Dajte mi neki prijedlog za grasak. Otkako ga je salatica napisala,meni se tako jede,samo o njemu razmisljam. Najradije bi ga samog skuhala i onako pojela same bobe.
😂😂😂
Pojela same bobe 😂😂😂
Ja ga pravim s mesom. Na gulas. Mljac.
E, meni se jedu palacinke otkad je nekoj muz napravio. 😳 citaj danima. A toliko sam lijeba za pravit ih .. 😤 inace ih napravim 1-2 x mjesecno. Otkad sam trudna- nijednom. 😶
Dajte mi neki prijedlog za grasak. Otkako ga je salatica napisala,meni se tako jede,samo o njemu razmisljam. Najradije bi ga samog skuhala i onako pojela same bobe.
Ja ga obožavam dinstanog na malo luka s mrkvicom i pasatom, ja to zovem "na gusto" jer s istim sastojcima napravim i na varivo u jušnijoj varijanti.
Super, hvala cure, svakako cu onda ovih dana oprati prvu turu na tom programu pa cu vidjet kako ide i koliko dugo pere 😊
Zadranka ja sam naručivali sa wisha, stvarno mi je sve došlo, bez ikakvih problema, al nisam baš bila zadovoljna kvalitetom, tako da sve ovisi vjerojatno šta naručuješ.
Rita
ja ga pravim uz pohano-poprzim brasno na malo ulja, (prije toga skuham grasak), dodam ga na tu zaprsku, podlijem s tom vodom u kojoj se kuhao-malo papra i vegete i meni je to prefino 😁
url=https://lilypie.com]
Malaaiva a reci mi molim te koliko vremenski si cekala isporuku?zanima me da li mogu platit svojom karticom s tekuceg racuna??...malo san bass ono neznanovic tu pa svaka inf ce mi bit korisna...vidim ponudene neke vrste kartica..ja imam obicu karticu s tek racuna i iz erste banke??
url=https://lilypie.com]
Drage mame i trudnice.. Jel imate iskustva s 4D ultrazvukom.. Bebica nam je zadnja dva puta na 2D ultrazvuku sjedila .. A zadnji pregled je cak uz sjedenje prikrizila noge i rukama skrivala spol… Jos uz to je okrenuta na zadak…
Veselimo se 4D ultrazvuku da vidimo bebaca a opet nas je strah da necemo nista vidit (ni lice ni spol napokon saznati) jer beba okrenuta na zadak
22+2 tjedna cemo biti na pregledu
S 18 tjedana nam je receno da je bebica djecak… Iako je sjedila i zadak…
S 21+5 nam je receno da spol skriva ali da bi vise rekli da je curica
😌😌
Sramezljiva neka beba. 😊
Mi smo bili na 4D u subotu, beba spavala cijelo vrijeme. Mi znamo spol od prije, samo su nam potvrdili. Htjeli smo vidjeti lice, ali beba je imala druge planove. 😂
Okretala sam se tokom uzv-a na lijevi bok, prije sam pojela bombon, gledali su nas pola sata sa svih mogucih strana ali nista nije pomoglo. 🙁
Mozda je ipak curica, decki obicno pokazu svoj ponos cim ih pocnu snimati. Kao gleee me, imam pisonju. 🙈
Drzim fige da saznate spol i vidite facicu. 🤞
Imam osjecaj od pocetka da je curica pa cemo vidit sutra 😂ako i tad pokaze hahaha...
Malo smo se navikli da je djecak, kupili dosta plave robice pa se opet vratili u neznanje... Joj jedva cekamo 4D i nadamo se da ce se beba pokazati 💗
Drage mame i trudnice.. Jel imate iskustva s 4D ultrazvukom.. Bebica nam je zadnja dva puta na 2D ultrazvuku sjedila .. A zadnji pregled je cak uz sjedenje prikrizila noge i rukama skrivala spol… Jos uz to je okrenuta na zadak…
Veselimo se 4D ultrazvuku da vidimo bebaca a opet nas je strah da necemo nista vidit (ni lice ni spol napokon saznati) jer beba okrenuta na zadak
22+2 tjedna cemo biti na pregledu
S 18 tjedana nam je receno da je bebica djecak… Iako je sjedila i zadak…
S 21+5 nam je receno da spol skriva ali da bi vise rekli da je curica
😌😌
4D je bio u 20.tt, ja sam znala sa 17. tt što je jer nas je flashao😄😄. Uglavnom, neki su saznali tek sa 25 def. spol, neki su znali već sa 15. Nema pravila.
Aaaa vidit cemo valjda ce se okriti na 4d sutra... Nama je svejedno curica ili djecak ali bi volili znat jer vec sada uzivamo kupovati robicu i ostale stvari aaa i lakse nam je malo po malo ☺️☺️
Ja ga obožavam dinstanog na malo luka s mrkvicom i pasatom, ja to zovem "na gusto" jer s istim sastojcima napravim i na varivo u jušnijoj varijanti.
Uuu, ovako i ja pravim, obožavam to. Tako jednostavno i prefino jelo. I skuham krumpir na kockice uz to s maslinovim uljem prelijem i češnjakom. Mljac.
Mia ja sam isto cijelo vrijeme bila uvjerena da je decko, kad ono mala curica. 🤗
Jedna od onih bapskih prica kazu da ako jako povracas u prvom tromjesjecju i jedu ti se samo narance nosis curicu. Meni se pokazalo tocno. Narance su i sada hit. I cedevita naranca. Poludi kad jedem narance. 😆
Sretno sutra i javi nam kako je proslo. 😊
Što se graska tice, ja ga volim praviti s piletinom i mrkvicom u varivu s noklicama. Ili rizi-bizi kao prilog mesu.
Nego, imam butternut tikvu vec neko vrijeme a nisam je nikad pravila. Prijateljica mi je rekla da su odlicne samo poprzene na naglo, a meni se nekako jede juhica od nje. Sto vi radite s njom?
Sortiraj odgovore
Najstariji