Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica86
    06. Listopad 2018. 10:09

Mi moramo kupiti isto sušilicu jer me strah vlage od tolikog sušenja pelena i veša. Da mi se ne pojavi  plijesan po zidovima. Kod nas je problem nesređen kat, panje velika razlika u temp kad se grije i odozgo je hladno, pa kad bi sušila puno veša,  mogli bi zidovi u kutu nastradati, majstori me upozorili da svakako uzmemo sušilicu.
    Doslovno ju nemam kuda strpat pa ću je kod mame odvesti pa će ona sušiti tamo, blizu je pa nije problem, dečko će voziti veš. Ne baš sve, ali ovo od bebe i pelene i posteljinu. 

Klikerica
    06. Listopad 2018. 10:09

Maggie85

Klikerice, ja sam u srijedu išla po potvrdu. Kako Mina kaže, dođeš na vrata, pozvoniš, kažeš što treba i donesu ti.
    Vidjela sam vaše potvrde dok je sestra tražila moju i baš si mislila kak sam glupa sto nisam pitala prije da li da i vaše pokupim…

A kak si divna... ma nema veze,nece valjda ta potvrda nikuda  pobjeci. Otici cu ja u utorak po nju.😘

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

du1988
    06. Listopad 2018. 10:13

Jutro cure, i mi cemo susilicu uzeti do zime. Gledala sam malo modele i mislim da cu uzeti Beko, navodno dobar omjer dobivenog i ulozenog. Probat cu ulovit neki black friday popust. Ja sam sinoc do nekog (ne)doba citala o gestacijskom dijabetesu iako ga sluzbeno nemam, ali me i ovaj nalaz jucer uzdrmao. Idem raditi GUK profil drugom polovinom mjeseca jer u utorak putujemo u Njemacku. Doktor kaze da nema potrebe odgadjati put, samo do tada izbjegavati slatko i jesti manje, a cesce. Dakle nista novo, osim tog izbacivanja slatkog 😫

url=https://lilypie.com]

AllieH
    06. Listopad 2018. 10:22

Du, i mi smo nasu perilicu i susilicu uzimali na Black Friday, isplati se sacekati, budu stvarno ok popusti.
    Meni je ona spas, dok nismo presli u novi stan i bili par mjeseci bez susilice mogla sam brisati prasinu svaki dan jer ta odjeca na striku sve navlaci na sebe i onda jos nakon peglanja mi je posvuda bila hrpa prasine, mucica i svega. A susilica em fino za tren osusi, em skupi sve na filter i automatski nemamo s prasinom problema. 
    Sto se GD-a tice, vjerujem da to kod tebe nije nista kriticno niti ce na kraju biti razlog za ikakvu brigu, ali bolje da su oprezni. 

Luka ❤

du1988
    06. Listopad 2018. 10:28

AllieH

Du, i mi smo nasu perilicu i susilicu uzimali na Black Friday, isplati se sacekati, budu stvarno ok popusti.
    Meni je ona spas, dok nismo presli u novi stan i bili par mjeseci bez susilice mogla sam brisati prasinu svaki dan jer ta odjeca na striku sve navlaci na sebe i onda jos nakon peglanja mi je posvuda bila hrpa prasine, mucica i svega. A susilica em fino za tren osusi, em skupi sve na filter i automatski nemamo s prasinom problema.
    Sto se GD-a tice, vjerujem da to kod tebe nije nista kriticno niti ce na kraju biti razlog za ikakvu brigu, ali bolje da su oprezni.

hvala ti! i slazem se s tobom, drago mi je da me vec zbog granicne vrijednosti salje na dodatne pretrage. Iako citam da bez obzira na eventualni uredni GUK profil svejedno preporuce dijetu. Pridrzavat cu se, nije ni to problem, samo da s bebacem sve bude ok! Cure koje ste vec na dijeti, ako vam nije problem samo mi recite-otkud to da se smije jesti tjestenina, a ona bas dize secer?! I sto je s vocem (znam da su smokve, banane i grozdje iskljucene), koliko smijem mandarina recimo? 

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    06. Listopad 2018. 10:39

Ana, 
    super sto je propustilo i pokusaj sa cajem (ja inace pijem caj od kamilice, 2 solje dnevno otprilike i bas mi odgovara, smiruje me i probava mi se unormalila, ne secerim naravno :P)
    Kani, 
    hvala na savjetu 😊 Odg mi je doktor, kaze da su apsolutno dozvoljene u trudnoci i da ima dosta trudnica sa tom terapijom. Tako da cu ipak vjerovati dvojici strucnjaka i popila sam :D Za sad jos nema simptoma, vidjecemo hoce li biti mucnine i trcanja na wc haha. A meni nije secer visok, secer je za pripaziti na ishranu, kao sto dosta cura ovdje radi, gornja granica za trudnocu, vec inzulin taj prokleti haha u nebesa otisao xD Sva sreca nije mi podigao secer preko granice... Jer kod mene rast inzulina prati rast secera i to stanje je inzulinska rezistencija, a normalno bi trebalo obrnuto biti (rast inzulina, pad secera).
    Ja upravo dosla iz "kupovine". Otisla samo pokazati tati koju ves masinu i sporet hocemo i uzeo nam 😍
    Nisu sad te neke kombinovane sa susilicom, jednog dana kada budem finansijski sposobnija, bice. Ovako tata uzima i dao mi juce za DM on i dace mi jos 200 eura da zavrsim kupovinu za bebu i sebe i kupice krevetac, dusek i posteljinu... Jeste da cemo ja i muz odraditi kroz posao masinu i sporet (uzeo nam preko firme). Ali opet... Da cijeli zivot ovoliku podrsku imam od njega 😍 I evo sad i za bebu, opet on sve... I napadaju me sto sam "bolesno" vezana za njega - a gdje necu biti 😶

Salatica9192
    06. Listopad 2018. 10:45

Du, 
    evo ti slike jelovnika. Ovo je bas za povecan secer (za moj inzulin bi trebao malo drugaciji jelovnik, jos istrazujem). Znaci prati ga koliko mozes. Ja pojedem npr 2 snjite hljeba ili ako ogladnim gricnem nesto. Ipak sam trudnica i stroge dijete u trudnoci po meni nisu ok (za mene je ovo strogo s obzirom sta sam jela hahahaha). A slatkisi, bijelo brasno i skrob izbaciti ili nekad trunku pojesti - korigovano i aktivnost sat vremena nakon obroka, po meni za tebe dovoljno. Ali evo ti jelovnik.

pepe1907
    06. Listopad 2018. 10:51

mmama2

Jutro cure 💙❤ i ja uzela lani susilicu i skroz je obozavam.. uz tri, uskoro cetiri muska pere se.po dve masine na dan, susilica je spaaaaas.. mi danas laganini, muz radi dan, pa smo sada vec u parku, na klupici pojeli krafne, sada ubijamo mandarine, za rucak neki grasak sa noklicama😂😂😂😂, malo riceta… a popodne decki i ja radimo banoffe pie

Skikaj mi pitu kad bude gotova 😍😍😍 jela jednom iz Lidla i bila je mljaacccv

pepe1907
    06. Listopad 2018. 10:55

Mi imamo neku staru sušilicu, moji nam dali jer njima nije trebala, sušiti veš u stanu po zimi je koma...i sad kad je toplije sušila sam posteljinu u njoj jer nemam to nigdje za sušiti. Nama ona stoji gore na veš mašini i kad suši zatvorim vrata od kupaone i otvorim prozor jer dosta buči a i ugrije ljepo stan 😁

busybee
    06. Listopad 2018. 11:01

Ja isto moram kupiti susilicu. Aaaali, nama se stan renovira i taman ce biti gotov oko mog termina... pa se mislim da je bolje da prvih mjesec dana ostanemo tu di jesmo jer ne zelim tako dva velika dogadjaja imati u istom trenu (beba mi je vaznija, da se razumimo😂) ali i ovome se fuuul veselim jer smo se zbilja posvetili tom procesu i htjela bi da sve bude tip top.
    Sto se tice grceva, ja otpocetka pijem solgar prenatal i on ima 227 mg (a ima i kalcij) i stvarmo nemam bas nikakve probleme. 
    Jedino ne znam koliko kalcija jw dosta... i pijem uz to omegu i to je to. Samo cu za zadnji mjesec uzet nesto drugo, bas zbog magnezija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.