I ako tko traži spavaćice ja sam jučer kupila u trgovini koja se zove Bebe, oni imaju 50% popusta za trudnice. Inače su im cijene malo skuplje,ali kad je na pola je ok,i baš su bile lijepe na izbor. Imaju i odlične debele tajce. Na prvu me cijene odbila,ali kad mi rekla za popust onda je prihvatljivo
Strudlice, gdje se nalazi trgovina? Google mi baš i nije pomogao.
I ako tko traži spavaćice ja sam jučer kupila u trgovini koja se zove Bebe, oni imaju 50% popusta za trudnice. Inače su im cijene malo skuplje,ali kad je na pola je ok,i baš su bile lijepe na izbor. Imaju i odlične debele tajce. Na prvu me cijene odbila,ali kad mi rekla za popust onda je prihvatljivo
Strudlice, gdje se nalazi trgovina? Google mi baš i nije pomogao.
Ja sam to u Rijeci kupila i baš gledam i valjda te trgovine i ima samo u Rijeci nažalost baš sam mislila da ima i po drugim gradovima,a super je
Bruna, evo ja prva javljam da imam istu perilicu 😃, vjerojatno neću biti i zadnja.
Je, bome sam ušla u 34. tt. Negdje od 25. tt tjedni jure ko dani, ne znam kud to ide. Ne razmišljam o porodu, od toga nisam nervozna, samo se nadam da neće prije 37 tt tako da si sve stignem pripremiti (oprati robicu, kupiti sebi za bolnicu, složiti prematalicu, oprati dijelove kolica) - eto, samo to 😁 Dva tjedna mi trebaju pa nek još toliko pričeka. A to da ću uskoro postati mama i imati 24/7 brigu oko nekoga mi je još nepojmljivo, totalno nestvarno... Da ću ja biti mama?? Pih! Nezamislivo!!
Nekad bacim oko na tuđe lilypie pa mi bude super kad bebicu vidim na 28. - 30. tjednu, a onda skužim da je moj još dalje i šokiram se! 😂 Još manje od 50 dana!!!
Bruna, ja bi na tvom mjestu isto oprala na tom programu 😁
Ja danas isto perem svasta nesto, ergobaby, elasticnu, mozda sad i robicu stavim... Koristim ovo sunce dok ga ima jos ☺️
Sto se tice inhalatora, ja vam ne bi preporucila da to unaprijed kupujete, moj mali isto vec ima vise od 2 god i ne da nije bilo potrebe za tim nikad, nego ono ni blizu... bio prehladen ukupno tri put u zivotu, cak i onaj nastavak za nos smo koristili svega par puta i kupili tek nakon mozda skoro god dana kad je prvi put trebalo. Tako da vam je moja preporuka da pricekate i vidite, lako se to kupi ako ikad zatreba 🙂
Ja danas isto perem svasta nesto, ergobaby, elasticnu, mozda sad i robicu stavim… Koristim ovo sunce dok ga ima jos ☺️
Sto se tice inhalatora, ja vam ne bi preporucila da to unaprijed kupujete, moj mali isto vec ima vise od 2 god i ne da nije bilo potrebe za tim nikad, nego ono ni blizu… bio prehladen ukupno tri put u zivotu, cak i onaj nastavak za nos smo koristili svega par puta i kupili tek nakon mozda skoro god dana kad je prvi put trebalo. Tako da vam je moja preporuka da pricekate i vidite, lako se to kupi ako ikad zatreba 🙂
Ja cu s aspiratorom pricekati kad i ako zatreba. a inhalator sam kupila jer je bila 30 posto akcija na Omron pa mi bilo steta propustiti...usput sam uzela jos i tlakomjer, mislim da takve stvari nije lose imati pri ruci. Pogotovo sto radim u skoli pa malo malo pokupim hunjavicu ili prehladu, inhalator bi trebao biti spas 😊
url=https://lilypie.com]
Ja danas isto perem svasta nesto, ergobaby, elasticnu, mozda sad i robicu stavim… Koristim ovo sunce dok ga ima jos ☺️
Sto se tice inhalatora, ja vam ne bi preporucila da to unaprijed kupujete, moj mali isto vec ima vise od 2 god i ne da nije bilo potrebe za tim nikad, nego ono ni blizu… bio prehladen ukupno tri put u zivotu, cak i onaj nastavak za nos smo koristili svega par puta i kupili tek nakon mozda skoro god dana kad je prvi put trebalo. Tako da vam je moja preporuka da pricekate i vidite, lako se to kupi ako ikad zatreba 🙂
Ja cu s aspiratorom pricekati kad i ako zatreba. a inhalator sam kupila jer je bila 30 posto akcija na Omron pa mi bilo steta propustiti…usput sam uzela jos i tlakomjer, mislim da takve stvari nije lose imati pri ruci. Pogotovo sto radim u skoli pa malo malo pokupim hunjavicu ili prehladu, inhalator bi trebao biti spas 😊
Ja od Omrona imam tlakomjer i dječji toplomjer. Toplomjer mogu baciti u smeće jer ne radi nikako,ispada da svi imamo 35.5 ili svaki put drugu vrijednost koje nisu ni približno slične.
Što se tiče tlakomjera on mi je solidan ma da isto daje oscilacije kad se mjeri par puta zaredom, a košta ko Svetog Petra kajgana - najbolji su oni sa stetoskopom
mi imamo inhalator philips za male i velike, ali jer muž ima bronhitis barem jednom svake zime, a i mene sinusi baš znaju sastavit. A aspirator za nos također imamo, to je stvarno sveta stvar (a uvik se sitim kako sam se grozila kad bi sestra malog nećaka prispojila na usisuvač, za mene ona tada nije bila normalna) ... Iako, ako vam djeca neće ić u jaslice, odmah je i drugačije sa prehladama i ostalim. Moj malac je sa 1ipo godinu krenio u jaslice, i dosta je otporan ali svejedno to su stvari koje je odlično imat pri ruci, ali se i uvik stignu kupit.
Ana super za pregled 💪💪👏👏
Maggie ti si bome opasno pri kraju...
Lovre
Što se tiče dobivanja rabljenog, frendica full dobra će nam dati jaje max cosi. Koristila ga je ravno 2-3 puta. Mali se rodio prevelik, s 3 mjeseca je imao preko 10 kg. Jaje mu je bilo nekako pretijesno, i nikako nije htio u njemu biti. To jaje koje mi ona daje je jedva korišteno, U plastičnoj navlaci u kojoj su ga kupili, još mi je rekla sve oprati da se ja sada oko toga ne zamaram dok mirujem. E to ti je prava prijateljica... uz to mi je još rekla dati ove dodatne opreme, tipa onaj baby video što možeš gledati bebu ako si u drugoj sobi, ležaljku onu za do 6 mjeseci, isto je mali bio prevelik za to i nije se usudila ostavljati ga u tome... adaptere za kolica, adaptere za auto... jednostavno žena je u trenutku opreme bebe imala tisuće kuna viška, muž došao s broda, htjeli kupiti odmah i sve, i to sve najskuplje... pola nisu koristili, i bila bi luda kad to ne bi uzela. Dok mi robicu nikada ni u jednom trenu nije palo na pamet uzeti rabljeno... nije tolika sila, i želim svom prvom klikeriću birati robicu sama, ja kao prvi put mama... a kasnije... okej, neka donesu poklone, neka kupi tko što želi... ali Mickey Mouse za mamu i Batman za tatu mora imati svoje i novo
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klokse, jel ima tko šta reć na temu Dianatal porođajni gel?
Ana, super za pregled ☺
Bruna, nemam takvu mašinu al isto imam taj program, mislim da je dovoljno. Ako nešto bude baš za iskuhavanje-ići će na iskuhavanje. Hoćete vi svu šarenu robicu prvi put oprati na visokim temperaturama? Čitala sam da treba sve kemikalije isprati s nove odjeće, a na dosta robice neke niže temperature..
Salatice, super su ti te tamne čokolade, brzo se navikneš na gorčinu čak i kada si navikla jesti klasične superslatke čokolade. Ako ti baš to ne bude odgovaralo da se zasladiš, bolje ti je uzeti i neki keksić umjesto čokolade jer ima duplo manje šećera. Ili si skuhat puding, ima ih bez šećera, a dok kuhaš dodaš malo meda..
Sortiraj odgovore
Najstariji