Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    08. Listopad 2018. 11:05

Blaza divan krevetic, i kolica. Ja sam ovakav krevetic trazila, gdje si ga kupila i koliko je novaca bio? Spusta li se strana i podize li se madrac? ❤️
    Ja jutros radila OGTT, malo je reci da mi je nakon pola sata od ispijene glukoze pao mrak na oci i pozlilo mi, htjela sam leci na pod u laboratoriji 😂
    Na kraju sam otisla u auto leci i cekala da prodju ta dva sata, bas sam to jedva odradila haos. Do sada sam isto radila dva puta OGtT uvijek sam ga ekstra podnosila ocito ovo trudnicko stanje je druga stvar. 

Blaza26
    08. Listopad 2018. 11:49

_svjesna

Blaza divan krevetic, i kolica. Ja sam ovakav krevetic trazila, gdje si ga kupila i koliko je novaca bio? Spusta li se strana i podize li se madrac? ❤️
    Ja jutros radila OGTT, malo je reci da mi je nakon pola sata od ispijene glukoze pao mrak na oci i pozlilo mi, htjela sam leci na pod u laboratoriji 😂
    Na kraju sam otisla u auto leci i cekala da prodju ta dva sata, bas sam to jedva odradila haos. Do sada sam isto radila dva puta OGtT uvijek sam ga ekstra podnosila ocito ovo trudnicko stanje je druga stvar.

U Fisu sam ga kupila,450 KM.  Odavno ga mjerkam, i kad sam se odlucila za njega,nestalo,sad kad je stigao odmah sam ga ugrabila.
    Jesi li ono ti iz BiH ili sam te pomijesala s nekim.
    Ugl.upisi Lorelli krevetac 3u1 i pogledaj sve funkcije. Meni se cini predobar. Jos se kreveetac njiše,a moze se i fiksirat

Blaza26
    08. Listopad 2018. 11:51

I zaboravi napisat,madrac ima dvije visine i stranica se spusta

barbiemama
    08. Listopad 2018. 11:54

za cure iz Hrvatske, imate na funbaby.hr Lorelli krevetiće. evo mislim da je to taj Blažin, 2500 kn je. https://www.funbaby.hr/lorelli-djecji-krevetic-maxi-plus-white-beech-1019.html.

preslatki su, ali nažalost preveliki za moj prostor. mi skoro gotovi s farbanjem. još dio hodnika. ali onda moramo sve pospremiti, prebrisati i sl. 

barbiemama
    08. Listopad 2018. 11:57

sad vidim da link ne radi gore

du1988
    08. Listopad 2018. 12:02

svjesna, isto tako je i meni bilo. Malo je falilo da povratim, ali uspjela sam nekako! blazo, stvarno je sve super! ja dugujem sliku za puni tjedan pa evo! 🤗

url=https://lilypie.com]

AllieH
    08. Listopad 2018. 12:06

Kuma ima taj bijeli, i uzivo jako lijepo izgleda. Meni jedino ovaj dio za prematanje uzivo djeluje jako usko i da se moze koristiti prvih mjesec-dva, nakon toga je stvarno preuzak. Ali nije mi to toliki minus obzirom da je stvarno praktican i za kasnije. 
    Isto je uzela u FISu, jos su dobili povrat poreza, mislim da ih je izasao manje od 1.500kn. 

Luka ❤

_svjesna
    08. Listopad 2018. 12:06

Du divna si ❤️
    Blaza hvala na info, pa Fis mi je blizu, da ja sam iz BIH, potraziti cu obavezno i cijena je sasvim ok ☺️

AllieH
    08. Listopad 2018. 12:07

du, preslatke ste 😍😍😍

Luka ❤

Blaza26
    08. Listopad 2018. 12:16

Potrazi,stvarno se isplati,znaci kod nas je oko 600 kuna jeftiniji nego kod vas,jos ako bi ga kupili i radili povrat pdv-a usteda je golema.
    Glomazan je,al nama taman stane,zato smo se odlucili za njega...
    A prematalica je uza od one klasicne nekih 6-cm,za sad mi se cini ok,do 6 mj.ne bi trebalo bit problema,oce li kasnije bit mala nezz.
    Svjesna imas jos 15%popusta za trrudnice,samo poonesi trudnicku ili zadnji nalaz da kopiraju,tako da sam ja sa 15% platila krevetac oko 390 km,i jos ima za bebu dosta izbora,na sve imas 15% za mamu i bebu.
    Du divne ste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.