Splitske cure 😊 mislim da pticica nema fejs, a ostale cure??
Moze Luks 🤗 hihi nece nas tesko bit prepoznat 😂😂 koja prva sjedne druge ce lako prepoznat 🤩
Mgirl zgodna kao uvijek 😊
Kani super za pregled, i naravno da ste dogurali, jos cete vi i do termina bez problema 😍 i ti si nam iz St, jesi onda za kavicu?
Du zaista se nadam da ti nece radit problema radi te zadnje vrijednosti 🙏🙏 neka si se pocastila, zasluzila si nakon onoga jutros 🤗
Ja imam fejs, mozemo se tamo dogovoriti sve ako ga sve imamo 😊
Ma sve divne trudnice i bebice, sve! 😊
Splitske cure 😊 mislim da pticica nema fejs, a ostale cure??
Moze Luks 🤗 hihi nece nas tesko bit prepoznat 😂😂 koja prva sjedne druge ce lako prepoznat 🤩
Mgirl zgodna kao uvijek 😊
Kani super za pregled, i naravno da ste dogurali, jos cete vi i do termina bez problema 😍 i ti si nam iz St, jesi onda za kavicu?
Bi rado ,blizu Splita ,ali trenutno u De a rado bi na more dogodine obavezno ako budemo jos aktivne 😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
čestitam svima na dobrim vijestima s pregleda ❤️ m. girl, divna si trudnica ❤️
Bruna, razumijem kako se osjećaš. inače sam se uvijek opterećivala izgledom i bila dosta stroga prema sebi, što se toga tiče. uvijek me neki kompleks drmao. tako da je trudnoća, s te strane, za mene teška. pogotovo zato što moram smišljati što ću na posao obuć svaki dan, a ne sviđam se samoj sebi gotovo u ničemu. i jedan dan stavim na stranu tu površnost, a drugi dan se tako zbediram i ne sviđam samoj sebi. žao mi je što je to tako, ali ne mogu si pomoći. takva sam. još mi je gore otkad me taj išijas ulovio. trudim se što manje o tome misliti. od sutra farbamo pa ću se valjda zaokupiti s tim.
stigao danas Ići mići, predivno upakiran. još mi je ljepši uživo. ne mogu dovoljno nahvaliti. baš mi je drago što sam od tamo naručila 👍
Cure Zg jeste vi za neku cajo/kavu nekada prije nego krenemo put rodilista?
Daaa... nemojte prije sljedeceg tjedna. Čekajte da me muž vrati u Zagreb
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ajme koliko finih recepata! Hvala vam cure. 😊
m.girl kakva je ta Disney torba za pelene? Imas link?
Ja sam u potrazi za torbom/ruksakom za pelene, a nista nisam jos pronasla.
I ja sam razmisljala o Dianatal gelu ako cu ici na prirodni porod..
Ana, hvala na linku. :)
Emily, evo pa si pogledas:
https://m.aliexpress.com/item/32892020216.html?pid=808_0000_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32892020216&gclid=Cj0KCQjwl9zdBRDgARIsAL5Nyn1jWiLBhn__a0Qu01bGet9ICYzAcqk5wWflIwpxN7Q2-TGI_HFyWS8aAjMSEALw_wcB
Al sad tek vidim da ima shiping, a bas nam se taj model svida sa crvenim.
Curke moje, ja iscrpljena danas totalno, na poslu mi ludnica od posla, jos imam naucnicu i trudim joj se cim bolje objasniti sve a to me tak iscrpljuje, spava mi se i bas sam za nista. 😒
Meni je ta torba najljepša na koju sam naišla,ali muž ne želi okolo hodati sa sinom u ruci i takvom ženskom torbom🤣
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ajme koliko finih recepata! Hvala vam cure. 😊
m.girl kakva je ta Disney torba za pelene? Imas link?
Ja sam u potrazi za torbom/ruksakom za pelene, a nista nisam jos pronasla.
I ja sam razmisljala o Dianatal gelu ako cu ici na prirodni porod..
Ana, hvala na linku. :)
Emily, evo pa si pogledas:
https://m.aliexpress.com/item/32892020216.html?pid=808_0000_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32892020216&gclid=Cj0KCQjwl9zdBRDgARIsAL5Nyn1jWiLBhn__a0Qu01bGet9ICYzAcqk5wWflIwpxN7Q2-TGI_HFyWS8aAjMSEALw_wcB
Al sad tek vidim da ima shiping, a bas nam se taj model svida sa crvenim.
Curke moje, ja iscrpljena danas totalno, na poslu mi ludnica od posla, jos imam naucnicu i trudim joj se cim bolje objasniti sve a to me tak iscrpljuje, spava mi se i bas sam za nista. 😒
Meni je ta torba najljepša na koju sam naišla,ali muž ne želi okolo hodati sa sinom u ruci i takvom ženskom torbom🤣
Jel da da je najljepsa? Bez obzira na postarinu i sve. Hehe moj nema sa tim problema, a ionak to bude na kolicima ta torba i vise kod nas u rukama nego kod njih 😁
Noa 💙
veceraaaa🤗🤗🤗 hranaaaa 😍😍😍 napokon imam apetit za vise od 2 obroka dnevno! Za misec dana cu vjerojatno kukat koliko sam se udebljala 😂😂
Zaraza graskom zbog jucerasnje pricem
Curke hvala vam svima. Tak me nahvalite uvijek da sam odmah bolje volje, makar sam danas bas sva za nista. Hormoni me valjda poceli pucati. Dojadio mi posel, opet si razmisljam da sam doma da bi isto bila luda tak da nikak da mi se udovolji, grozna sam 😜
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji