Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    09. Listopad 2018. 08:57

Klikerica

Ja sam popila ovaj OGTT pripravak i čekam sada. Okus mu je divan,nakon što 6 tjedana pijem samo vodu. Znači osjećaj mi je kao da sam popila 100% prirodni sok od jabuke

baš je divan 😫🤔😂

pepe1907
    09. Listopad 2018. 08:58

Ivylee

Klikerica

Ja sam popila ovaj OGTT pripravak i čekam sada. Okus mu je divan,nakon što 6 tjedana pijem samo vodu. Znači osjećaj mi je kao da sam popila 100% prirodni sok od jabuke

Hahahahahaha Klikerice, baš si me nasmijala 🤣🤣🤣
    Ja sam imala jako aktivan vikend tako da sa spavanjem nisam imala problema…večernju žgaravicu pred spavanke mi super riješi jogurt 😲 A po danu tankam donat mg.
    Ja danas idem vaditi krv za testove senzibilizacije, kks i onda oko 14 h pregled! Naravno da već štrikam od nervoze kao da mi je prvi 🙈

ja bila prosli tj.a dns po nalaze...izludi me ta vožnja do petrove 😏

Salatica9192
    09. Listopad 2018. 09:00

I izmjeri rucno otkucaje, nemoj preko njega. Opet reko mozda imas taj nemir unutrasnji zbog mjerenja. Znaci fino kad odmaras, uzmi nadji puls na ruci, sa unutrašnje strane blizu sake, i izbroj koliko puta udari za 15 sekundi i pomnozi sa 4 to. Meni je oko 90 sad, ali popela sam se skoro uz stepenice xD Kad sam "ulezana" bude oko 70-80. Uglavnom nikada nije 110,120, a na digitalnom redovno jeste hahaha. Istraumiram se kad mu pridjem, mrzim ga xD
    Eto, moji savjeti neki. Nadam se da ce pomoci 😘

busybee
    09. Listopad 2018. 09:03

Dobro jutro svima, pogotovo nespavalicama :) ja ne znam je li mene tek cekaju te muke, ali za sad spavam ka beba.
    Upravo sam na ogtt-u. Nije mi muka, ali ono je bilo odvratno. Ne zelim vise nikad nista slatko pojest!

pepe1907
    09. Listopad 2018. 09:06

isprobavam neku haljinu koju imam, idemo na krstenje u subotu malom od šogora...malo mi je kratka i uska na sisama, ne znam dal se vidi...noge mi debele to moram sakrit 🙈 a nista imam izgovor za šoping 😁 btw. raspuknut ćemo seeee

• zvrkica
    09. Listopad 2018. 09:16

Pepe meni si slatka skroz 😍

Salatice i ja mrzim digitalni tlakomjer, a nemam drugi.

Ja sam se sad rasplakala ko dijete, užas, javili su mi za tečaj za trudnice da moram doći dva dana na vježbe disanja. Ja sam rekla da ne smijem, imam strogu zabranu i onda mi je rekla da mi ne može dati potvrdu. Ajme, krokodilske suze, užas.
    Ostaje mi još jedino da u bolnici provjerim.na njihovom tečaju mogu li samo platiti potvrdu da muža. Ako i oni zezaju, onda budem sama na porodu, a toga me strah užasno. Šaljem im svima jecmence koliko su me uzrujali.

pepe1907
    09. Listopad 2018. 09:24

zvrkica

Salaticei ja mrzim digitalni tlakomjer, a nemam drugi.

Ja sam se sad rasplakala ko dijete, užas, javili su mi za tečaj za trudnice da moram doći dva dana na vježbe disanja. Ja sam rekla da ne smijem, imam strogu zabranu i onda mi je rekla da mi ne može dati potvrdu. Ajme, krokodilske suze, užas.
    Ostaje mi još jedino da u bolnici provjerim.na njihovom tečaju mogu li samo platiti potvrdu da muža. Ako i oni zezaju, onda budem sama na porodu, a toga me strah užasno. Šaljem im svima jecmence koliko su me uzrujali.

da su tak strogi? pa ja ne vjerujem..i kakve vježbe disanja i da 2 dana dolaziš zbog toga? 

• Kani07
    09. Listopad 2018. 09:32

pepe1907

zvrkica

Salaticei ja mrzim digitalni tlakomjer, a nemam drugi.

da su tak strogi? pa ja ne vjerujem..i kakve vježbe disanja i da 2 dana dolaziš zbog toga?

Pepe meni si bas lijepa ja ne vidim da je usko sad ne znam kako se ti osjecaa.
    Zvrkice bezveze su bas kako ne razumiju da ne smijes.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    09. Listopad 2018. 09:32

Pepe,
    i meni si super. Haljinica mi je odlicna, boja bas u jesenjem fazonu 😊
    Zvrkice, 
    ☹️ jesu bezobrazni... Znaci zena koja cuva trudnocu i ne moze ici u skolicu, nema pravo da dovede muza na porod 😶 Kakvo je to pravilo 😶 Eto, tog cak ni u Bosni nema xD Kod nas platis mizernih 10 eura i muz prisustvuje. Samoo, nije to jos zazivilo ovdje, ja ne znam nikog da je bio xD Ali ne bi me iznenadilo da uvedu i ovdje tako nesto, zato sto znam zenu koju je babica iznapadala sto nije isla u skolicu, pisala sam ja mislim... Jos malo postace obavezno, ono ko ne ide, nema poroda hahahahh, idi kuci i poradjaj se 🤣 Mislim da mozemo isle bi, sta sad sto ne mozemo?
    Nego, smiri se, otplaci ako te iznerviralo toliko, jer bolje da izbaciš i ja im svima saljem jecmence. I od mene jos po jedan  🤣
    A isto sam imala polunapad placa xD Salje mail kupac gdje su te i te pripreme (za etikete neke) i zasto su na tim i tim pripremama dvije tackice, a ne jednaa, kako je u uputstvu. Zasto sam to uradila? HAHAHAHAHAHHA ja popizdila, cuj pitanja, pa zato sto je greska, pogrijesila sam, pitas nekog zasto je pogrijesio? Namjerno, da dupli posao imam hahaha. Mislim glupost, ispravila za 5 min i poslala... Ali necu ja moci dugo jos, previse sam nervozna i nmg sjediti kako treba za racunarom... A bez mene ne moze xD Morace se snalaziti negdje drugo. 

• Kani07
    09. Listopad 2018. 09:34

Salatica9192

Pepe,
    i meni si super. Haljinica mi je odlicna, boja bas u jesenjem fazonu 😊
    Zvrkice,
    ☹️ jesu bezobrazni… Znaci zena koja cuva trudnocu i ne moze ici u skolicu, nema pravo da dovede muza na porod 😶 Kakvo je to pravilo 😶 Eto, tog cak ni u Bosni nema xD Kod nas platis mizernih 10 eura i muz prisustvuje. Samoo, nije to jos zazivilo ovdje, ja ne znam nikog da je bio xD Ali ne bi me iznenadilo da uvedu i ovdje tako nesto, zato sto znam zenu koju je babica iznapadala sto nije isla u skolicu, pisala sam ja mislim… Jos malo postace obavezno, ono ko ne ide, nema poroda hahahahh, idi kuci i poradjaj se 🤣 Mislim da mozemo isle bi, sta sad sto ne mozemo?
    Nego, smiri se, otplaci ako te iznerviralo toliko, jer bolje da izbaciš i ja im svima saljem jecmence. I od mene jos po jedan 🤣
    A isto sam imala polunapad placa xD Salje mail kupac gdje su te i te pripreme (za etikete neke) i zasto su na tim i tim pripremama dvije tackice, a ne jednaa, kako je u uputstvu. Zasto sam to uradila? HAHAHAHAHAHHA ja popizdila, cuj pitanja, pa zato sto je greska, pogrijesila sam, pitas nekog zasto je pogrijesio? Namjerno, da dupli posao imam hahaha. Mislim glupost, ispravila za 5 min i poslala… Ali necu ja moci dugo jos, previse sam nervozna i nmg sjediti kako treba za racunarom… A bez mene ne moze xD Morace se snalaziti negdje drugo.

Posalji i njemu jecmenac dupli😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.