I da, što bi se ja zamarala samo zubom kad može još nešto krenuti naopako... Ima itko iskustva s pokvarenim jajima? Dakle tako pazim što jedem u tridnoći i dođem od zubara, skuham si dva jaja, domaća, svježa, i pojedem jedno i drugo mi se učini da ima rozu boju bjelanjak i mislim si ma zabrijala sam, toliko jedem jaja nikad nisam vidla rozi bjelanjak i pojedem pola i mozak mi proradi da nisam zabrijala nego je zbilja roz bjelanjak i guglam i naravno to je znak pokvarenog jajeta 😟 neće mi ništa biti od pola pokvarenog jajeta? Može li to bebici naškoditi? Stvarno u životu nisam vidla rozi bjelanjak, i sad me mora dopast u trudnoći 😓😨
MareiKate, ma neće se ništa dogoditi od pola pokvarenog jajeta, ne brini. no, pazi da nisu pokvarena i druga iz istog pakiranja :)
Cure, hvala vam svima, stvarno sam puno mirnija i sto salatica kaze, sad se samo veselim sto ce sljedeci pregled brze doci 😊
MareiKate, ne brini, nece nista. Pisala sam vec, hrpa nas je zaradila salmonelu prije par godina, medju nama i trudnica, a to ti je konstantno povracanje i proljev danima, provela je par dana u bolnici cak, s bebom bilo sve ok, nikakvih posljedica.
Luka ❤
I mene zanima gdje je Vana, ona je skoro isto termin kao i ja, čak koji dan ranije.
Tribe, držim fige da izdržiš još barem ta 2 tjedna, ali bez brige, u sigurnim smo tjednima.
Luks, kompletić trenirkice je iz Kika, mislim da nekih 90 kn.
I ja sam se premišljala oko jednodijelnog odijelca ili dvodijelnog, ali ovo nam se na prvu svidjelo pa reko uzimamo... U bolnici ga ionako sestre oblače, a doma bu kak bu 😁 Trenirka je iznutra onak flufasta tako da uz dekicu stvarno malcu ne bi trebalo bit zima.
Ptico, i ja ću u Petrovu, ali još ne znam kad ću u TA. 31.10. još imam pregled u normalnoj ambulanti i tad ću biti 37. tt tako da će mi valjda temeljem tog pregleda reći kad da se javim u TA.
Joj 10 str zaostatka..
Pepe divna ti je ta haljina,ovako se ne cini da ti je tijesna,ako ti je udobna obavezno je nosi,divna si.
Salatice cestitke na muzevom poslu,dobro to proslavite ;) :)
Svasta sam jos vidjela i pozaboravljala.
Allie je bila na pregledu... nemoj se opterecivat mjerama,i kod mene odskacu,svaka beba ima svoj proces rasta. Nadam se da i ta bradavica nije nista opasno,bit ce to u redu.
I ja bi se pratila nasla sam zvrkicu haha
Imam i Barbie,Salaticu, ja mislim i Maggie... Du me intrigira hahaha
Hvala curke, kaže mi i mama da mi neće ništa biti... Joj, opreza nikad dosta, likvidirat ću odmah ostatak kutije 😁
Allie
zaista nema potrebe da puno brines... tih 10 dana je plus minus kod svih. Neke bebe pozure,neke zaostaju,ali to je njihov rast i razvoj... nikada ih nijedan software ne moze u centimetar pratiti. Biti ce Luka super!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Eto 8str lektire i dok procitam pola zaboravim O.o
Maggie rukavice ovako imaju konop da ih provuces kroz rukave od jakne ili trenirke ili sto god beba nosi i onda kad ih skines ostanu onako visit, nmg past niti se izgubit, ako me kuzis 😊
Allie ne brini za mjere opet je moguce da se i to krivo izmjeri unatoc danasnjoj tehnologiji.. Meni je mali napredniji od pocetka po tim mjerama, a nekome je isto bio napredniji pa je bio zastoj, svaka se beba razvija na svoj nacin i da je nesto alarmantno doktor bi ti sigurno rekao 😊
Sta se tice robice za odlazak iz bolnice ja bi isto slicno kao maggie, ili samo bodi hlacice i medo odijelo preko pokrijem dekicom i do auta je blizu tako da nema brige..
Htjela sam jos tog komentirat al sve zaboravih 😅
E da, pepe super ti je haljinica 😍
Ja putujem za zd i uzela kosulju haljinicu za pregled a nisam je ni probala, valjda trbuh stane u nju 😅
E da za instagram vidi se da ne radi vecina kad stignete nalazit jedna drugu 😂 sad cu i ja u potragu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji