čula sam i ja sad da to niko biše ne preporučuje pa ni sama ne znam
Lovre
Barbie,
da, u pravu si. To ono, sto su nas svi napadali da smo premladi i da necemo uspijeti, ali eto toliko drama i uspijevamo, valjda cemo sada i u sreci ovoj hahaha 😊😍
Bruna,
😶 nema godišnjeg za Božić i ostalo? To nisam znala :( Prvi Bozic sa Lenom, to ce se morati izmudrovati nestooo. Novu godinu neka i radi, ako mora, nesto je i ne slavimo zadnjih godina, gledamo vatromet sa prozora, veceramo i odemo spavati xD Ali Bozic da radi - ne prihvatam haha. Da li ce dobiti slobodno za rodjenje bebe? Da, cure, da li ce muzevi dobiti slobodno za rodjenje? Ovdje mislim da dobiju svi nesto malo, ali moj tek sad poceo, ko ce znati.
Sortiraj odgovore
Najstariji