m.girl, kod nas kao kazu da sjedis, jer i bilo kakva utjece na rezultate. Evo ne znam.
Ja istom preskacem Kaufland. Opcenito nemam zivce za Kaufland, prevelik mi je ducan, raspored cijelog ducana mi je bez ikakve logike i izbjegavam ga kad god mogu.
Luka ❤
Slažem se sa tobom barbie, prioriteti su nam drugačiji, a o karakterima da i ne pričamo. Samo mi je super kak svi uvijek misle da su pametniji od tebe i da znaju bolje kaj treba i tebi i bebi.
Lidlllll here we come, taman haračina poslije plaće
Noa 💙
Jooooj,nemoj se zezati s tim…da ti se beba ne bi spustila nisko,popustili ligamenti… bit će ti na boku non stop ko i meni…
Ali ozbiljno,ja sam kuhala,dizala malo lonce,odmrzavala frizider,prala veš i peglala… i eto samo od toga dobila strogo mirovanje.
Vidiš, baš tako imam osjećaj, da sam se dolje skroz otvorila, i sad hodam ko žaba. Za bebu ne znam kako je postavljena jer nije radio UZV, a ja očito ne znam procijeniti - prije 5 tj. sam bila uvjerena da je poprečno, a dr. je rekla da je glavicom dolje. E sad, jel se on premjestio ili ja nisam bila u pravu, ne znam. Sad nisam pametna što raditi… neću naravno ništa dizati ni nositi, ali ne znam koliko se uopće smijem kretati… Mislila sam da će taj moj "osjećaj" biti povezan s cerviksom, tj. da će na njega utjecati, a kako je on bio savršen, dr. je rekao da sve smijem kao i dosad pa nisam niš više pitala. Glupo bi mi sad zbog toga bilo ići na hitnu…
I ja to nekad osjetim, tj kao da gura dole, sto mozda i radi nekim istezanjem. Da li je kod tebe stalno takav osjecaj? Nisam skont sta se desava, ostalo mi u mislima 5cm cerviks 💪
Barbie,
hahahahahhaha, debele veze i sefovi koji "maltretiraju jadnu radnu snagu" - ipak smo povezani svi sa Balkana hahhahaha 🤣😂😍
Ok curke, hvala vam na savjetu. :)
Neću još i lidl kombinirati, samo nek nalazi budu kak treba. Otići ću na OGTT koji dan prije. Još mi je prijateljica rekla nek ide netko sa mnom da mi ne bude loše, ali kaj ću vući ikoga, ionak ako mi se smuči nemože mi ništa pomoći. Nadam se da se neću ispovraćati, htjela bi to odjednom rješiti, tu pretragu.
Noa 💙
i ja osjetim taj pritisak maloga prema vađejđej, kao da će izaći. i to osjećam već neko vrijeme. on je barem neka 3 tjedna, od 4D uzv-a, glavicom prema dole. otkad se tako pozicionirao, osjetim taj pritisak. prije nisam. tako da ... to vam je sve normalno.
Ja osjetim pritisak bebona na vejđej dok sjedim. Inače je svugdje. On kao da ne spava. Kad se okreće gazi crijeva, stomak i mjehur, vidit ćemo koliko je velik 😂😂😅😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
I kod mene taj pritisak, osjećaj da će ispasti sve iz mene 😑😪 A trudim se svaki dan šetati dok mogu pa mi je to sad malo pomrsilo planove. Nekako s trećim tromjesečjem došlo i to, a na pregledu sve ok, skroz zatvorena. Sad čekam sljedeći u utorak pa me živo zanima.
M.girl ne smiješ se uopće kretati između vađenja krvi za ogtt, jer je test takav da mjeri opterećenje u mirovanju.
Salatice, dobro ti Maggie kaže, ne čoksa za kuhanje, ima jako finih sa 70% kakaa ( ja svaki dan pojedem red takve Lindtove s komadićima naranče 😋)
Jutro 😊
ova noc je bila katastrofa. Budila sam se svakih 2 sata, nikako ponovno zaspat. Ajme koja priprema za ono sto slijedi 😅 zadnji put sam se probudila u 7 i evo dosad spavala. Jao meni 😁
Kaufland ni meni nije drag, to sto kaze Allie nije mi lijepo organiziran i sve mi je kaoticno unutra. Od ducana najvise volim interspar, oni su mi 🔝
Cure nadam se da ce popis pomoc 😊🤗
Ajme Blaza pa sta je njima?!?! Dovode te u nezgodnu situaciju totalno, uopce nisu od neke pomoci. Ocito se ti ne mozes borit s njima. Ja bi im rekla da mi treba to i to a kolica si vec nasla koja ti se svidaju. 😊
Ni ja nisam od nikog robicu uzela, niti bi tj nemamo nista rabljeno. Prvo nam je dijete i stvarno zelimo sve sami i nekako bas gustamo u kupovini i opremanju 😍
Meni bude taj pritisak najvise kad sjedim, kao da si kopa tunel dolje 😂 al prodje brzo 😊
Opet ja nemir uvela sa kebabom 😁 kaj se tice robice i posudivanja, evo dobila sam 10ak bodija svi su iz hm i dosta su lose odrzavani, ali za po doma budu dobri...mislim ja kupit jos 😁 u lidlu namjeravam.kupit onu traper haljinu, mozda grudnjak i pidzamice..
Ko se uclanio u Bubamaru na mail je stigla knjižica sa popustima do 31.10... vidla sam 20% na njihalice, na bodije, kompletice, podloge za prematanje 15% na proizvod po izboru, tetrice...ja namjeravam kupit jastuk/dekicu, tvrdu podlogu za prematanje, i mozda tu njihalicu
Sortiraj odgovore
Najstariji