Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    06. Listopad 2018. 10:51

mmama2

Jutro cure 💙❤ i ja uzela lani susilicu i skroz je obozavam.. uz tri, uskoro cetiri muska pere se.po dve masine na dan, susilica je spaaaaas.. mi danas laganini, muz radi dan, pa smo sada vec u parku, na klupici pojeli krafne, sada ubijamo mandarine, za rucak neki grasak sa noklicama😂😂😂😂, malo riceta… a popodne decki i ja radimo banoffe pie

Skikaj mi pitu kad bude gotova 😍😍😍 jela jednom iz Lidla i bila je mljaacccv

pepe1907
    06. Listopad 2018. 10:55

Mi imamo neku staru sušilicu, moji nam dali jer njima nije trebala, sušiti veš u stanu po zimi je koma...i sad kad je toplije sušila sam posteljinu u njoj jer nemam to nigdje za sušiti. Nama ona stoji gore na veš mašini i kad suši zatvorim vrata od kupaone i otvorim prozor jer dosta buči a i ugrije ljepo stan 😁

busybee
    06. Listopad 2018. 11:01

Ja isto moram kupiti susilicu. Aaaali, nama se stan renovira i taman ce biti gotov oko mog termina... pa se mislim da je bolje da prvih mjesec dana ostanemo tu di jesmo jer ne zelim tako dva velika dogadjaja imati u istom trenu (beba mi je vaznija, da se razumimo😂) ali i ovome se fuuul veselim jer smo se zbilja posvetili tom procesu i htjela bi da sve bude tip top.
    Sto se tice grceva, ja otpocetka pijem solgar prenatal i on ima 227 mg (a ima i kalcij) i stvarmo nemam bas nikakve probleme. 
    Jedino ne znam koliko kalcija jw dosta... i pijem uz to omegu i to je to. Samo cu za zadnji mjesec uzet nesto drugo, bas zbog magnezija.

Emily1801
    06. Listopad 2018. 11:02

Allie sad mi je jasno zasto svaki dan obrisem tonu prasine. Podove bi mogla brisati svaki dan, a skuzila sam da su nakon peglanja najgori! Sve mucice koje ni ne vidim zavrse na podu. Koju sušlicu i perilicu imas?
    Salatica tate su zakon! Moj je isto odlican, mislim da bi i ja bila jos uvijek tako vezana kao ti da nisam odselila. Pusti sta drugi pricaju. 

busybee
    06. Listopad 2018. 11:02

Mg magnezija.

Dajteeee nam edit👐🏿

Ivylee
    06. Listopad 2018. 11:07

du1988

AllieH

Du, i mi smo nasu perilicu i susilicu uzimali na Black Friday, isplati se sacekati, budu stvarno ok popusti.
    Meni je ona spas, dok nismo presli u novi stan i bili par mjeseci bez susilice mogla sam brisati prasinu svaki dan jer ta odjeca na striku sve navlaci na sebe i onda jos nakon peglanja mi je posvuda bila hrpa prasine, mucica i svega. A susilica em fino za tren osusi, em skupi sve na filter i automatski nemamo s prasinom problema.
    Sto se GD-a tice, vjerujem da to kod tebe nije nista kriticno niti ce na kraju biti razlog za ikakvu brigu, ali bolje da su oprezni.

hvala ti! i slazem se s tobom, drago mi je da me vec zbog granicne vrijednosti salje na dodatne pretrage. Iako citam da bez obzira na eventualni uredni GUK profil svejedno preporuce dijetu. Pridrzavat cu se, nije ni to problem, samo da s bebacem sve bude ok! Cure koje ste vec na dijeti, ako vam nije problem samo mi recite-otkud to da se smije jesti tjestenina, a ona bas dize secer?! I sto je s vocem (znam da su smokve, banane i grozdje iskljucene), koliko smijem mandarina recimo?

Du, teoretski ti možeš sve, ali trebaš računati koliko to ima UH, primjerice za tjesteninu je jedna jedinica UH cca 60 g kuhane, a ti npr za ručak možeš pojesti 2 jedinice tj. 120g KUHANE. To su ti 2 veća uboda vilicom kuhanih špageta. Kad vidiš koliko je ti malo i samo te namami na više onda shvatiš da je bolje spremiti si meso i neko povrće za prilog, a ugljikohidratne jedinice popuniš jednim manjim kuhanim krumpirom, batatom, šnitom crnog kruha itd...
    Za voće ja izbjegavam smokve i banane, ostalo ne. Nekako okvirno uzmeš da jutarnju užinu mogu ići dva komada voća, popodnevna 1, plus opet jedna jedinica ovih krušastih UH. Tu si ja ubacim dva zobena keksa ili red tamne čokse 😈

• Strudlica
    06. Listopad 2018. 11:12

Ivylee

du1988

AllieH

Du, i mi smo nasu perilicu i susilicu uzimali na Black Friday, isplati se sacekati, budu stvarno ok popusti.
    Meni je ona spas, dok nismo presli u novi stan i bili par mjeseci bez susilice mogla sam brisati prasinu svaki dan jer ta odjeca na striku sve navlaci na sebe i onda jos nakon peglanja mi je posvuda bila hrpa prasine, mucica i svega. A susilica em fino za tren osusi, em skupi sve na filter i automatski nemamo s prasinom problema.
    Sto se GD-a tice, vjerujem da to kod tebe nije nista kriticno niti ce na kraju biti razlog za ikakvu brigu, ali bolje da su oprezni.

hvala ti! i slazem se s tobom, drago mi je da me vec zbog granicne vrijednosti salje na dodatne pretrage. Iako citam da bez obzira na eventualni uredni GUK profil svejedno preporuce dijetu. Pridrzavat cu se, nije ni to problem, samo da s bebacem sve bude ok! Cure koje ste vec na dijeti, ako vam nije problem samo mi recite-otkud to da se smije jesti tjestenina, a ona bas dize secer?! I sto je s vocem (znam da su smokve, banane i grozdje iskljucene), koliko smijem mandarina recimo?

Du, teoretski ti možeš sve, ali trebaš računati koliko to ima UH, primjerice za tjesteninu je jedna jedinica UH cca 60 g kuhane, a ti npr za ručak možeš pojesti 2 jedinice tj. 120g KUHANE. To su ti 2 veća uboda vilicom kuhanih špageta. Kad vidiš koliko je ti malo i samo te namami na više onda shvatiš da je bolje spremiti si meso i neko povrće za prilog, a ugljikohidratne jedinice popuniš jednim manjim kuhanim krumpirom, batatom, šnitom crnog kruha itd…
    Za voće ja izbjegavam smokve i banane, ostalo ne. Nekako okvirno uzmeš da jutarnju užinu mogu ići dva komada voća, popodnevna 1, plus opet jedna jedinica ovih krušastih UH. Tu si ja ubacim dva zobena keksa ili red tamne čokse 😈

Ajme ja ne znam kako bi to pohvatala da moram,svaka čast! :)

AllieH
    06. Listopad 2018. 11:15

Emily1801

Allie sad mi je jasno zasto svaki dan obrisem tonu prasine. Podove bi mogla brisati svaki dan, a skuzila sam da su nakon peglanja najgori! Sve mucice koje ni ne vidim zavrse na podu. Koju sušlicu i perilicu imas?

Da, to ti je sve od tog susenja i peglanja
     Mene izludjivalo. Imam Samsung jednu i drugu, gledala sam da su A++, da imaju nesto veci kapacitet bubnja (perilica mi je 9, susilica 8kg), garanciju bar 5 godina. Bile su svaka oko 4.500-5.000kn, ali vjerujem da se mogu naci dobre i za manje novaca. Preporucam jos Beko, Electrolux, Bosch i AEG. Gorenje bih izbjegla pod svaku cijenu. 😊

Luka ❤

du1988
    06. Listopad 2018. 11:16

Super, hvala vam cure! Za pocetak cu ja izbaciti skroz slatko i junk food (eventualno cu zgrijesiti jednom tjedno). A gledat cu kombinirati meso i povrce. Kruh sam uvijek uzimala ili lovacki ili bakin...tako da cu na njima i ostati. Ionako ga jedem samo uz dorucak. bitno se malo ufurati, kasnije ce biti lakse.

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    06. Listopad 2018. 11:17

Strudlice ja upravo naručila taj Gorenje ovlaživac. Recenzije su OK, nadam se da ce poslužiti jer je u stanu baš suh zrak zbog centralnog. Meni koža i nos budu suhi užas..

Joj mene doktorica još nije slala na ogtt pa mibto čudno. 25.10. idem privatno na 4D pa mi je rekla da joj javim je li sve OK pa cu ju tada pitati za ogtt.
    Biti ću u 30-om tt, to nije kasno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.