Cure jesu li ti ovlazivaci zraka nužni?
Meni su rekli da su dovoljne one posudice sa vodom na radijatorima i ne previsoka temperatura u stanu.
ja sam nakon prvog poroda koristila vir možda 3 dana, a onda nemam pojma, biće ove normalne, ja se uopće ne sjećam 🙄 a jesu ti chicco isti ko vir ili koja je razlika? Evo ja uz kavu sastavljam popis za dm, iako ja imam jos puna 3 mj, nekako sam zamislila da u 12.mj ne zelim ništa osim blagdanskog ugođaja, i kad sve prođe-otić rodit i etogac 🤣🤣 pa zato oću sad malo pa u 11. malo i da sam gotova
Lovre
Meni su rekli da su dovoljne one posudice sa vodom na radijatorima i ne previsoka temperatura u stanu.
A ne znam, mojoj sestri se takva vlaga kasnije iza zime pojavila i užas u ormaru .. Ja inače imam te posudice, ali ovo sad pitam za sobu, nju inače ne grijemo, a sad radi bebe oćemo. Preporučljivo je kao radi bebe i zraka, da lakše diše itd. A nama soba ima vanjske zidove itd. Pa sam mislila uzet ove za manju kvadraturu, i 300tinjak kn mi se čini ok.
Lovre
Vi se još sve imate kad spremiti. Ja ću kad dođe naknada( prije ne mogu, veliki troškovi nas zadesili, uključujući i registraciju, a moja je početkom studenog 😆😆) do dm- a i ljekarne s posljednjim popisom za sitnicarije za bolnicu i bebu i pogledati ću si nosiljku da bude spremna za bebona.
Hranilicu i ležaljku ću kasnije.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Barbie, ja sam pri prvom porodu potrošila taj jedan paket, čini mi se čak i ne cijeli... Spas su prva tri dana, poslije su mi oni vir bili skroz dovoljni pa na kraju dnevni ulošci jer otegne se to na mjesec dana.
Ja inače sobu ne grijem i mrzim spavati uz grijanje, a sad ću morati... U dnevnom imam difuzor, a u sobi ću samo posudice s vodom, pa vidjeti.
A ne znam, mojoj sestri se takva vlaga kasnije iza zime pojavila i užas u ormaru .. Ja inače imam te posudice, ali ovo sad pitam za sobu, nju inače ne grijemo, a sad radi bebe oćemo. Preporučljivo je kao radi bebe i zraka, da lakše diše itd. A nama soba ima vanjske zidove itd. Pa sam mislila uzet ove za manju kvadraturu, i 300tinjak kn mi se čini ok.
Ja sam se odlučila baš neki dan kupit neki model od Gorenja. Ugl grijemo na drva pa definitivno mi treba, a prednost tih ovlaživača je što točno namjestio postotak vlage što je za bebu super. S prvom smo grijali na centralno,ali definitivno smo i tad trebali kupit.
Ja ne namjeravam sobu posebno grijat tj palit radijator nego samo ostavit otvorena vrata da toplina iz dnevne dodje u sobu, mala je spavaca pa me to ne brine toliko 😊
Jutro cure
Nikako se javit , uglavnom mi smo se odlucili za neku renovaciju tako da sam ja u potpunim radovima zato me nema. Kompletnu kuhinju mjenjam i cjeli boravak i krecenje tako da svaki dan imam majstore i trenutno mi kuca izgleda ko da je bombu neko bacio 😂😂
Ali sam jako sretna sto sam napokon kupila ono sto sam zelila i sto ce sve bit novo dok dode beba a kad ovi radovi zavrse kratki odmor i bacamo se na opremanje velikih stvari za bebu i sredivanje njenog kutka jedva cekam to me nekako najvise veseli....
Prije svega cestitke svima na pregledima jako vas je puno bilo i jako mi je drago sto je svima sve dobro.
Neko je piso za plakanje pridruzujem se i ja uzasno sam osjetljiva i nista mi se krivo nesmije rec odma suze...
Magnezij ja sam pila ko i vecina sta je preporucila magnezi direkt i iskreno nije los ali sam se sad prebacila na ovaj kaj i Ana pije od solgara 200mg samo jednu navecer znaci manje nego ovaj prvi i za sad nema grceva vidjet cemo jos koji dan ali za sad sam zadovoljna 🔝
Oprostite na dugom postu dok sve napisah pola strane bude samo moje hahahha
Uglavnom pozdrav svima a ja se bacam dalje u radove javim se kad sve zavrsim a u utorak idemo na ultrazvuk da vidimo kako nam bebinjo napreduje jedva cekam
Puse svima 😘😘❤️
Nas je stan mali pa svaku zimu koristimi ceresit stop vlazi kolko je ima...grijemo sam na 2 radijatora u dnevnom i to je dovoljno za cijeli stan...ma vi samo stavite ves da se susi u stanu i evo vam ovlaživača zraka i još super miriši 😁
luks, ako ti se sestri pojavila vlaga, njoj je trebao odvlazivac, a ne ovlazivac zraka? 🤔
Jutro cure, ja zadnjih dana slabije citam i pisem jer smo bile u pripremama za frendicinu djevojacku. Sinoc je bila i do kraja veceri sam jedva stajala na nogama. Jos sljedeci tjedan svadba i zakljucujemo godinu po pitanju tih evenata. A iducih par dana iskljucivo odmaram.
Cestitam curama na ulasku u velikih 30, ne mogu zamisliti da ce ovdje uskoro krenuti stizati bebice, bas me zanima tko ce biti prvi 🤗❤
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji