Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    08. Listopad 2018. 15:32

A daaaj, pa i ovo je predivno! A taman sam narucila neladolls medu. Sve vidim kako cu je zatrpat tim stvarima😀 meni su danas stigla kolica (stokke, posudba) i super izgledaju, jako sam hepi!

zadranka86
    08. Listopad 2018. 15:33

Ana89 da tako i kod mene povremeno..nisan ga dugooo vidila i ne volim kad ga ugledam odmah mi svasta nesto padne na pamet...ali ono kroz cijelu ovu trudnocu pojavljivao se i cak jedan period bio i cest i oskudniji na pocetku..sad signurno ima kojinmj.da ga nisan vidila i bilo je bass u tragovima...Ok uzet cu to pod normalno...cekam nalaze cervikalnih ovih dana..i nadam se da ce biti i ovaj puta bo.pozz  Anći...🤗

url=https://lilypie.com]

du1988
    08. Listopad 2018. 15:46

ptičice, lutkica je predivna! Ja sam isto dogovorila narudzbu nje i slova! Moram samo uplatiti pa krece izrada! i hvala cure 😘❤️

Blaza26
    08. Listopad 2018. 17:14

Ptičice savršena je.
    Mi smo jucer kupili igracku koja svira,za sada neceemo vrtuljak,ovo samo da nesto ima.

Danas moram zgrijesit,gdje cu kod McDonaldsa da ne svratim... necu sve ja pojeest ne brinite :D
    Danas moram zgrijesit,gdje cu kod McDonaldsa da ne svratim... necu sve ja pojeest ne brinite :D

Salatica9192
    08. Listopad 2018. 17:20

Blazaa, 
    😭😭😭😭😭😭 Hocu I jaaaaa 😍 Aj ponesi nam ovamo hahahaah, kukala sam kako nema kod nas 🤣🤣🤣 Nista dijeta kad bih se tog sad docepala hhahahaha. 

• zvrkica
    08. Listopad 2018. 17:31

Salatice 😂😂😂😂

Cure, koje ste iz Zagreba 

du1988
    08. Listopad 2018. 17:53

Ja tek sad vidim da sam tagirala ptičicu umjesto zvrkicu za lutku 😂 moj grijeh!!

Blaza26
    08. Listopad 2018. 18:16

du1988

Ja tek sad vidim da sam tagirala ptičicu umjesto zvrkicu za lutku 😂 moj grijeh!!

Znaci tvoj grijeh,ja sam prepisala,zato sto mi se nije dalo vracat na prethodnu stranicu da vidim tko je stavio sliku lutkice,i kako si ti napisala pticica,i ja ponovila😂😂

• zvrkica
    08. Listopad 2018. 18:27

Cure, to je za trudnice normalno 😂😂😂😘😘

barbiemama
    08. Listopad 2018. 18:42

skužila sam baš na poslu da mi je mozak kašica 😂 pišem neki ful jednostavni šprancirani dopis, kojeg sam sigurno 500 puta napisala u par godina. i odjednom zastanem i onako ko tele buljim u ekran i nemam pojma što da napišem. ali dobro, još malo pa ću i na taj obvezni porodiljni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.