Blaza,
premocan jeee. Moja komsinica ima takav slican, tako reci isti, samo bez tog dodatka sa strane (komodice) i isto u Fisu uzela. I znam za 15% popusta 😊 Pa imacemo slican kreveticcc 😊😊😊😊
Barbie,
i mi krecimo upravo. Ali ja lezim i posmatram, kunjam haha 🤣 krecim kosine u boju dinje, pa mi zanimljivo to gledati, a sutra cemo u bijelo.
Mirandaa,
😍 Uspori malo sada. Stalno pomislim ono da ih dvoje imam u stomaku 🤗 Puno je teze, vjerujem.
Jos sam htjela pisati nesto i zaboravila sam.
Da, Pticice hahahaha, cesto je on na kavama 👹 Kad zaredam 5 postova, blejim hahaha 😂🤣
Klokse sad primjetih maloo zuckastog iscjetka..nisan ga dugoooo primjetila obicno imam bjeli il prozirni..sd onako u tragovima malo..obriske san radila prosli tj.cekam nalaze sutra...Recite mi jel se i kod vas pojavi taj zuckasti...ne volim ga vidit..iako nisan do sad Bogu fala imala nikave probleme vezano za ngega svi obrisci su bilo bo...cisto eto da cujem i vas
..
url=https://lilypie.com]
Klokse sad primjetih maloo zuckastog iscjetka..nisan ga dugoooo primjetila obicno imam bjeli il prozirni..sd onako u tragovima malo..obriske san radila prosli tj.cekam nalaze sutra…Recite mi jel se i kod vas pojavi taj zuckasti…ne volim ga vidit..iako nisan do sad Bogu fala imala nikave probleme vezano za ngega svi obrisci su bilo bo…cisto eto da cujem i vas
..
Povremeno. Radila sam cervikalni i sve ok 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobar dan
Tko će vas pohvatat pročitam do kraja pa zaboravim što sam kome htjela komentirati
Ja sam otkrila da me leđa jako bole od banana jastuka po noći,točnije ne paše mi kad mi je između nogu jer kao da me klješti iza živac od tog kuta. Otkad spavam zadnjih dana bez njega ko nova sam po tom pitanju tako da ako se još tko digne u bolovima u leđima neka proba bez njega.
Naravno zadnjih dana dođe i žgaravica,ali onda ja radenske da se izbecam pa bude malo bolje.
Potrazi,stvarno se isplati,znaci kod nas je oko 600 kuna jeftiniji nego kod vas,jos ako bi ga kupili i radili povrat pdv-a usteda je golema.
Glomazan je,al nama taman stane,zato smo se odlucili za njega…
A prematalica je uza od one klasicne nekih 6-cm,za sad mi se cini ok,do 6 mj.ne bi trebalo bit problema,oce li kasnije bit mala nezz.
Svjesna imas jos 15%popusta za trrudnice,samo poonesi trudnicku ili zadnji nalaz da kopiraju,tako da sam ja sa 15% platila krevetac oko 390 km,i jos ima za bebu dosta izbora,na sve imas 15% za mamu i bebu.
Du divne ste
Blaza super krevetic i kolica😍 i nije to puno para.
Du divni ste😊.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure ja danas bila na kontroli i zabrinula sam se zbog BPD nalaza iako mi je doktor rekao da je sve ok i nije mi to ni spominjao..Naime sve mjere su u skladu sa tjednima mozda po 3-4 dana je beba naprednija po svim mjerama ali po BPD skoro 3 tjedna ide naprijed. Sad citam da to nista ne znaci ali i da moze biti indikacija za carski. Zna li iko ista?
Cure ja danas bila na kontroli i zabrinula sam se zbog BPD nalaza iako mi je doktor rekao da je sve ok i nije mi to ni spominjao..Naime sve mjere su u skladu sa tjednima mozda po 3-4 dana je beba naprednija po svim mjerama ali po BPD skoro 3 tjedna ide naprijed. Sad citam da to nista ne znaci ali i da moze biti indikacija za carski. Zna li iko ista?
Meni su otpocetka sve mjere naprednije, al nije mi gin spominjao carski.. Kaze da je mali super da je napredan i da je on zadovoljan, valjda bi mi rekao nesto.. I jos se svi cude i govore da mi je mali trbuh i onda kad kazem da je mali napredan me gledaju u cudu di on stane 😂
Samo da prijavim da je i moja Ići Mići lutka gotova i uskoro stiže 😍😍
Salatice samo ti nadgledaj radove i šefuj 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji