Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    08. Listopad 2018. 08:50

Eh da, i vas dvije koje farbate samo laganini, ja sam se tada preforsala i patila par dana. 😘😘

• Kani07
    08. Listopad 2018. 08:50

Barbie divni su ti medici,moje cure bas imaju pravu kolekciju na tu foru u bijelo,bez nijansama morat ce mo i za decka uzet neki 😊.
    Pticice drzi se 😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    08. Listopad 2018. 08:59

Kani, barbie, ne dam se ja tako lako 😘🤗
    Odlicni su mi ti medeki! 
    Aaaa danas.mi muz dolazi 😍 na par sati, pa ga nema ipet do ponedjeljka, al bar cu ga vidit. 
    Sta ste doruckovale fino? Gladna sam 😳

barbiemama
    08. Listopad 2018. 09:03

doručkovah pitu s krumpirom i kefir. krećemo s farbanjem opet pa treba nakupit snage 💪

mmama2
    08. Listopad 2018. 09:07

Jutro cure, ja bi bila presretna da me muci zgaravica ili leda ili noga.. mene jako hebe mjehur, beba je jako, jako nisko imam osjecaj samo da ne ispadne, osjecaj da mi se pisa je prisutan 0/24 i ugl i jesam na wcu stalno.. ustvari veselim se jer obicno nisko nosenje znaci kraci i laksi porod, logicno jer je beba vec pola puta napravila, al me jako strah kak cu poslije funkcionirat, taj moj mjehur oce bit kakve koristi od njega :/ :/  sada se bacam bar 3x dnevno na kegelove vjezbe i nadam se najboljem.. da ne bi sa 35 pelene morala nosit😂😂

url=https://lilypie.com]

Mina93
    08. Listopad 2018. 09:12

Jutro 😁
    Sta se tice.mjehura i mi imamo borbe, nekad imam takav pritisak da je za poludit i odem na wc a ono tri kapi doslovno.. I takodjer obavezno mi pritisak cim izadjem iz stana i krenem setat, a bila na wcu prije 2min.. Blazeno 3.tromjesjecje 😂 jos nam je malo 💪

Mina93
    08. Listopad 2018. 09:14

Dorucak budem kolaci i voce, napravila bi zobene al sam ostala bez sumskog voca.. Al zato sam opremljena pitom strudelom baklavom bananama i mandarinama 😂 odoh u napad

• zvrkica
    08. Listopad 2018. 09:21

Meni Kegelove trenutno zabranjene zbog cerviksa 😒😒

Ja jela pirosku sa sirom i pecivo sa marelicom.i sirom iz Mlinara. I Bioaktiv 😁😁 
    Mlinar profitira u mojoj trudnoći 😂😂 eh da, ljubiteljice mađarica, Mlinarove su odlične 😀

Miranda
    08. Listopad 2018. 09:31

Jutro cure 😘
    Sve manje se stizem javljati 😑
    Vidim da se Bulbi javila, i meni si suze izmamila 😍😍 Cestitam od srca i ovaj put mora biti sve pod kontrolom ❤️
    +1 za problem s ledima i dodajem zeludac. Pocelo je vec ono razdoblje kad mogu kolicinski pojest kao pticica jer zeludac nema mjesta za posteni obrok. 
    Leda me klasicno nisko bole ali to je vec standardno a tezina trbuha se samo povecava. 
    Sad sam negdje kao s B. pred porod. Ne znam koliko jos mogu rasti 😅😅 I bome sam blizu da potpisem kapitulaciju, rjesavamo namjestaj i sve sitnice koje jos fale da je sve spremno. I sad mi je vec tesko igdje otici na duze od 2 sata, uvijek mislim da mogu i super se osjecam kad krenemo ali kad prijedem limit gotovo je, moram sjesti ili, jos bolje, leci sto prije. #jeremija 
    Cure koje farbaju svaka cast!
    Pticice drzi se, veliki put sve vec prosle! 😘
    Salatice nema za nas opasnosti od zgaravice, jedino da traje duze vrijeme i ukazuje na neka druga stanja. Ali u trudnoci je ocekivana, samo ovisi koliko srece imas i kad ce krenuti. Ako ti Rennie nije dosta i Peptoran je u trudnoci ok. Ili bilo sto na bazi ranitidina. 

Ana89
    08. Listopad 2018. 09:43

Salatica9192

Pepe,
    hvalaa 😘 i ja sam tako kontala nesto, ali da se posavetujem 😊
    A jest nas trese 3 tromjesecje haha 😶 Ja kad ustajem, hvatam zalet i kako nisko nosim, beba mi tad toliko zgnijeci mjehur, da sam na granici upiskiti se i kontam da kad udjem u 9-ti, necu moci kontrolisati 😶😶😶😶 Zgaravica - stv placem zbog nje, ubi me. Bol u ledjima - srednji dio. Zivotinjska glad. Nervoza i 1000 misli nekih kako i sta haha…
    Nadam se da ste zaspale opet, ti i Ana. Ja necu vise, ali naspavala sam se fino, spavam u turama od 8,9 sinoc haha 😋

Zaspala u 6 h na kraju . Dotad sam se sa želuecem i dijafragmom borila za zrak. Niže nošenje ima prednosti vjerovala ili ne, bar možeš disati.
    Sad spavam polusjedećki. Yeeey. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.