Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Duda
    04. Listopad 2018. 15:48

*pišu niske temperature

• Neda30
    04. Listopad 2018. 15:48

Evo i mene malo da vam se javim🤗
    Danas puni tjedan😉guramo polako. Sljedeci petak kontrola, jedva cekam da vidim koliko je narasla mala svrlica😍
    Cestitke na super pregledima. Sta ce nama ti cerviksi, probadanja...i dr, sve cemo mi to da izdrzimo i docekamo nase bebice.
    Velika pusa😘

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Blaza26
    04. Listopad 2018. 15:51

Maggie85.

Je, bome sam ušla u 34. tt. Negdje od 25. tt tjedni jure ko dani, ne znam kud to ide. Ne razmišljam o porodu, od toga nisam nervozna, samo se nadam da neće prije 37 tt tako da si sve stignem pripremiti (oprati robicu, kupiti sebi za bolnicu, složiti prematalicu, oprati dijelove kolica) - eto, samo to 😁 Dva tjedna mi trebaju pa nek još toliko pričeka. A to da ću uskoro postati mama i imati 24/7 brigu oko nekoga mi je još nepojmljivo, totalno nestvarno… Da ću ja biti mama?? Pih! Nezamislivo!!

Znaci od 25 dani jure? Veselim se tome,jer od 20-og mi nikako ne jure,nadam se da ce sad malo brze krenut.
    Nekako bi cim prije volila uzet svoju malenu u ruke,naravno cilj dogurat do 37 tt,ali bi volila do tada prespavat.
    Ma samo da se oni nama rode zivi i zdravi 

Salatica9192
    04. Listopad 2018. 16:10

Blazaa, 
    i meni jure dani. Evo sutra 6 nedelja punih od kada mirujem, a za 6 nedelja cu mozda biti mamaa (bicu 37 punih). Mislim nadam se da nece nesto naglo usporiti, s obzirom na price: "jao vidjeces jos malo, bice ti dan kao godina" 🤣 😶 Jedino zasto moze usporiti jeste sto previse istrazujem, koliko beba ima kg, prijevremene bebee, itd.
    Inace pritisak mi 115/70-65 cijeli dan i crko xD Malaksala uzasno 😶 To je ono sto sam ja navikla na 125-130/80. 

Ana89
    04. Listopad 2018. 16:31

Salatica9192

Blazaa,
    i meni jure dani. Evo sutra 6 nedelja punih od kada mirujem, a za 6 nedelja cu mozda biti mamaa (bicu 37 punih). Mislim nadam se da nece nesto naglo usporiti, s obzirom na price: "jao vidjeces jos malo, bice ti dan kao godina" 🤣 😶 Jedino zasto moze usporiti jeste sto previse istrazujem, koliko beba ima kg, prijevremene bebee, itd.
    Inace pritisak mi 115/70-65 cijeli dan i crko xD Malaksala uzasno 😶 To je ono sto sam ja navikla na 125-130/80.

Meni su rekli da postoji 90 posto šanse da izdržim do kraja😀😀. U 36.tt kontrola ionako. Još su mi rekli da će vidjet kako će se maternica ponašati s obzirom na porod, da inače to ne znaju, pogotovo ne za mene. Evo sad odmaram. I razmišljam da će biti sve najbolje 😀😀😀🤩🤩

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Klikerica
    04. Listopad 2018. 16:32

Duda

Klokse, jel ima tko šta reć na temu Dianatal porođajni gel?

Pitali smo na tečaju za njega. Babica je rekla da je koristan, a doktorica objasnila i zašto je njegova forma revolucionarna.
    No, cijena mu je puf, na akciji 645 kn!
    Babica nam je savjetovala i rekla da je česti slučaj da se žene dogovore i podijele pakiranje. Valjda je u pakiranju 7 ampula, ona je rekla da su 2-3 dovoljne za porod. Najčešće se uspiju iskoristiti 2. Pa eto, ako je netko zainteresiran za jednu kutiju po pola, ja ću kupiti, pa ono... ako netko želi otkupiti drugu polovicu, tu sam.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ptičica
    04. Listopad 2018. 16:49

Ana moram pohvaliti tvoj nacin razmisljanja. Pozitiva i idemo do kraja. 😚

MareiKate
    04. Listopad 2018. 16:54

Klikerica

Duda

Klokse, jel ima tko šta reć na temu Dianatal porođajni gel?

Pitali smo na tečaju za njega. Babica je rekla da je koristan, a doktorica objasnila i zašto je njegova forma revolucionarna.
    No, cijena mu je puf, na akciji 645 kn!
    Babica nam je savjetovala i rekla da je česti slučaj da se žene dogovore i podijele pakiranje. Valjda je u pakiranju 7 ampula, ona je rekla da su 2-3 dovoljne za porod. Najčešće se uspiju iskoristiti 2. Pa eto, ako je netko zainteresiran za jednu kutiju po pola, ja ću kupiti, pa ono… ako netko želi otkupiti drugu polovicu, tu sam.

Klikerice, ja bih se još malo raspitala o tome, ali ozbiljno razmišljam da ga uzmem, pa ako ti se niko ne javi dok se ja razmislim možemo podijeliti troškove...  Muči me što nečiji porod može duugo trajati pa može zatrebati i više od 2-3 ampule, a i čitala sam na zimskim bebama baš neki dan kak je neka ženskica ga imala i popucala usprkos tome... Ali ona je doduše imala stvarno kompliciran porod...
    Treba ispitati svakako, ako imalo pomaže isplati se svake lipe, barem ja tako razmišljam...

MareiKate
    04. Listopad 2018. 16:55

*čitala sam na jesenskim bebama 😁

Blaza26
    04. Listopad 2018. 17:01

Dajte mi neki prijedlog za grasak. Otkako ga je salatica napisala,meni se tako jede,samo o njemu razmisljam. Najradije bi ga samog skuhala i onako pojela same bobe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.