Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    04. Listopad 2018. 11:38

Ne bih rekla da je osjećaj kao da će beba ispasti, ali pritisak neki konstantan jest. I ne lupa ništa dolje, lupka gore, tako da mislim da jest u položaju prema dolje glavicom. Taj čudan osjećaj širenja kostiju zdjelice nije kod mene povezan s micanjem bebe, on se javlja često migoljenjem, ali ne udara jako nigdje, tako da ne boli. Pretpostavljam da bi to sve moglo biti normalno za ovu fazu, samo me brine što se kao preko noći pojavilo, a ako sam si iskrena, stvarno se nisam šparala kaj se tiče nošenja svega i svačega, i sve još uvijek radim kao da i nisam trudna. Ma ne znam... odmarat ću danas (čitaj: slagat puzzle) i sutra pa ću vidjet. Dolazi mi mama za vikend pa planiramo pohoditi placeve u potrazi za spavaćicama, nadam se da se neće pogoršati.

Mina93
    04. Listopad 2018. 11:49

Ana bravo za velikog decka 😍😍
    Blaza ja citam i ne vjerujem 🙄 kakvih sve ljudi ima to je nevjerojatno, valjda ne zele da znate tocnu cifru koju bi potrosili, ovako ako vam daju lovu onda znate i ako narucis tocno sta ti treba onda isto znas.. Svasta.. Radije bi da mi neko da 100,200kn nego kupi visak, ili paket pelena toga nikad dosta 😂
    Sve mi se cini da cu ja na ogtt morat ic u zd dr tjedan, jos cemo provjerit jel se mogu kako ubacit u petrovu preko veze, al ne volim tako tlacit ljude 😅

Mina93
    04. Listopad 2018. 11:50

Maggie cestitke na punom tjednu 😍😍

Mina93
    04. Listopad 2018. 11:54

Btw za bubamaru one koje se nisu pridruzile klubu, imate knjizicu s popustima na njihovoj stranici odma na naslovnici 🤗 jucer sam surfala malo po njihovoj stranici i naisla i zaboravih javit..
    Glazbeni vrtuljak za kinder, iskustva?
    Cula sam od dosta njih da je nezgodno jer smeta pogotovo dok su ovako mali, mislim da smeta npr za stavljanje bebana u krevet..
    Zbog tog razmisljam da uzmem onu ovcicu ili nilskog konjica pa da bude u kinderu dole kraj nogu u kutu da ne smeta.. Prijedlozi? 😁🤗

_svjesna
    04. Listopad 2018. 12:03

Maggie draga vidi te tjedne, opasno se blizi dan kad ces upoznati bebicu ❤️
    Kako se sada psihicki osjecas, pocinje li trema, nervoza, ima li straha? Uvijek sam se pitala kako cu se osjecati kada se priblizim terminu, znam da je to najdivniji osjecaj ali vec sad mi psiha pomalo ne da mira 😩

Bruna92
    04. Listopad 2018. 12:10

Ana, super za bebona, nek su nam veseli i aktivni.
    Ja sam jucer htjela kupiti taj aspirator ariana ali ga nisu imali u magic babyu i nije mi (glupoj) ni palo na pamet da pogledam u baby centeru a na istom su katu 🤦😂
    Nesto sam htjela pitati al sam zaboravila sad i nikako se sjetiti 🤔😁

Salatica9192
    04. Listopad 2018. 12:17

Anaa, 
    😍 Pozdrav za super djecaka 😊 Samo neka se nastave takve vijestiii 😊
    Ja sam sanjala sinoc da sam u terminu i da je Maggie rodila i jos neka od cura sa blizancima, mislim Truskawka. Javljaju nam ovdje i ono to prve bebe iz grupe 😍😍😍😍😍 Vjer sto je Maggie medju najvecim trudnocama i sto kao blizanci znaju "ranije" doci 😋😊

Ana89
    04. Listopad 2018. 12:17

Hvala cure! 😀 Sad sam ja malo zbunjena, meni dr. kaže oko 1400 g, ja ode na online kalkulator, upišem mjere, kaže 1700 😆😆. I ima 42,17 cm. Looool😂. Izgleda da ćemo mjere znati tek kad se rode 😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    04. Listopad 2018. 12:31

Ana super za pregled,a te mjere,to je individualno. Niti su tocne internetske niti one sa ultrazvuka... nađi neku zlatnu sredinu. A zaista najtocnije je kad se rode😆😆😆😆😆😆
    Eto slikam vam ja kolica. Otisli su svekar i svekrva k njima u posjetu pa bi trebali usput povest robicu,tako da joj se nadam sutra navecer ili prekosutra. A kolica nezz jesu vec kupili.. ili ce kad mala bude imala pola godine,jer NE SMIJE PRIJE IZLAZIT VANI.. zima,hladno... razumijete😆😆😩😩

• Strudlica
    04. Listopad 2018. 12:48

Dobar dan svima 
    Mgirl jaooo i ja imam taj strah,imam idući tjedan kontrolu i uopće se ne veselim jer me stalno nešto zateže,uspinje,poboljeva, a odmaram kolko stignem i nemam dobar osjećaj za cerviks 
    Ana bravo za pregled i dečka 

Što se tiče inhalatora moj savjet je kupit tek kad bude trebalo,evo moj dečko ima 2,5 godine i nikad nam hvala Bogu nije trebao. S obzirom da baš nisu jeftini mislim da je to bez veze kupovat ovako rano i unaprijed. Aspirator definitivno da i nama je bio super u ova 2 puta kolko nam je trebao 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.