Da,cudni do bola,ponudili smo mi sta nam fali. Npr. hranilica,izdajalica, ona lezaljka/ljuljacka za bebu(nezz kako se zove),klokanica,baby gym….. ne mogu se sada sjetit,ima cijeli popis toga,gomila sitnica,ali oni nece ni da cuju,i da mi ako hocemo prodamo ta kolica i kupimo to sta nam fali… sta reci,nema dalje… nek kupe sta hoce.. ako njima nije zao bacit pare za nesto sto nama ne treba onda nije ni meni…
I da prodas kolica, opet nema sanse da ces dobiti za njih onoliko koliko su ih oni platili (osim ako nemaju neki deal, kao sto je netko spomenuo). Pa koja poanta? Ako ti vec zele uzeti kolica, onda nek uzmu ta koja ste si vi sami izabrali. Ako ne zele dati toliko novaca, nek daju koliko mogu, vi nadodajte. Mislim, stvarno ne vidim svrhu inzistiranja na onakvoj nebulozi. Evo stvarno mi je nevjerojatno da ima bas toliko nedokaznih ljudi. Mi stvarno po tom pitanju imamo srece, odmah smo se postavili da nismo otvoreni ni za kakve sugestije, da znamo sto hocemo i stvarno nitko nista ne forsira nego svi gledaju kako da se nama prilagode i uskoce nam gdje mogu.
Luka ❤
Ja ću preskočit kaufland i čekam lidl drugi četvrtak. Ima stvarno super stvari. Zna li itko kakve su njihove veličine grudnjaka?
Blažo, stvarno su čudni s kolicima. i ok, ne volim virkati u tuđe novčanike, ali ne kužim kakva to kolica misle kupiti ako im je za Lorelli 3 u 1 puno 2500 kn :D ne znam iskreno da postoje jeftinija kolica, a da nisu neadekvatna za bebe (kišobran). uopće ne razumijem tu silnu želju da kupe kolica koja oni žele. ne razumijem zašto jednostavno ne plate ta koja vi želite ili, ako im je preskupo, kupe nešto drugo. stvarno su čudni.
m.girl, ne moras tamo sjediti 3h nego 2h, obicno prvo vadjenje rade odmah u 7h, onda sljedece u 8h pa u 9h. Nakon toga si slobodna. I nista strasno nije bilo, nisam nosila limun niti ista za razblaziti okus. I ja sam dan prije najnormalnije jela, rekli su samo iza 23h nista. A ta dijeta ranije i suzdrzavanje od bilo cega sto inace jedemo mi isto nije jasno, pa valjda je svima u interesu dobiti realne rezultate.
Hvala ti AllieH, ma neki rade toliku famu oko svega, ne razumijem, ali ok. To ću sljedći tjedan riješiti. Ma ni ja ne mislim se posebno suzdržavati jer nalaz mi neće onda biti realan, kao što i sama kažeš. Opet se neću ubiti u čokoladi navečer, ali jest ću ko i svaki dan.
Ići ću još i na posao poslije, stići ću. Čekaj, tih sat vremena moraš tamo sjediti u DZ ili možeš otići tipa u dućan? Ja bi taman i Lidl u četvrtak obavila odmah
Noa 💙
i ja preskačem Kaufland. jedino me malo ono oblačić svjetlo rajca, ali ne toliko da odem do Kauflanda. a Lidl mislim poharat. em trudnička roba, em za bebe :D vidjela da imaju trudničke hlače za 70 kn. to mi baš treba dok još radim.
btw, totalno kužim Blažu jer imam i ja takvu priču. mamina sestra se miješa u sve ikad, razumjela bih da kupi ono što nama treba, ali ona po svome. i jedna je od onih koje bi radije kupile 10 šrot majica za 100 kn nego jednu normalnu. pa mi donosi neke ogromne brojeve, uzorke za curice, one jeftine puzzle za pod (kaj valjda sadrži toliko otrova da umreš kad udahneš) iz kineskog dućana. mislim, s jedne strane ispadam nezahvalna. ali s druge ... zašto me stavlja u neugodnu situaciju. ljudski karakteri su mi uvijek fascinantni.
Ja se jos cudim Blazinim hahahah 🤣😶 To mora da je neka kompenzacija ili ekstra mega giga povoljno 🤣
Ana,
super robicaaa 😍 Bas je sve slatkoo 😊
A znaci kod vas samo sumnjiva lica idu haha, e ali najsmjesnije je sto si ti na bolovanju dok ti tvoj specijalista pise, a komisija samo potvrdi to (nece protiv doktorove rijeci) i onda sta ceee? Redovna? hahahaha. Koliko besmislenosti u ovoj drzavi... I praznog hoda 😶 Najjaci su mi zaposlenici u opstini kod mene 🤣 Sjedi ih na pultu 10, jedna sjedi samo da nekad nesto kopira, imas jebenu platu od 400,500 eura, drzavne jasle i nekad nesto kopiras 😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶 Da se tu uvaliti hahaha. I da, takvih izmisljenih, tj nepotrebnih poslova u opstini je masu. Visi asistent visog asistenta za poslove uprave 🤣
m.girl, ne moraš sjediti tih sat pa sat vremena tamo, ali savjetujem ti da sjediš. moguće je da bi osjetila slabost ili nesvjesticu. a ako se u jednom trenutku porigaš, moraju ponoviti cijelu pretragu.
Ja se jos cudim Blazinim hahahah 🤣😶 To mora da je neka kompenzacija ili ekstra mega giga povoljno 🤣
Ana,
super robicaaa 😍 Bas je sve slatkoo 😊
A znaci kod vas samo sumnjiva lica idu haha, e ali najsmjesnije je sto si ti na bolovanju dok ti tvoj specijalista pise, a komisija samo potvrdi to (nece protiv doktorove rijeci) i onda sta ceee? Redovna? hahahaha. Koliko besmislenosti u ovoj drzavi… I praznog hoda 😶 Najjaci su mi zaposlenici u opstini kod mene 🤣 Sjedi ih na pultu 10, jedna sjedi samo da nekad nesto kopira, imas jebenu platu od 400,500 eura, drzavne jasle i nekad nesto kopiras 😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶 Da se tu uvaliti hahaha. I da, takvih izmisljenih, tj nepotrebnih poslova u opstini je masu. Visi asistent visog asistenta za poslove uprave 🤣
realno, kod nas sumnjiva lica ne idu jerboh imaju debele veze i nitko ih ne nagazi :D kod nas više idu jadnici koje tlače šefovi i prijete otkazom ako se ne vrate s bolovanja ranije :D
Jooooj,nemoj se zezati s tim…da ti se beba ne bi spustila nisko,popustili ligamenti… bit će ti na boku non stop ko i meni…
Ali ozbiljno,ja sam kuhala,dizala malo lonce,odmrzavala frizider,prala veš i peglala… i eto samo od toga dobila strogo mirovanje.
Vidiš, baš tako imam osjećaj, da sam se dolje skroz otvorila, i sad hodam ko žaba. Za bebu ne znam kako je postavljena jer nije radio UZV, a ja očito ne znam procijeniti - prije 5 tj. sam bila uvjerena da je poprečno, a dr. je rekla da je glavicom dolje. E sad, jel se on premjestio ili ja nisam bila u pravu, ne znam. Sad nisam pametna što raditi... neću naravno ništa dizati ni nositi, ali ne znam koliko se uopće smijem kretati... Mislila sam da će taj moj "osjećaj" biti povezan s cerviksom, tj. da će na njega utjecati, a kako je on bio savršen, dr. je rekao da sve smijem kao i dosad pa nisam niš više pitala. Glupo bi mi sad zbog toga bilo ići na hitnu...
Ana89, i ja sam kupila tu smeđu jaknicu u Kauflandu, također veličinu 62/68. To je i bio najmanji broj, pisalo je pored cijene, tako da nisi došla prekasno. 😃
Salatice, umjesto čokolade za kuhanje kupi radije onu sa 75 ili više posto kakaa. Ta za kuhanje ti ima šećera kao i obična (usporedi nutritivni sastav), samo ima malo više kakaa.
Sortiraj odgovore
Najstariji