Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    05. Listopad 2018. 20:59

Cureee samo da prijavim da je muzek slozio malmicu 😍😍 cime da je operem? 😂 Treba se luftat ful se osjeca miris novog.. 

Ptičica
    05. Listopad 2018. 21:03

Joj mina ja procitala "slomio" 😅 vec me jeza prosla..haha

luks
    05. Listopad 2018. 21:07

Sarahsarah  daj stavi link od tog baby monitora. I ja sam to gledala neki dan na wish, i baš sam mužu komentirala. Al ako je tebi tvoj doša, i ispravan je onda bi ija naručila. Moja sestra je više puta naručivala, i zadovoljna je. Isto je samo neke sitnice za kuću naručivala. 

Lovre

Mina93
    05. Listopad 2018. 21:14

Ptičica

Joj mina ja procitala "slomio" 😅 vec me jeza prosla..haha

😂😂😂 Bilo bi problema 😁

Ana89
    05. Listopad 2018. 22:07

Prijavljujem natečene noge, desna više nego lijeva. Prvi put u trudnoći da sam baš primjetila. Kako se boriti protiv toga? Ufff..još i to. Sad me malo bacilo u bed .Baš se ovo treće tromjesečje pokazalo izazovnim.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Klikerica
    05. Listopad 2018. 22:10

Mina,Maggie... jeste išle na KB Merkur po onu potvrdu?
    Ja nisam cijeli tjedan bila u Zg...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Mina93
    05. Listopad 2018. 22:38

Klikerica

Mina,Maggie… jeste išle na KB Merkur po onu potvrdu?
    Ja nisam cijeli tjedan bila u Zg…

Jesam evo upravo danas 😊 podji dr tjedan vjer nece bit problema, ja sam pozvonila dosla mi sestra rekla da to trebam i za min mi donila 😊

Emily1801
    05. Listopad 2018. 23:38

m.girl super izgledaš! Wooow!
    I hvala za link, torba je predivna! Sad je i ja zelim! Nisam nikad narucivala s te stranice, moze li vise nas naruciti pa da podijelimo shipping?
    Nesto sam jos htjela pitati, ali sam zaboravila.. sjetit cu se vec. 😆

zadranka86
    05. Listopad 2018. 23:52

Jagodica86

Ja sam neki dan osjetila štucanje prvi put, onako pravilno, pa si mislim jel to to 😄
    Prošlo je brzo i otada nisam primjetila

Moj stuca stalnoooo stalnooo..ono bass kuzim da stucka..ja i ti smo po terminu iste...😙😙pratimo se do kraja...terminuse🤗🤗🤗

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    06. Listopad 2018. 06:25

Jutro 😊
    Jutarnja kuknjava: panicno se bojim poceti piti Glucophage XR 500 za Inzulinsku Rezistenciju (pisala sam curama na fb). Danas cemo zvati vise doktora i ginekologa, nmg kreniti dok ih ne ispitam sve (za bebu je strah).
    Ana, 
    da li si bolje sada? Meni kad su oticale preko ljeta, od vrucine, tezine i trudnoce, pomagalo je kad lezim uzdignutih nogu. Ali opet to je meni vrucina radila, nemam od tad oticanja, tvoja su sad prava trudnicka, cari 3 tromjesecja, javi bas sta ti pomaze.
    A ja ne znam sta je sa tim secerom isto, epidemija jbt. Tacnije ovog mog stanja, Inzulinske Rezistencije je stvarno epidemija, masa raje ima da i ne zna, itd itd... Meni samo da je znati da ne skodi bebi ovo stanje (jer koliko sam skontala, ovo stanje spjecava zenu da ostane trudna i piju terapiju do kraja 1 ili 2 tromjesecja i onda im iskljucuju - ALI MENI UKLJUCUJU hahaga 😶, zasto, sta moze biti bebi od ovog, jooojjjjjjjj, jos samo malkice me nije moglo pustiti na miru, opteretilo me bas bas)... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.