Jutrooo,budna od 5
GRČ grozan,dva puta zaredom,pa sam plakala jer sam bas jadna bila,i onda mi ke muz rekao da ne placem,da beba osjeti,pa sam jos gore plakala jer mi je bilo zao.. sad mi se i spava i ne spava.
Nadam se da imate ljepsi pocetak dana
Ja sam neki dan osjetila štucanje prvi put, onako pravilno, pa si mislim jel to to 😄
Prošlo je brzo i otada nisam primjetila
Moj stuca stalnoooo stalnooo..ono bass kuzim da stucka..ja i ti smo po terminu iste…😙😙pratimo se do kraja…terminuse🤗🤗🤗
Da, da baš sam primjetila da smo iste u dan skoro, baš fora haha. S tim da je moj neki smireni mališa, navikla sam pa se ne brinem.. Javlja se on, ali sve lagano i pomalo. Jučer je bio baš aktivan za promjenu malo. Mora i on malo đipat po mami tu i tamo hahaha.
Ja budna od 6,dečko ode na pecanje pa se spremao, sad ne znam hoću uspjeti još malo odspavati, probati ću...
jutro 😘
nisam još primijetila neko značajnije oticanje. malo stopala nakon cijelog dana na poslu. primjećujem jer me krenu stiskat cipele. ali ovak mi se čini da ne zadržavam puno vode, za sada.
Blaza tebe baš hormoni pucaju... Samo se probaj opustiti kad krene, ne možeš protiv toga . Probaj se sama smiriti i lagano disati, ne znam jel će pomoći. Drži se, to dođe i prođe, šta ćemo kad nam je ringišpil u tijelu od hormona 😊
jutrooo, produženi vikend 😋😋 bome ću se ujutro izležavat jer popodne idemo na dječji rođendan, al ću prije toga svratiti u dm da i ja obavim malčice veću nabavkicu, moram nešto i za doma pa ću i za rodilište, da sve skupim po kupon s popustom.
I da vas pitam, zbog grijanja sobe ove zime, jel ima koja iskustva s ovlaživačima zraka? Pa da si i za to pripremim
Lovre
Jutrooo .. evo ja čekam da dođem u prvobitan položaj. Ne osjećam desnu ruku kako jako trne. Grčevi noćas samo jednom. Mislim da se vraćam magneziju. Koliko dugo ga smijemo piti ?
Zadranka - Mogu ti poslati link onog koji sam ja naručila. Došao je skroz ok. A poslije sam našla da ih jedan zagrebački dućan dječjom opremom ( privatni) preprodaje za 200 kn više
----mi smo jučer 3 puta stucali
Još me netko link trazio evo :
https://www.wish.com/product/new-20-inch-night-camera-24g-video-baby-monitor-clear-audio-and-video-receptio-54c73f23f5b7bc193eeb1bb3
jutrooo, produženi vikend 😋😋 bome ću se ujutro izležavat jer popodne idemo na dječji rođendan, al ću prije toga svratiti u dm da i ja obavim malčice veću nabavkicu, moram nešto i za doma pa ću i za rodilište, da sve skupim po kupon s popustom.
I da vas pitam, zbog grijanja sobe ove zime, jel ima koja iskustva s ovlaživačima zraka? Pa da si i za to pripremim
Jesi me ti tražila??? Stavila sam link :)
Mene je neki dan tak jako ulovio grč u listu da sam muža budila da mi.pomogne izravnati nogu...jadan sav se prepao 😁 kaj se sad događa..plakala sam od boli...sad se svaku večer mažem otopinom mg klorida da mi opusti mišiće jer mg koji pijem ko da ne djeluje. Oticanje mi je bilo strašno sad po vrućinama i ruke i noge...sam jako malo ali skužim da ako dugo sjedim npr.u kafiću, u autu, kod nekog u gostima onda krenu stopala
osim jednog paketa Chicco uložaka i spavaćica, nisam ništa kupila za bolnicu. budem sljedeći tjedan, moram se počet pripremat. koliko paketa Chicco uložaka nam treba, po vašem mišljenju?
Jutro 😀
Poslala sam muža po doručak u Mlinar, grozna sam 😂😂
Meni su noge oticale više tijekom vrućina, a sada mi samo ako dulje stojim.
Također mi utrku šake i to mi je užas moram priznati.
Grčeve u nogama sam riješila, ko i titranje oka, s Dietpharm magnezij 375 direktno + B kompleks
Sortiraj odgovore
Najstariji