Na vuk vrhovcu su full striktni i ovo je bas hard core ali osobno sam si malo prilagodila i secer mi dobar, bila na guk profilu 24 sata u srijedu i doktori zadovoljni. Inace ogtt mi je bio jako los. Imam inzulinsku rezistenciju od prije ali mi trudnoca pogorsala taj inzulin.
Na vuk vrhovcu su full striktni i ovo je bas hard core ali osobno sam si malo prilagodila i secer mi dobar, bila na guk profilu 24 sata u srijedu i doktori zadovoljni. Inace ogtt mi je bio jako los. Imam inzulinsku rezistenciju od prije ali mi trudnoca pogorsala taj inzulin.
Koliki ti je inzulin? Meni 45 prije jela, 190 - sat nakon jela i 170 - 2 sata nakon jela. Otkriveno sad u trudnoci. Glukoza se jos drzi u granici normale, ali gornjoj. Hvala na ovim slikama, iako mi je sve ovo jos spansko selo haha, ucim se polako. I da, pijes li Glucophage ili neki drugi lijek?
Ko nam se ono kuži u nalaze? Ja u šoku od ovoliko crvenog, guglala sam i ispada da sam anemična i da imam bakterijsku infekciju 😫
Ivyle, ajme koja zgodna trudnica, super si i to jos druga trudnoca. Izgledas mrak 😀😍
Emily, hvala, da torba je mrak. I uzet cu ju u utorak bez obzira na postarinu jel mi je najljepsa. Samo jos neznsm sa bijelim ili crnim usima od mickey mousa. Kad pitam muza on vec ludi hehe 😁
Ja se spremam iduci tj na taj famozni secer i sad se bas bojim nalaza, svako jutro pojedem bananu, slatko obavezno poslije rucka tak da me bas strah. A i mene su tek sad poslali na tu pretragu a vode me da sam u 27.tt, svako ima neki svoj princip od doktora.
Ja skuhala rucak i sad cilam vani na terasi. Muz ce usisati kucu a ja nam samo speglam popodne i to je to. Zao mi je kaj smo odgodili Plitvice danas, ali beba nam je bitnija. Ici cemo na proljece nas troje. 💝
Noa 💙
A joj pepe, nadam se da nije nist prestrasno kaj se nalaza tice :/
Noa 💙
Pepe evo pitice, prikladno sada ovome o cemu pricamo trenutno, dijete i sl😂😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji