Mene je neki dan tak jako ulovio grč u listu da sam muža budila da mi.pomogne izravnati nogu...jadan sav se prepao 😁 kaj se sad događa..plakala sam od boli...sad se svaku večer mažem otopinom mg klorida da mi opusti mišiće jer mg koji pijem ko da ne djeluje. Oticanje mi je bilo strašno sad po vrućinama i ruke i noge...sam jako malo ali skužim da ako dugo sjedim npr.u kafiću, u autu, kod nekog u gostima onda krenu stopala
osim jednog paketa Chicco uložaka i spavaćica, nisam ništa kupila za bolnicu. budem sljedeći tjedan, moram se počet pripremat. koliko paketa Chicco uložaka nam treba, po vašem mišljenju?
Jutro 😀
Poslala sam muža po doručak u Mlinar, grozna sam 😂😂
Meni su noge oticale više tijekom vrućina, a sada mi samo ako dulje stojim.
Također mi utrku šake i to mi je užas moram priznati.
Grčeve u nogama sam riješila, ko i titranje oka, s Dietpharm magnezij 375 direktno + B kompleks
Ja sam čitala da je jedan dovoljan, samo prvih par dana kod jakog krvarenja, za kasnije neki manji ipak, a opet debeli. Ja ću uzeti marka Masmi, od organskog pamuka, bez kemije i plastike. Dm i Bipa, 50.kn paket.Baš za rodilje. Imaju i klasične uloške.
Salatice da ti odgovorim. Pomaže dizanje nogu na malo veću razinu od one na kojoj ležiš i odmor općenito. I hladna voda prije spavanja za tuširanje nogu. Čak smanjuje i grčeve u listovima. Danas ni traga oticanju npr.
Danas počinjem sa brusnicom. Vidit ćemo koliko je učinkovita u izbacivanju vode. Mali višak, mali višak. Mora van.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Klikerice, ja sam u srijedu išla po potvrdu. Kako Mina kaže, dođeš na vrata, pozvoniš, kažeš što treba i donesu ti.
Vidjela sam vaše potvrde dok je sestra tražila moju i baš si mislila kak sam glupa sto nisam pitala prije da li da i vaše pokupim...
Jutro 😊
Jutarnja kuknjava: panicno se bojim poceti piti Glucophage XR 500 za Inzulinsku Rezistenciju (pisala sam curama na fb). Danas cemo zvati vise doktora i ginekologa, nmg kreniti dok ih ne ispitam sve (za bebu je strah).
Ana,
da li si bolje sada? Meni kad su oticale preko ljeta, od vrucine, tezine i trudnoce, pomagalo je kad lezim uzdignutih nogu. Ali opet to je meni vrucina radila, nemam od tad oticanja, tvoja su sad prava trudnicka, cari 3 tromjesecja, javi bas sta ti pomaze.
A ja ne znam sta je sa tim secerom isto, epidemija jbt. Tacnije ovog mog stanja, Inzulinske Rezistencije je stvarno epidemija, masa raje ima da i ne zna, itd itd… Meni samo da je znati da ne skodi bebi ovo stanje (jer koliko sam skontala, ovo stanje spjecava zenu da ostane trudna i piju terapiju do kraja 1 ili 2 tromjesecja i onda im iskljucuju - ALI MENI UKLJUCUJU hahaga 😶, zasto, sta moze biti bebi od ovog, jooojjjjjjjj, jos samo malkice me nije moglo pustiti na miru, opteretilo me bas bas)…
Jutro salatice ,bas sam citala za te tvoje tablete,i na normabelu pise zabranjeno u trudnoci pa ga daju ko bombone ,e sad dr misli da je manja steta od tableta nego od tolikog secera ,laik sam ali mislim da toliki secee nije dobar za bebu ,moja mama ima secer koji je dobila od soka ,stresa kad mi je tata poginio i par godina je ignorirala i secer joj ostetio bubrege i vid.
Ne znam kakav utjecaj ima za bebu i vjerojatno je dr od dva zla birao manje jer tablete definitivno nisu dobre pogotovo u trudnoci ali nije ni toliki secer.
Pitaj danas jos misljenje pa odluci ,probaj se ne sekirat toliko jer ce tlak opet gore,nema nam Mirande da je pitas za misljenje.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro 😊 vidim nije bas veselo, krenuli bolovi oticanje i grcevi 😪 mene zasad sve to zaobislo..
Mg smo vec pisale, koliko sam upucena moze se piti do 36,37tj jer on sprjecava kontrakcije, a od 37tj smo sluzbeno u terminu pa ono da nebi bilo da sprijeci prirodne kontr ako nekoj krenu 😊
Chicco koliko znam jedan pakrt dovoljan, di ce vise pa i onaj paket je ko djecje pelene koliki je 😂😂
Meni je rekla jedna cura da uzmem i svoje uloske koje inacr koristim za mengu, znaci ocito ovi za ful krvarenje, a ako se u bolnici to smiri onda oni koji ti pasu koje inace koristis, ja osobno rozi libresse pa cu uzet i njih jedno pakiranje 😊
Maggie da dobra ideja da skupis sve, al ne brigaj oko toga, i meni je palo napamet, al meni je donila samo moj pa mi je bilo glupo ispitivat 😂 vidila sam ionako jednu zenu u trudovima lezala tamo na hodniku i mislim si necu maltretirat i zadrzavat sad sestru oko tog kad ima pametnijeg posla..
jutrooo, produženi vikend 😋😋 bome ću se ujutro izležavat jer popodne idemo na dječji rođendan, al ću prije toga svratiti u dm da i ja obavim malčice veću nabavkicu, moram nešto i za doma pa ću i za rodilište, da sve skupim po kupon s popustom.
I da vas pitam, zbog grijanja sobe ove zime, jel ima koja iskustva s ovlaživačima zraka? Pa da si i za to pripremim
E luks i ja sam nedavno pitala da li neko koristi jer ja ga mislim koristit,ipak centralno isusi zrak a bebi je tesko disat onda,jos ne znam sta cu kupit moram otic izbor vidit.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro 😊 vidim nije bas veselo, krenuli bolovi oticanje i grcevi 😪 mene zasad sve to zaobislo..
Mg smo vec pisale, koliko sam upucena moze se piti do 36,37tj jer on sprjecava kontrakcije, a od 37tj smo sluzbeno u terminu pa ono da nebi bilo da sprijeci prirodne kontr ako nekoj krenu 😊
Chicco koliko znam jedan pakrt dovoljan, di ce vise pa i onaj paket je ko djecje pelene koliki je 😂😂
Meni je rekla jedna cura da uzmem i svoje uloske koje inacr koristim za mengu, znaci ocito ovi za ful krvarenje, a ako se u bolnici to smiri onda oni koji ti pasu koje inace koristis, ja osobno rozi libresse pa cu uzet i njih jedno pakiranje 😊
Maggie da dobra ideja da skupis sve, al ne brigaj oko toga, i meni je palo napamet, al meni je donila samo moj pa mi je bilo glupo ispitivat 😂 vidila sam ionako jednu zenu u trudovima lezala tamo na hodniku i mislim si necu maltretirat i zadrzavat sad sestru oko tog kad ima pametnijeg posla..
Mina u pravu si ja sam isto samo prva 3-4 dana koristila ove velike onda one koje inace koristim kod men.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji