Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    04. Listopad 2018. 07:38

Salatica9192

Jutroo 😊
    Nisam ni ja gadljiva, to su sve male bebe i djecica, ali vidi se iznosana robica… Oke ono obuceno par puta, te male velicine, itd. Ali bila sam kod jedne zene, izvadi stvarcice, ono iscufano, istanjeno, isprano, razvuceno. Jos kaze kako je i ona sve dobila, nista kupila nije i kad sam ja odbila uzimanje tog rekavsi da mi je zaova poslala bas dosta, a i ja sam kupila (nisam rekla ruzno je), a i uzivam u kupovini koliko sam dugo cekala, ne bi joj svejedno 😐. Krenu stalno ponavljati, obraćajuci se djetetu, oni ce meni novoo kupiti, itd… 100 ljudi, 100 cudi. Zato sam odlucila da ja svoje necu nikome nuditi i to je to (osim bas bliskom i stvari sto su prakticno nove).
    Ptica,
    hvalaaa. Screenshoot sam. Mogla bih sutra do DM-a. Idem na komisiju za bolovanje.. Joj previse hodam 😶 Ali kad stislo sa svih strana, kontrole, vadjenje krvi, itd. Nastojim ostalo vrijeme prelezati zato.

Kakva crna komisija za bolovanje? Zbog komplikacija?

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    04. Listopad 2018. 07:48

Ana89

Salatica9192

Jutroo 😊
    Nisam ni ja gadljiva, to su sve male bebe i djecica, ali vidi se iznosana robica… Oke ono obuceno par puta, te male velicine, itd. Ali bila sam kod jedne zene, izvadi stvarcice, ono iscufano, istanjeno, isprano, razvuceno. Jos kaze kako je i ona sve dobila, nista kupila nije i kad sam ja odbila uzimanje tog rekavsi da mi je zaova poslala bas dosta, a i ja sam kupila (nisam rekla ruzno je), a i uzivam u kupovini koliko sam dugo cekala, ne bi joj svejedno 😐. Krenu stalno ponavljati, obraćajuci se djetetu, oni ce meni novoo kupiti, itd… 100 ljudi, 100 cudi. Zato sam odlucila da ja svoje necu nikome nuditi i to je to (osim bas bliskom i stvari sto su prakticno nove).
    Ptica,
    hvalaaa. Screenshoot sam. Mogla bih sutra do DM-a. Idem na komisiju za bolovanje.. Joj previse hodam 😶 Ali kad stislo sa svih strana, kontrole, vadjenje krvi, itd. Nastojim ostalo vrijeme prelezati zato.

Da, vi to nemate? Svaki mjesec se mora ici na komisiju kao da produzi bolovanje (porodični doktor moze samo do mjesec dana dati). Ali sreca je, sto trudnice ulaze odmah, samo se javimo i sto to traje jedan minut. Samo se potpisu, nista ne gledaju. Tako da je to u stvari neka formalnost samo, da ljudi imaju posla ahahhahahaha.
    A saznala sam da cu morati svaki mjesec slati doznake poslodavcu i kad se porodim. Znaci svaki mjesec kod porodicnog po doznaku za porodiljsko. Boze dragi 😶 Pa da li treba svaki mjesec da iznova pokazujem i dokazujem da sam se porodila i to godinu dana tako, dok god sam na porodiljskom. Imate li i to? 

truskawka
    04. Listopad 2018. 07:52

mmama2

truskawka

mmama2

truskawka

mmama2

Mene je ginica u Vinogradsku slala od 38 tj, nisam to docekala jer su obojica rodeni u 38 tj ali eto,to je po meni nekako taman za ici nemas kaj ranije, guzve su i obicno se za TA ceka saaaatima na red

Ajmeee a ja moram iduci tjedan u cetvrtak se javiti tamo 😶😶

A zakaj tak rano ustvari :/ imas nekoga u blizini tko je rodio nedavno blizance? Za neke info, savjete itd.

Nemam pojma..oni imaju obicaj tako rano slati..jos je rekao da idem ovaj tjedan ili iduci pa sam ja odlucila iduci ici..pa cemo vidjeti sta oni u Vinogradskoj kazu dal ostajem ili ne..

😒😒😒 pitam te jer imam par frendica sa blizancima i ni jedna nije prije poroda bila u bolnici :/ a kod tebe je sve ok, bas ne kuzim fakat.. zelis da se raspitam kaj, zakaj? Ako su i njima nudili pa su odbile ili kaj

Mozes pitati dapace..no mene valjda salju jer je trudnoca iz ivf-a. Zapravo koliko sam ja shvatila salje me da mi preglede prebaci u bolnicu da ne moram vise kod njih privatno ici, a onda ce dr iz bolnice odluciti kad da dodem na cuvanje. Iako meni je i moja soc gin rekla da ce me poslati u jednom trenu u bolnicu da do poroda odlezim..ma ne znam..ja slusam sta mi kazu i tak napravim kaj nebu posle bilo nismo znali..ici cu se javiti i upoznati sa dr jer idem preko veze pa cemo onda vidjeti sta i kako dalje. 
    Hvala ti sto se brines 😘😘

❤N i V💙

luks
    04. Listopad 2018. 07:58

Jutrooo, salatice kod nas postoje komisije ali ne redovne, tj to su više za radnike u radnom odnosu a sumnja se na lažiranje bolovanja. Dok smo na bolovanju, i kod nas se jedna doznaka nosi na zdravstveno osiguranje a druga poslodavcu, ali to može odnijeti bilo tko. Poslije kad rodimo, nema doznaka. Nego rješenje za prvih 6 mjeseci  pa onda za drugih mjeseci.
    Što se tiče robice, ja ni prvi put baš ništa nisam posudila, i sad me to moje čeka. I da, i sad a i onda sam samo kupila 62 i 68, dalje ne. Onda dalje se dobije, a i ja sam kupovala... 

Lovre

Blaza26
    04. Listopad 2018. 08:08

Salatica9192

Ana89

Salatica9192

Jutroo 😊
    Ptica,

Da, vi to nemate? Svaki mjesec se mora ici na komisiju kao da produzi bolovanje (porodični doktor moze samo do mjesec dana dati). Ali sreca je, sto trudnice ulaze odmah, samo se javimo i sto to traje jedan minut. Samo se potpisu, nista ne gledaju. Tako da je to u stvari neka formalnost samo, da ljudi imaju posla ahahhahahaha.
    A saznala sam da cu morati svaki mjesec slati doznake poslodavcu i kad se porodim. Znaci svaki mjesec kod porodicnog po doznaku za porodiljsko. Boze dragi 😶 Pa da li treba svaki mjesec da iznova pokazujem i dokazujem da sam se porodila i to godinu dana tako, dok god sam na porodiljskom. Imate li i to?

Da i ja idem na tu komisiju,tj.ne ja nego muz,posto se vodim da sam na strogom mirovanju,pa on nosi umjesto mene. Bas nisam znala da trebaju doznake kad zapocne porodiljni😌 ugl.uzas.

Salatica9192
    04. Listopad 2018. 08:19

Ja cu ici sada, zato sto bi muz cekao 3 sata negdje, ogromne su guzve uvijekk, nekad mislim da kampuju ispred hahhah (ipak cijela regija dolazi tu, ko je god na bilo kakvom bolovanju), a ja cu cekati 5-10 min mozda, kao trudnica. Mislim da mi doktor nije dao dozvolu da prohodam, on bi, ovako mislim da mogu to.
    Da, Blaza 🤣 Uzas hhahahhaa. Logicno mi je bas to sto Luks pise, po 6 mjeseci. Mislim udji u sistem, stavi da je N.M. rodila u decembru 2018 i ima porodiljsko do decembra 2019 - javljanje neko poslije 6 mjeseci. Ovdje kod nas: januar - e ja sam rodila prije mjesec, evo papir; februar - e ja sam rodila prije 2 mjeseca, evo papir. Hahhaahhahahaha. Samo dajjj papirologijeeee 🤣

Blaza26
    04. Listopad 2018. 08:21

Moja sogorica je nama spremila sve od malene. Mislim da bi trebalo bit ocuvano,a oni su bas cudni,nigdje ne izlaze,najvise su u stanu,tako da me i ne cudi sto ima robice koju joj nikada obukla nije.
    Sta me je najvie naljutilo su kolica. Mi smo odabrali kolica,nasli smo Loreli za 2500 kn. Oni su nam rekli kupit kolica,i nece nista drugo,i kao mi nismo normalni,di cemo dati toliko za kolica,to je previse. I odlucili su da mi i ako kupimo ili dobijemo kolica oni ce nama svejedno kupit kolica,pa da mi radimo s njima sta ocemo,da ih prodamo ili damo nekom. Ne zele cut ni za novac,da nam daju koliko su mislili platit kolica i gotovo. Al ne,nece ni da cuju.
    Mi smo njima kupili kolica,kad su dobili prvo dijete,sto se mene tice mogu nam ih proslijedit,nova su,nisu se provozali 10 puta u njima,jer oni nigdje ne izlaze,zive u dubrovniku,plaza im je 5 minuta hoda od stana,nisu se cijelo ljeto okupali.
    Jer djeca trebaju mir,ne ih vodit na ulicu da ih gledaju,da diraju svasta... ugl.ja se grozim na to,i ne shvacaju oni koliko su nama bitna ta kolica,necu nesto klimavo,ocu da je bebi ugodno u njima,jer planiram izlazit s njom cesto...
    Evo litanije napisa,ali moram se nekom pozalit :(

Salatica9192
    04. Listopad 2018. 08:39

Blaza, 
    🤣 cudni ljudi... Mozda imaju neku šemu za kolica, kompenzaciju, povoljno, itd. Ne vidim drugog razloga da ili ucestvuju sa vama u troskovima (ukoliko nisu u situaciji da kupe sami ta koja hocete) ili da promijene poklon 😶😶😶😶 Koliko jos bebi stvari ima (nisam ni znala dok nisam otisla u bebi shop hahahha), ima drugih fora... Ali sta reci za ljude sto zive 5min od plaze i ne idu nikada. Moj muz da ovo procita, pao bi u nesvijest hahahahhaha (on ono bas obozava more, plivanje, ronjenje, raftinge, ribolov - samo voda). 🤣 Ali dobro, svi smo razliciti, ali to ne opravdava cudnost oko kolica hahahha. 

• zvrkica

Blaža stvarno su čudni. Kak to misle oni će kupit kolica iako ih vi kupite već prethodno, pa eto imajte 2 komada i radite što hoćete. Svašta, onda bolje da ni ne kupuju ništa.

Joj nekad bolje da se nitko ne trpa i ne kupuje.

Salatice ti čim završiš sa komisijom u ležeći 😁

Ana89

Salatica9192

Ana89

Salatica9192

Jutroo 😊
    Ptica,

Nope. Ili nakon 6 mj. Nisam sigurna. Ali taman kad istekne tih 6 mj odo ja na porodiljni. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.