Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    07. Listopad 2018. 21:39

Moze du i tonka....cujemo se ode i pratimo...pa mozda i padne kavica...bilo bi lipo da i mi ode okinemo fotkicu ka i one gore iz Zg😚😚😚

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    07. Listopad 2018. 21:54

Du, farba uopće nije imala neki miris, začudo. prozori otvoreni cijelo vrijeme, valjda je to. 

idem spavati, valjda ću se ovako umorna pošteno naspavati 😊

Mina93
    07. Listopad 2018. 22:01

Pamtim samo slicice 😂
    2 zgodne trudnice, ako se ne varam duda i mgirl 😍 isprike ako sam pomijesala i cheesecakeeee ❤️ moze recept, treba mi neki provjereni 😚
    Ja dns radila pitu od jabuka, dobili domace pa se to mora iskoristit 🤣
    Btw boja od farbanja obicna nema nikakav miris, jedino one neke posebne npr sta se mogu ispirat imaju uzasan miris od te kemije sve unutra, s tom su nam bojali kafic pa znam jer sam bila u prolazu i pomagala poslije pospremit.. Ta boja isparava strasno

Blaza26
    07. Listopad 2018. 23:08

Shoping obavljen,paketi su tu.... znaci krepana sam,vec sam u krevetu,ne mogu mrdat sa sobom.
    Krevetac je isto lorelli 3u1. Krevetic se njise,prematalica je kraj njega,i dolje su 2 ladice. Kasnije se moze od krevetca napravit radni stol,prematalica ostane ormaric,a ovo dolje gdje su ladice ima podnicu,i ostane krevet za dijete. Samo je 170 duzina,znaci nije klasican veliki krevet,malo je kraci. Ugl. multifunkcionalan je
    Vidjeh slike cura,sve ste predivne,ma sve smo predivne,najljepsa bica na zemlji su trudnice i djeca

du1988
    07. Listopad 2018. 23:12

Blaza26

Shoping obavljen,paketi su tu…. znaci krepana sam,vec sam u krevetu,ne mogu mrdat sa sobom.
    Krevetac je isto lorelli 3u1. Krevetic se njise,prematalica je kraj njega,i dolje su 2 ladice. Kasnije se moze od krevetca napravit radni stol,prematalica ostane ormaric,a ovo dolje gdje su ladice ima podnicu,i ostane krevet za dijete. Samo je 170 duzina,znaci nije klasican veliki krevet,malo je kraci. Ugl. multifunkcionalan je
    Vidjeh slike cura,sve ste predivne,ma sve smo predivne,najljepsa bica na zemlji su trudnice i djeca

bravo za uspjesan shopping! 👌🎉😊

Salatica9192
    07. Listopad 2018. 23:45

rosita

Slatkica- ako te bas trazi slatko moja preporuka ke raditi domace s secerom za dijabeticare ili jos bolje ako volis steviju. Ovo je cheesecake koji je daleko zdraviji od icega kupovnog a u fino je. Ako hoces isprobati pisem recept

Mozeee 😊😊😊 Cini mi se super. Bas sam skoro pisala da nisam nikada jela cheesecake 🤣 Uglavnom, slatko je? haha 😋
    Ja se naspavala i sad pratim izbore hahahaha. Barbie, i ja krecim sutra napokonnn. Tj muz kreci, ja cu lezati i davati upute. Kosine cu obojiti u boju dinje. Smislila sam sve. Samo da sredim ovaj rusvaj, da mogu bebin kutak sredjivati. 
    I znate sta me jos zanima, moze li ova zgaravica naskoditi nama? Ja ne znam vise, pocela sam kukati na glas, to podera, suze na oci, kad krene napad. Rennie pomogne samo privremeno, nmg ga uzimati stalno jbt... Nema druge nego patiti se, ali skodi li. 

Salatica9192
    07. Listopad 2018. 23:50

Blaza, 
    super shopping. Bas si rijesila dostaaaa 😊😊😊Vjerujem za umor, mene sad umori kupovina hljeba i sta cu jesti xD Ali opet to su slatke muke 😍 Ja odoh po komodu, banjicu i podlogu za presvlacenje kroz 10 dana. Onda mi jos krevetac i oko njega ostalo. A sta mislite o ovom svemu: da li da uzmem 2 u 1 banjicu i za presvlacenje ili posebno? Komodu necu te fore 2 u 1, 3 u 1. 

Ana89
    08. Listopad 2018. 01:16

Meni je počeo opasno padati tlak ispod razine koju imam inače. Iako je uvijek nizak. Odjednom me sklopila sad muka, probava i niski tlak. Evo i žgaravica nadolazi. Jedva čekam zaspati...

url=https://daisypath.com]

pepe1907
    08. Listopad 2018. 05:16

Salatica9192

Blaza,
    super shopping. Bas si rijesila dostaaaa 😊😊😊Vjerujem za umor, mene sad umori kupovina hljeba i sta cu jesti xD Ali opet to su slatke muke 😍 Ja odoh po komodu, banjicu i podlogu za presvlacenje kroz 10 dana. Onda mi jos krevetac i oko njega ostalo. A sta mislite o ovom svemu: da li da uzmem 2 u 1 banjicu i za presvlacenje ili posebno? Komodu necu te fore 2 u 1, 3 u 1.

Ova kadica 2u1 bude dosta mala i mislim da ce te brzo odustat od kupanja u tome, ne znam po meni nije  potrebno, ja cu uzeti posebno kadicu manju za pocetak kasnije cemo se u kadi kupati, podlogu za prematanje cemo tvrdu koje ide na krevetic. Moja sestra je imala kadicu zajedno sa komodom, koristili su par mj.i poslje su drzali stvari unutra 😁

pepe1907
    08. Listopad 2018. 05:22

Ja budna, isla na wc ne znam kad i od tad ne mogu zaspati 😫 žgaravica me mući moram.sjedit u krevetu, leđa me bole... navečer sam peglala zavjese i poludila jer se nedaju ispeglati i počela plakati 😏 rekla mužu sutra idem po nove...mislim da zbog toga ne mogu spavati koliko me to uznemirilo 😂 i da glaaadna sam sad ko vuk i mislim da ću morat pojest nešto jer mi je već muka 😀 a Teo je isto gladan evo lupa 100% na sat 😺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.