skužila sam baš na poslu da mi je mozak kašica 😂 pišem neki ful jednostavni šprancirani dopis, kojeg sam sigurno 500 puta napisala u par godina. i odjednom zastanem i onako ko tele buljim u ekran i nemam pojma što da napišem. ali dobro, još malo pa ću i na taj obvezni porodiljni.
Kad uliješ kompot u teleću juhu onda ti je mozak kašica
Meni stalno ispadaju stvari,više mi je smiješno postalo. i to neke sitnice. Zadnjih par tjedana
Rekla sam da ću uskoro doći do toga da ću reći Fuck it i ostavit pa nek dečko skuplja za mnom
Meni stalno ispadaju stvari,više mi je smiješno postalo. i to neke sitnice. Zadnjih par tjedana
Rekla sam da ću uskoro doći do toga da ću reći Fuck it i ostavit pa nek dečko skuplja za mnom
Meni ispadne i ja samo idem dalje 😂😂 Najgore kad mi posude ispada pa udara 😂😂
Evo da i ovdje pitam da li je tko koristio URIAGE kozmetiku?
Ja koristim termalnu vodicu sada i prezadovoljna sam. A imam osjetljiviju kožu.
Evo na ovo sam naletila,kažu da je dosta dobro,273 kuna koda cijeli ovaj set
Cure htjela sam da pitam vas koje ste u trudnoci na metforminu za inzulinsku rezistenciju, kada ste radile ogtt u trudnoci jeste li normalno bile pod terapijom, niste ju prekidale prije ogtt testa?
Meni dr nista nije pominjala tako da sam ja normalno pila terapiju i radila test, jesam li dobro napravila? 😩
Uriage sam imala kremu, ali sam puno zadovoljnija s La roche posay...nego, pazite sto sam danas dobila od frendice...
ovo je samo hrpa od 56-68, ima jos nesto vecih velicina. Ovo ce ionako brzo prerasti, a onda cu gustati u kupovini za dalje jer je rekla da to nije odvajala jer dosta flekica nije uspjela skinut (kad je uvela kasice).
url=https://lilypie.com]
Izgleda da je ovo vikend krečenja, evo našeg rezultata:
Bila mi je mama i obavile smo super shopping - kupila nam je next to me krevetić i skroz bijeli kompletić za izlazak iz bolnice, kad slikam stavit ću slikicu.
Super mama je skuhala i sarmu, i to puuuno sarme, imat ćemo za cijeli tjedan. 😊
I ja sam presretna zbog Bulbi, baš mi je divna vijest uljepšala dan.
Maggie
Koji si next2me krevetic kupila?
Ako netko zna kad je tocno black friday u studenom?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji