Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    08. Listopad 2018. 05:49

Pepe,  
    hvalaa 😘 i ja sam tako kontala nesto, ali da se posavetujem 😊
    A jest nas trese 3 tromjesecje haha 😶 Ja kad ustajem, hvatam zalet i kako nisko nosim, beba mi tad toliko zgnijeci mjehur, da sam na granici upiskiti se i kontam da kad udjem u 9-ti, necu moci kontrolisati 😶😶😶😶 Zgaravica - stv placem zbog nje, ubi me. Bol u ledjima - srednji dio. Zivotinjska glad. Nervoza i 1000 misli nekih kako i sta haha...
    Nadam se da ste zaspale opet, ti i Ana. Ja necu vise, ali naspavala sam se fino, spavam u turama od 8,9 sinoc haha 😋

barbiemama
    08. Listopad 2018. 07:29

jutro 😘

jučer sam pojela veliku Milku, sama, u jednoj večeri. uzimala red po red dok nisam pojela. kaj reć 😪

mene ubi taj trudnički išijas. masiram se, vježbam, istežem. apsolutno ništa ne pomaže. šepam na lijevu nogu i stvarno boli. pogotovo dok duže hodam. evo, to mi je za sada najgoreeee. žgaravica mi se pojavi jednom u par dana (uvijek zato što se previše nažderem pa sam si sama kriva) i to riješim Rennijem. nije mi strašno ni piškenje jer mi uglavnom nije na mjehuru. ali išijas 😱😱😱

• Kani07
    08. Listopad 2018. 07:38

Jutro cure😁
    Barbie i ja od jucer imam ukocenu desnu nogu i bol u ledima to inace imam problem ali od jucer bas intezivno,decko je aktivan a trbuh mi se bas spustio tako da je pritisak za mokrenje uhuhu.
    Jucer sam povratila tu kiselinu i od 5 sati mineralnu pijem😉a sta da radim u opis sluzbe sve.
    Blaza super shoping,mi idemo ovaj tjedan po krevetic i ostale stvarcice .

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    08. Listopad 2018. 07:56

Blaža, super si shoppingirala. 

i malo sam gledala unazad po temi, čudno jedno koliko ste sve zgodne ❤️

mislim još kupiti te stvari u Lidlu na akciji u četvrtak , pelene, sebi stvari za bolnicu i to je to. preostaje samo složiti krevetić i urediti kutak. kolica ću složiti zadnja.

opet sam trošila novce jučer. kupila sam mu medu od Nenadolls. preslatke medvjediće pravi. ako koga zanima, manji medo (27 cm) je 90 kn, a veći (40 cm) 140 kn. uzela sam bijeli sa sivom mašnom ❤️ medeni su 

barbiemama
    08. Listopad 2018. 08:08

sad sam skužila da postoji tema Ljetne bebe 2019. ajmeee, već. kako vrijeme brzo leti, mi smo sljedeće na redu za rađanje 😱

AllieH
    08. Listopad 2018. 08:30

m.girl i duda, bas ste 🤗🤗🤗
    barbie, i meni su trenutno ledja najveci problem. Bas me to frustrira 😤 Nenadolls i ja planiram uzimati, predivni su, super pa si cijene napisala. 
    Onaj troll ponovno piskara, nevjerojatno mi je da ga cure koje su sto godina na toj temi vec ne ignoriraju. Stvarno mi je to bolesno.
    blazo, super shopping, stavi fotkice kad sve sastavite. 😊
    Mene malo frustrira sto mi taj namjestaj za baby sobicu nece biti komplet, jos ako ce biti i razlicitih bijelih nijansi. Znam da se glupostima opterecujem i izmisljam, al opet si ne mogu pomoci. 😂🤦🏽‍♀️ Kinderbet i komodu za prematanje smo narucili i cekamo, jos moramo komodu/ladicar uzeti. 

Luka ❤

busybee
    08. Listopad 2018. 08:33

Ajme kako su slatki ti medici😍😍😍😍 odmah narucujem!

Ptičica
    08. Listopad 2018. 08:34

Jutro!
    Vidim red kukanja danas, pa da se i ja pridruzim. 
    Inace mi je od ekstruzije najbolniji list lijeve noge, i po prvi put nocadls- grč! Ludacki, bolan ko sam vrag. Noga mi je danas nizasto. Kao da nije moja. Onda druga stvar. Trbuh me boli. I on se grci. Nakon pola sata su poceli vjetrovi pa mi je lakse jer znam da je probava u pitanju. Jucer sam jela gluposti kako sam bila na proslavi i eto mi.. antonela se javila cim sam oci otvorila pa sam i ste strane mirna. A sinoc je ludovala nevideno. Ringispil.
    Eto..kako se blizi ulazak u novi mjesec trudnoce- odmah novi simptomi.
    Bit ce bolje, idemo dalje 🤷‍♀️😘

barbiemama
    08. Listopad 2018. 08:41

Allie, razumijem te oko namještaja. ja si isto u glavi zamišljam kako će to izgledati. i iako je još rano, najradije bih sve posložila da mogu tjednima dorađivati 😂

Ptičice, drži se 😘

• zvrkica
    08. Listopad 2018. 08:48

Jutro 😀

Super je medek Barbie 😍 Ja sam isto planirala uzeti, ali prvo čekam lutkicu od Ići Mići 😀

Mi ćemo sad preko tjedna naručiti komodu i krevetic, moram i ogradicu kad stigne krevetić naručiti.
    Još onda madrac, kadicu, higijenu bebi i sebi za bolnicu i to je to mislim za početak,a ostale sitnice cu usput još u prosincu ili kad rodim i vidim što nedostaje 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.