Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    08. Listopad 2018. 09:21

Meni Kegelove trenutno zabranjene zbog cerviksa 😒😒

Ja jela pirosku sa sirom i pecivo sa marelicom.i sirom iz Mlinara. I Bioaktiv 😁😁 
    Mlinar profitira u mojoj trudnoći 😂😂 eh da, ljubiteljice mađarica, Mlinarove su odlične 😀

Miranda
    08. Listopad 2018. 09:31

Jutro cure 😘
    Sve manje se stizem javljati 😑
    Vidim da se Bulbi javila, i meni si suze izmamila 😍😍 Cestitam od srca i ovaj put mora biti sve pod kontrolom ❤️
    +1 za problem s ledima i dodajem zeludac. Pocelo je vec ono razdoblje kad mogu kolicinski pojest kao pticica jer zeludac nema mjesta za posteni obrok. 
    Leda me klasicno nisko bole ali to je vec standardno a tezina trbuha se samo povecava. 
    Sad sam negdje kao s B. pred porod. Ne znam koliko jos mogu rasti 😅😅 I bome sam blizu da potpisem kapitulaciju, rjesavamo namjestaj i sve sitnice koje jos fale da je sve spremno. I sad mi je vec tesko igdje otici na duze od 2 sata, uvijek mislim da mogu i super se osjecam kad krenemo ali kad prijedem limit gotovo je, moram sjesti ili, jos bolje, leci sto prije. #jeremija 
    Cure koje farbaju svaka cast!
    Pticice drzi se, veliki put sve vec prosle! 😘
    Salatice nema za nas opasnosti od zgaravice, jedino da traje duze vrijeme i ukazuje na neka druga stanja. Ali u trudnoci je ocekivana, samo ovisi koliko srece imas i kad ce krenuti. Ako ti Rennie nije dosta i Peptoran je u trudnoci ok. Ili bilo sto na bazi ranitidina. 

Ana89
    08. Listopad 2018. 09:43

Salatica9192

Pepe,
    hvalaa 😘 i ja sam tako kontala nesto, ali da se posavetujem 😊
    A jest nas trese 3 tromjesecje haha 😶 Ja kad ustajem, hvatam zalet i kako nisko nosim, beba mi tad toliko zgnijeci mjehur, da sam na granici upiskiti se i kontam da kad udjem u 9-ti, necu moci kontrolisati 😶😶😶😶 Zgaravica - stv placem zbog nje, ubi me. Bol u ledjima - srednji dio. Zivotinjska glad. Nervoza i 1000 misli nekih kako i sta haha…
    Nadam se da ste zaspale opet, ti i Ana. Ja necu vise, ali naspavala sam se fino, spavam u turama od 8,9 sinoc haha 😋

Zaspala u 6 h na kraju . Dotad sam se sa želuecem i dijafragmom borila za zrak. Niže nošenje ima prednosti vjerovala ili ne, bar možeš disati.
    Sad spavam polusjedećki. Yeeey. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    08. Listopad 2018. 10:02

Miranda ko ti je reko da pticice je malo jedu?? Ova pticica je tek pocela sa tamanjenjem svega sto spada pod hranu 😂
    Bas sam jucer pitala gdje si se skrila, da nam javis makar s pregleda sta ima.
    I uspori ritam. Lagano, kao jeremija 😆

Ptičica
    08. Listopad 2018. 10:06

I daj salatice, zaboravi se jucer osvrnuti na tvoje rime. Sjedim za stolom sa 40 ljudi, citam i prasnem u glasan smijeh. 🤷‍♀️Svi me gledaju k'o da sam luda. 🤦‍♀️Kaze moj sin- ma trudna je pa zna bit cudna, hahahah 😂
    Tako da, nasmijala si me bas. Kad muz opet ide na kavu da se znam pripremit? 😂😂🙊🙈

• Kani07
    08. Listopad 2018. 10:15

Ptičica

Kani, barbie, ne dam se ja tako lako 😘🤗
    Odlicni su mi ti medeki!
    Aaaa danas.mi muz dolazi 😍 na par sati, pa ga nema ipet do ponedjeljka, al bar cu ga vidit.
    Sta ste doruckovale fino? Gladna sam 😳

Kasku meda nataste,vratila mi se zelja za kavom😉,kavu ,2 tvrdo kuhana jaja,paradaiz,svjezi sir i dvi snite tosta

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    08. Listopad 2018. 10:28

Ja vec tri dana za redom isti dorucak i nije mi dosadio-snita lovackog kruha, abc sir i par snitica pilecih prsa! Vidim pricate o nosenju, ja to kao prvorotka uopce ne znam ocijeniti...znam samo da me udara oko pupka i da mi se pisa za poludit...po noci redovito hodocastim min.tri puta! Zgaravice nemam, ali inace imam zeludac ko kokos, sve probavim 😂

url=https://lilypie.com]

Blaza26
    08. Listopad 2018. 10:36

Jutro..
    Ja budna od 6,drzi me uzbudenje oko krevetca. 
    Jutros su mi toliko suhe oci,da mi zapinje dok trepcem. Nos curi vec tjednima.. i valjda sam se jucer nahodala,bole kosti oko vađeđej. Sve u svemu drzim se.
    Mjehur.... moje djete je namjesteno nekako da mi lupa u pupak i u leđa.u leđa nisko,tako da kad zapuca u mjehur odmah moram na wc,najgore mi je jutri kad je pun mjehur,a ona udari,to je iskakanje iz kreveeta i doslovno trcanje u wc. 
    Pretpostavljam da joj je glava oko pupka,tako je bila na uzv,pa tu rucicama mlati,a da nogama u leđa udara i vjerovatno je licem okrenuta prema mojim leđima jer je neki dan kad bi lupkala vidilo bi se na dojnjem dijeelu stomaka,a sad bas unutra nazad osjetim

Ptičica
    08. Listopad 2018. 10:36

E ja sam napravila zdjelu insalatine sa mozarellom, domacu pecenicu malo poprzila na tavi i snita crnog pumpernickela. I sad cu kavu. Divota.

Blaza26
    08. Listopad 2018. 10:41
    Evo ga ovo je krevetac,uspjela sam nac sliku,jedva cekam da ga sastavimo
    Evo ga ovo je krevetac,uspjela sam nac sliku,jedva cekam da ga sastavimo
    A ovo su kolica
    A ovo su kolica
    A ovo je moja maca koja se ne odvaja od mene cim dodem u svekrve
    A ovo je moja maca koja se ne odvaja od mene cim dodem u svekrve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.