Vi se još sve imate kad spremiti. Ja ću kad dođe naknada( prije ne mogu, veliki troškovi nas zadesili, uključujući i registraciju, a moja je početkom studenog 😆😆) do dm- a i ljekarne s posljednjim popisom za sitnicarije za bolnicu i bebu i pogledati ću si nosiljku da bude spremna za bebona.
Hranilicu i ležaljku ću kasnije.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Barbie, ja sam pri prvom porodu potrošila taj jedan paket, čini mi se čak i ne cijeli... Spas su prva tri dana, poslije su mi oni vir bili skroz dovoljni pa na kraju dnevni ulošci jer otegne se to na mjesec dana.
Ja inače sobu ne grijem i mrzim spavati uz grijanje, a sad ću morati... U dnevnom imam difuzor, a u sobi ću samo posudice s vodom, pa vidjeti.
Cure jesu li ti ovlazivaci zraka nužni?
Meni su rekli da su dovoljne one posudice sa vodom na radijatorima i ne previsoka temperatura u stanu.
A ne znam, mojoj sestri se takva vlaga kasnije iza zime pojavila i užas u ormaru .. Ja inače imam te posudice, ali ovo sad pitam za sobu, nju inače ne grijemo, a sad radi bebe oćemo. Preporučljivo je kao radi bebe i zraka, da lakše diše itd. A nama soba ima vanjske zidove itd. Pa sam mislila uzet ove za manju kvadraturu, i 300tinjak kn mi se čini ok.
Ja sam se odlučila baš neki dan kupit neki model od Gorenja. Ugl grijemo na drva pa definitivno mi treba, a prednost tih ovlaživača je što točno namjestio postotak vlage što je za bebu super. S prvom smo grijali na centralno,ali definitivno smo i tad trebali kupit.
Ja ne namjeravam sobu posebno grijat tj palit radijator nego samo ostavit otvorena vrata da toplina iz dnevne dodje u sobu, mala je spavaca pa me to ne brine toliko 😊
Jutro cure
Nikako se javit , uglavnom mi smo se odlucili za neku renovaciju tako da sam ja u potpunim radovima zato me nema. Kompletnu kuhinju mjenjam i cjeli boravak i krecenje tako da svaki dan imam majstore i trenutno mi kuca izgleda ko da je bombu neko bacio 😂😂
Ali sam jako sretna sto sam napokon kupila ono sto sam zelila i sto ce sve bit novo dok dode beba a kad ovi radovi zavrse kratki odmor i bacamo se na opremanje velikih stvari za bebu i sredivanje njenog kutka jedva cekam to me nekako najvise veseli....
Prije svega cestitke svima na pregledima jako vas je puno bilo i jako mi je drago sto je svima sve dobro.
Neko je piso za plakanje pridruzujem se i ja uzasno sam osjetljiva i nista mi se krivo nesmije rec odma suze...
Magnezij ja sam pila ko i vecina sta je preporucila magnezi direkt i iskreno nije los ali sam se sad prebacila na ovaj kaj i Ana pije od solgara 200mg samo jednu navecer znaci manje nego ovaj prvi i za sad nema grceva vidjet cemo jos koji dan ali za sad sam zadovoljna 🔝
Oprostite na dugom postu dok sve napisah pola strane bude samo moje hahahha
Uglavnom pozdrav svima a ja se bacam dalje u radove javim se kad sve zavrsim a u utorak idemo na ultrazvuk da vidimo kako nam bebinjo napreduje jedva cekam
Puse svima 😘😘❤️
Nas je stan mali pa svaku zimu koristimi ceresit stop vlazi kolko je ima...grijemo sam na 2 radijatora u dnevnom i to je dovoljno za cijeli stan...ma vi samo stavite ves da se susi u stanu i evo vam ovlaživača zraka i još super miriši 😁
A ne znam, mojoj sestri se takva vlaga kasnije iza zime pojavila i užas u ormaru .. Ja inače imam te posudice, ali ovo sad pitam za sobu, nju inače ne grijemo, a sad radi bebe oćemo. Preporučljivo je kao radi bebe i zraka, da lakše diše itd. A nama soba ima vanjske zidove itd. Pa sam mislila uzet ove za manju kvadraturu, i 300tinjak kn mi se čini ok.
luks, ako ti se sestri pojavila vlaga, njoj je trebao odvlazivac, a ne ovlazivac zraka? 🤔
Jutro cure, ja zadnjih dana slabije citam i pisem jer smo bile u pripremama za frendicinu djevojacku. Sinoc je bila i do kraja veceri sam jedva stajala na nogama. Jos sljedeci tjedan svadba i zakljucujemo godinu po pitanju tih evenata. A iducih par dana iskljucivo odmaram.
Cestitam curama na ulasku u velikih 30, ne mogu zamisliti da ce ovdje uskoro krenuti stizati bebice, bas me zanima tko ce biti prvi 🤗❤
Luka ❤
A ne znam, mojoj sestri se takva vlaga kasnije iza zime pojavila i užas u ormaru .. Ja inače imam te posudice, ali ovo sad pitam za sobu, nju inače ne grijemo, a sad radi bebe oćemo. Preporučljivo je kao radi bebe i zraka, da lakše diše itd. A nama soba ima vanjske zidove itd. Pa sam mislila uzet ove za manju kvadraturu, i 300tinjak kn mi se čini ok.luks, ako ti se sestri pojavila vlaga, njoj je trebao odvlazivac, a ne ovlazivac zraka? 🤔
Jutro cure, ja zadnjih dana slabije citam i pisem jer smo bile u pripremama za frendicinu djevojacku. Sinoc je bila i do kraja veceri sam jedva stajala na nogama. Jos sljedeci tjedan svadba i zakljucujemo godinu po pitanju tih evenata. A iducih par dana iskljucivo odmaram.
Cestitam curama na ulasku u velikih 30, ne mogu zamisliti da ce ovdje uskoro krenuti stizati bebice, bas me zanima tko ce biti prvi 🤗❤
ma da, nego sam htjela reć da je to grijanje sobe stvarno zeznuto. Pošto mi ne grijemo inače, onda to odjednom, pa zato... Mi ćemo grijat jer mi je soba sa vanjskim zidovima i na buru stvarno bude hladno,pa kontam taj mali neki kupit.
Lovre
Nas je stan mali pa svaku zimu koristimi ceresit stop vlazi kolko je ima…grijemo sam na 2 radijatora u dnevnom i to je dovoljno za cijeli stan…ma vi samo stavite ves da se susi u stanu i evo vam ovlaživača zraka i još super miriši 😁
Haha mene kad se roba suši u kući jako smeta za disanje, tako mi teško bude udisat to,a i nije zdravo zbog bebe ili djece tako. Zato sam ja nedavno sušilicu uzela jer nemam mogućnosti negdje robu sušiti vani po zimi osim po kući i preporodila se :)
Jutro cure 💙❤ i ja uzela lani susilicu i skroz je obozavam.. uz tri, uskoro cetiri muska pere se.po dve masine na dan, susilica je spaaaaas.. mi danas laganini, muz radi dan, pa smo sada vec u parku, na klupici pojeli krafne, sada ubijamo mandarine, za rucak neki grasak sa noklicama😂😂😂😂, malo riceta... a popodne decki i ja radimo banoffe pie
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji