Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    04. Listopad 2018. 10:58

Eto vi se ne mozete nacudit,zamislite kako.je.nama. dobro kazete to je sigurno neka kompenzacija,jer su rekli da pare ne dolaze u obzir. Pa eto ja se nadam ovakvim nekakvim

Ovo mi je muz poslao kao pretpostavku hahaha
    Ovo mi je muz poslao kao pretpostavku hahaha

barbiemama
    04. Listopad 2018. 10:58

što se kebaba tiče, meni je odličan i onaj kao grčki street restač na Tkalči. volim kebab 

m.girl6
    04. Listopad 2018. 11:13

pepe1907

Opet ja nemir uvela sa kebabom 😁 kaj se tice robice i posudivanja, evo dobila sam 10ak bodija svi su iz hm i dosta su lose odrzavani, ali za po doma budu dobri…mislim ja kupit jos 😁 u lidlu namjeravam.kupit onu traper haljinu, mozda grudnjak i pidzamice..
    Ko se uclanio u Bubamaruna mail je stigla knjižica sa popustima do 31.10… vidla sam 20% na njihalice, na bodije, kompletice, podloge za prematanje 15% na proizvod po izboru, tetrice…ja namjeravam kupit jastuk/dekicu, tvrdu podlogu za prematanje, i mozda tu njihalicu

Super informacija pepe, hvala puno. Taman sam našla popust na madrace -20%. odlično  

Noa 💙

Ana89
    04. Listopad 2018. 11:13

Evo nas. Gotov pregled. Imamo 1400 i nešto ugrubo, dužinom smo u tjednu, mama zatvorena, pregled za 4 tjedna. Bili smo i na CTG- u, junački lupa preko 140 otkucaja cijelo vrijeme, izbrojala sam 16 udaraca u tih ne znam koliko sam bila na CTG-u😁😁😁😁.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

m.girl6
    04. Listopad 2018. 11:16

Ana89

Evo nas. Gotov pregled. Imamo 1400 i nešto ugrubo, dužinom smo u tjednu, mama zatvorena, pregled za 4 tjedna. Bili smo i na CTG- u, junački lupa preko 140 otkucaja cijelo vrijeme, izbrojala sam 16 udaraca u tih ne znam koliko sam bila na CTG-u😁😁😁😁.

Ajmeee miš mali aktivni. Super kaj je sve dobro i kaj si zatvorena, ja se svaki put bojim da će mi reći strogo mirovanje jer je cerviks malo skraćen i omekšan. 

Noa 💙

Ivylee
    04. Listopad 2018. 11:27

Ana89

Bravo za aktivnog dečka i zatvorenost 😊 Znači počinjemo lagano s ctg-ovima.... 

du1988
    04. Listopad 2018. 11:28

ana  super za pregled! 🤗🤗 blazo, nemam komentara na ove tvoje...ali ako kazes da su cudaci, bezveze se iscudjavamo 😁 ne mogu vjerovati kako provode svoju volju...m.girl, ja cu sutra na OGGT pa ti javim dojmove. Nosim knjigu sa sobom jer su mi rekli da ne smijem nigdje setati u medjuvremenu nego kao mirovanje. allie, i ja sam cula za aspirator obavezno onaj koji ide na usisavac, nikakvi elektricni i gluposti...tako da cu uzeti arianna aspirator, sad je 99 kn u baby centru. A uzela sam omronov kompresorski inhalator..ima masku za velike i male 😁

url=https://lilypie.com]

Ivylee
    04. Listopad 2018. 11:38

du1988

ana super za pregled! 🤗🤗 blazo, nemam komentara na ove tvoje…ali ako kazes da su cudaci, bezveze se iscudjavamo 😁 ne mogu vjerovati kako provode svoju volju…m.girl, ja cu sutra na OGGT pa ti javim dojmove. Nosim knjigu sa sobom jer su mi rekli da ne smijem nigdje setati u medjuvremenu nego kao mirovanje. allie, i ja sam cula za aspirator obavezno onaj koji ide na usisavac, nikakvi elektricni i gluposti…tako da cu uzeti arianna aspirator, sad je 99 kn u baby centru. A uzela sam omronov kompresorski inhalator..ima masku za velike i male 😁

Du, potpisujem ariannu, odnosno ja imam nosi (ista stvar različiti proizvođač) i omron. Taj omronov mi je super baš zato što mogu i mali i veliki 👍
    Blaza, molim te kad dobijete kolica, slikaj nam, sad me živo zanima 🤣🤣🤣 Koji likovi!
    Ja krenula spremati ručak, očistila ribu i pripremila za pečenje i sad krenula kuhati kelj kad ono smeđa voda iz svih slavina 😡 Sad čekam i nadam se da će se normalizirati uskoro inače pola zg vodoopskrbe čeka ječmenac 😈

Pticaselicazgst

Kebab iz Ali kebaba u ❤ 
    Ana super za pregled i velikog decka 😍😍😊 bitno da je i ovo drugo u redu, sad si mirna do sljedeceg puta 🤗
    Ajme taj aspirator jucer nisam uzela, moram po to da 😊

m.girl6

du, super, može samo tipkaj, ja ću napuniti mob večer prije da mogu surfati dok čekam :)

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.