Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    08. Listopad 2018. 21:01

Wau du! Odlicno! 😃
    Maggie super su mi boje!
    P.s. kad vidim tvoje tjedne srce mi zaigra. 
    Salatice, vidi je, ha? Bas me zanima kako izgleda rukica iz Ovie 😃

AllieH
    08. Listopad 2018. 21:05

Ajme du, koja hrpica!! 🔝🔝
    Klikerice, 23.11. Predzadnji petak u 11.mj , Thanksgiving je uvijek predzadnji cetvrtak u studenom, a BF je sutradan. 

Luka ❤

AllieH
    08. Listopad 2018. 21:08

AllieH

Klikerice, 23.11. Predzadnji petak u 11.mj, Thanksgiving je uvijek predzadnji cetvrtak u studenom, a BF je sutradan.

Odnosno, uvijek je to cetvrti cetvrtak u studenom. 

Luka ❤

Jagodica86
    08. Listopad 2018. 21:18

Super, trebat ću sušilicu i jaje, pa ću pričekati, možda bude neki dobar popust.

Du predobro što si dobila sve. Svi mi kažu kako im to brzo bebe prerastu, ja ću dio kupiti, dio sam dobila. Sve je jako dobro očuvano i bez flekica. 

Klikerica
    08. Listopad 2018. 21:19

AllieH

AllieH

Klikerice, 23.11. Predzadnji petak u 11.mj, Thanksgiving je uvijek predzadnji cetvrtak u studenom, a BF je sutradan.

Super! Hvala ti! Nadam se da ce nasi pratiti praksu sa nekim ozbiljnijim popustima, mislim da cu za neke vece stvari cekati bas tu akciju... sve prije mi ne djeluje da ce biti velikih popusta

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

du1988
    08. Listopad 2018. 21:30

Klikerica

AllieH

AllieH

Super! Hvala ti! Nadam se da ce nasi pratiti praksu sa nekim ozbiljnijim popustima, mislim da cu za neke vece stvari cekati bas tu akciju… sve prije mi ne djeluje da ce biti velikih popusta

Ovisi od trgovine do trgovine...za bubamaru sam uspjela iscackati da su prosle godine imali 30% na sve ali samo od 8-10 ujutro, kasnije je padalo na 20 pa na 10. Meni je recimo smijesno da na baby sajmu das popust 15 posto, pa vise mi se onda isplatilo uzeti AS s 20 posto rodjendanskog popusta. Ja cekam BF za susilicu, valjda ce biti ok ponuda. 

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    08. Listopad 2018. 21:33

Na temu pasa,otklonjene su sve sumnje...
    Psi jako jako osjecaju trudnocu!
    Prvo moja mađarska vižla,kada sam vas pitala prije nekoliko dana... inače pas sa lovačkom naravi,koji uvijek skače i divlja,uz mene je bila mirna kao na sedativima...onda nakon toga sam bila kod frendice ,njezina mala maltezerica koja skače liže i petlja se svuda...uz mene je bila samo na ledjima i htjela da ju češkam i full je mazna bila... onda sam došla kod svekrve kod koje je njemački ovčar 2 godine star, on je pak razigrana beba koja skače kao divljak... on me najvise šokirao, ja u blizini,a on dupe na pod... i ja ga malo podragam po glavi...i to je to! Svi su bili šokirani. I onda kod kuma mali mops,koji je lud lud kao da je na duracell baterije. Onakav zadihan nijednom nije skočio na mene,dapače sjeo bi na kauč kraj mene i dahtao ...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ana89
    08. Listopad 2018. 22:01

Klikerica

Na temu pasa,otklonjene su sve sumnje…
    Psi jako jako osjecaju trudnocu!
    Prvo moja mađarska vižla,kada sam vas pitala prije nekoliko dana… inače pas sa lovačkom naravi,koji uvijek skače i divlja,uz mene je bila mirna kao na sedativima…onda nakon toga sam bila kod frendice ,njezina mala maltezerica koja skače liže i petlja se svuda…uz mene je bila samo na ledjima i htjela da ju češkam i full je mazna bila… onda sam došla kod svekrve kod koje je njemački ovčar 2 godine star, on je pak razigrana beba koja skače kao divljak… on me najvise šokirao, ja u blizini,a on dupe na pod… i ja ga malo podragam po glavi…i to je to! Svi su bili šokirani. I onda kod kuma mali mops,koji je lud lud kao da je na duracell baterije. Onakav zadihan nijednom nije skočio na mene,dapače sjeo bi na kauč kraj mene i dahtao …

Slažem se: mješanac rottija i labradora koji laje inače na svih samo za pozdrav, osim na gazdaricu, je kad je mene vidio nedavno samo došao na maženje pored mene, davao mi šapu. Onda sam se ekspreminetalno premjestila s mjesta na drugo mjesto i došao je za mnom čuvati me 😀😀 I pored svoje gazdarice 😂. 

url=https://daisypath.com]

Bruna92
    08. Listopad 2018. 22:02

Evo da se i ja javim 😊
    Bravo sve cure koje ste u radovima, farbanju, selidbi, svaka cast!
    Zavrsava i ovaj vikend, krece novi tjedan i pregledi pa sretno svima 😊
    Mi smo danas uzivali u danu sa kumovima, bas smo se nahodali, noge me bole 😊
    Svekar i svekrva su jucer kupili komodu i sad od velikih stvari imamo sve. Ostaje jos higijena za mene i malu i jos neke sitnice koje cu, nadam se, rijesiti kroz mjesec dana da sam mirna 😊
    Nego nesto mi nije jasno... Nema vise sirokog povijanja zbog kukova osim ako to posebno naglase, ako sam dobro skuzila... Ali dal se stavlja nesto preko jednokratne pelene u pocetku (tipa svedska pelena ili tetra pelena) ili ide odmah bodi nakon pelenice? 🤦🤔

mmama2
    08. Listopad 2018. 22:11

Bruna92

Evo da se i ja javim 😊
    Bravo sve cure koje ste u radovima, farbanju, selidbi, svaka cast!
    Zavrsava i ovaj vikend, krece novi tjedan i pregledi pa sretno svima 😊
    Mi smo danas uzivali u danu sa kumovima, bas smo se nahodali, noge me bole 😊
    Svekar i svekrva su jucer kupili komodu i sad od velikih stvari imamo sve. Ostaje jos higijena za mene i malu i jos neke sitnice koje cu, nadam se, rijesiti kroz mjesec dana da sam mirna 😊
    Nego nesto mi nije jasno… Nema vise sirokog povijanja zbog kukova osim ako to posebno naglase, ako sam dobro skuzila… Ali dal se stavlja nesto preko jednokratne pelene u pocetku (tipa svedska pelena ili tetra pelena) ili ide odmah bodi nakon pelenice? 🤦🤔

Samo body da😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.