Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    09. Listopad 2018. 11:20

opet ja krivo tagiram!!! mozak mi postaje kasica...allie, hocu se i ja pratiti 😂😂

url=https://lilypie.com]

AllieH
    09. Listopad 2018. 11:23

Sad cu te followati. Ako to nisi ti, e onda sam precijenila svoje nikpraskatonske sposobnosti 

Luka ❤

• zvrkica
    09. Listopad 2018. 11:24

Maggie tako smo i htjeli, da ide on ako može i platimo potvrdu, no ne daju, inzistiraju da i ja dolazim.
    Kažem, poremećeni zdravstvo u 21 stoljeću.

Allie ja ti imam HPV visokog rizika, ali nisu mi ništa spominjali oko toga. Za te bradavice sam čula da je to često, i ne mora biti ozbiljno, a ako ne nestane do poroda ideš na carski. Vrlo vjerojatno je do pada imuniteta pa ga malo podigni s nečime. I nemoj se živcirati, vidiš da i doktorica nije previše zabrinuta.
    Mene nije gledala vaginalno zadnji puta i baš me zanima hoće li na sljedećem pregledu u studenom.

Salatice ma daj, di bi on takvu ženu zmaja prevario?! 😘😘

Klikerica
    09. Listopad 2018. 11:25

Pa baš sam tamo s mamma2 komentirala da meni ta tekucina jišta u odnosu na neke drugr tekucine po ostalim pretragama tipa gastroskopije i sve ostale ine -opije na kojima su kontrasna sredstva puno gora.

Meni ovo bilo... na rubu da kažem, de nalij još jednušta štediš

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• zvrkica
    09. Listopad 2018. 11:25

du1988

maggie, trenerka je preslatka! ptico, ni ja se ne bi brinula, bit ce to sve dobro! ❤️ znaci jedino mi bez fejsa ostajemo incognito! 😎 iako sam jucer provalila zvrkicu na instagramu-skuzila sam po lutkici s ićimići hahaha

😁😁
    ajde, Allie i ja se pratimo 😀

• zvrkica
    09. Listopad 2018. 11:29

Allie otišao mi post pa sam još htjela napisati.
    Evo prijateljica mi treba ovaj tj roditi i prije mjesec dana doktorica ju je uvjeravala da je beba već tada 3600 g i od pocetka joj govori da je beba veća za 2 tjedna.

Da bi u bolnici mjerila 2 doktora i kažu da je beba 3600 g danas i mjere koje su naveli idu od 37-41 TT.
    Znaci, fulali su totalno ili oni ili njena doktorica.
    Tako da se nemoj dodatno sa time opterećivati 😘

AllieH
    09. Listopad 2018. 11:39

Hvala cure, skroz ste me umirile.  I jos sam se sad isla vratiti na Ennin post i Mirandin odgovor pa ispada da je to stvarno normalno. Ja sam dosad imala odstupanja od par dana, pripisivala sam to kracem ciklusu i koji dan vecoj trudnoci, ali ovo danas me malo zbombalo. Nije ni cudo da mi je stomak toliki obzirom na moju gradju. Inace, u mjesec dana sam na +2kg, to je ok. 
    I zvrkice, nisam znala za HPV kod tebe, znaci isto nije nista za brigu ako i bude to u pitanju. Rekla je da ce ih pozuriti da budu nalazi gotovi za 2 tjedna kad dodjem na kontrolu tako da cu i to znaci odmah. Ne znam cime bih mogla imunitet dizati osim prehranom, ima li svrhe uvesti probiotike kao svakodnevnu dozu? 

Luka ❤

zadranka86
    09. Listopad 2018. 11:49

AllieH

Hvala cure, skroz ste me umirile. I jos sam se sad isla vratiti na Ennin post i Mirandin odgovor pa ispada da je to stvarno normalno. Ja sam dosad imala odstupanja od par dana, pripisivala sam to kracem ciklusu i koji dan vecoj trudnoci, ali ovo danas me malo zbombalo. Nije ni cudo da mi je stomak toliki obzirom na moju gradju. Inace, u mjesec dana sam na +2kg, to je ok.
    I zvrkice, nisam znala za HPV kod tebe, znaci isto nije nista za brigu ako i bude to u pitanju. Rekla je da ce ih pozuriti da budu nalazi gotovi za 2 tjedna kad dodjem na kontrolu tako da cu i to znaci odmah. Ne znam cime bih mogla imunitet dizati osim prehranom, ima li svrhe uvesti probiotike kao svakodnevnu dozu?

Ja imam hpv visokog rizika sto je kod mene s jako losim imunitetom rezultiralo cin3 u vrlo kratkom periodu zato san morala na operaciju i zato mi je odstranjen dio cerviksa..i zato ja vrlo cesto i radim briseve..bradavice idu kod hpv niskog rizika..Mislim da treba samo poradit na imunitetu ukoliko se kod tebe otkrije hpv i to bas taj niskog rizila koji je puno manje opasan od ovog visokog rizika...Ko ce se slozit s mojim misljenjem tko ne..Prosla san sa hpv godineee lijecenja vjeruj puno naucila na vlastitoj kozi i na kraju ipak zavrsila na operacijskom stolu..Zato ti mogu reci da i ako imas hpv niskog a po simptomima ne vjerujem da je visokog rizika..Nista strasno ni zabrinjavajuce..ne sekiraj se...samo sacekaj nalaze da budes sigurna da je doista to..i to nije sad i od jednom virus u tebi moze bit godinama i odjednom se aktivirat a moze i NIKAD...

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    09. Listopad 2018. 11:56

Ja sam zbog promjenjive ranice na grlicu materice (imam je od 2012) radila bris na HPV (u januaru ove godine) i stiglo sve negativno i visokog i niskog rizika. Nadam se da se sad u trudnoci to nesto nije promijenilo 😶 A pila sam maticnu mlijec kada sam čekala nalaz. Odlicnoo za imunitet. Raspitaj se moze li se u trudnoci to. 

Duda
    09. Listopad 2018. 12:09

Du, sretno s pakiranjem i sretan put ☺
    Salatice, čestitke mužu za posao! Haha, umrla sam od smijeha na ono da sad ne mora lijepiti lajsne 😁
    Pepe, haljina ti baš dobro stoji a trbuščić je predivan ☺
    Maggie, super kombinacija za izlazak, sad i ja otprilike znam kako ću iskombinirat da joj ne bude ni hladno ni vruće. Mi smo od bolnice autom ni 5min, nema smisla ubundat je previše.
    Zvrkice, nadam se da će se opametit i da te neće gnjaviti da dolaziš jer stvarno nema smisla da ti jedan doktor kaže da moraš ležati, a drugi da te zovu da šetaš bezveze. Rodit moraš, ne opterećuj se, a muž će svoje obavit. Vjerujem da je Linolada pomogla i da ti je sad lakše 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.