Drage mame i trudnice.. Jel imate iskustva s 4D ultrazvukom.. Bebica nam je zadnja dva puta na 2D ultrazvuku sjedila .. A zadnji pregled je cak uz sjedenje prikrizila noge i rukama skrivala spol… Jos uz to je okrenuta na zadak…
Veselimo se 4D ultrazvuku da vidimo bebaca a opet nas je strah da necemo nista vidit (ni lice ni spol napokon saznati) jer beba okrenuta na zadak
22+2 tjedna cemo biti na pregledu
S 18 tjedana nam je receno da je bebica djecak… Iako je sjedila i zadak…
S 21+5 nam je receno da spol skriva ali da bi vise rekli da je curica
😌😌
Sramezljiva neka beba. 😊
Mi smo bili na 4D u subotu, beba spavala cijelo vrijeme. Mi znamo spol od prije, samo su nam potvrdili. Htjeli smo vidjeti lice, ali beba je imala druge planove. 😂
Okretala sam se tokom uzv-a na lijevi bok, prije sam pojela bombon, gledali su nas pola sata sa svih mogucih strana ali nista nije pomoglo. 🙁
Mozda je ipak curica, decki obicno pokazu svoj ponos cim ih pocnu snimati. Kao gleee me, imam pisonju. 🙈
Drzim fige da saznate spol i vidite facicu. 🤞
Evo i ja odradila zutu srijedu danas, kupila zadnje stvarcice, jos mi preostaje kupiti rucnik koji i gotovaa sam sa sopingom, iako vidim sad Lidl, mozda jos razmislim ipak 😂😂
Netko je trazio da poslikamo stvari za rodiliste, to cu sutra, danas sam bila preumorna 🙈
A sad naravno ne mogu zaspat, ovi moji decki spavaju ko zaklani a ja lunjam internetom i razmisljam kaj cu sutra prat od vesa, mozda operem nosiljke i navlake od jajeta i kosare ako ce biti suncano da se to lakse osusi 😅
Bruna, mislis na sogoricu? 😊
To je stvarno nezahvalna situacija. Ja bi se na tvom mjestu zahvalila sogorici i obavila shopping po svom gustu i željama.. ona ocito nije neka realna osoba ako kaze da ima super robicu i onda ti posalje to sto je poslala.. izvuci ono sto ti se svida, ponovno operi pa ces vidit jel robica inace tako nekvalitetna ili nije bas dobro oprala.
Mislim da ce joj bit drago što se rjesila robice. 🙂
Jutro cure 😀
Koja ja god ide na pregled, sretno 😘😘
Cure ne zivcirajte se oko robice, zaista stignete kupiti što vam nedostaje.
Vezano za robicu i općenito opremu za bebu ja sam dobila hrpu savjeta kao da kupim.od 62 pa nadalje i da kupim sve rabljeno.
Naravno da nisam poslušala jer što ce beba plivati prva tri mjeseca u robici? To mi je užas.
Vezano za ostalu opremu da sam imala od prijateljice ili nekog bliskog očuvano naravno da bih posudila ili kupila, ali od nepoznatih mi ne pada na pamet.
Isto mame prodaju svakakvu ofucanu robicu i opremu da je to horor.
Slazem se to za robicu kako kazu ne kupuj nista dobit ces, i sta onda da je beba gola i da ne izlazi iz kuce? Meni je u planu cim prije van u setnju ako sve dobro bude.. Ugl i ja jos cekam robicu koju trebam dobit i ova neka koju sam dobila npr su sve veliki brojevi, jucer taman dobijemo jednu posiljku, vrecicu robice najmanji 74, al sam se zaljubila u jednu trenirku plisanu mekanu sta ce mu bit za dr zimu taman za god dana 😍😍
jutro 😘
dok još nisam znala spol, kolegica koja je nedavno rodila curicu se ponudila da mi spakira njenu robicu. nisam gadljiva, sve je to novo i nije korišteno prije na drugoj djeci, ALI....svako ima svoj ukus i ovo mi je prva (a vjerojatno i zadnja) beba i jednostavno sam htjela proć kroz to skupljanje, istraživanje po netu i sl. tako da nisam htjela uzet apsolutno ništa rabljeno.
Ptico, daaa sogoricaaa 😂
Hvala cure za utjehu, ma znam da stignem kupiti ali eto nekako kad ti netko cijelo vrijeme govori da ima ocuvanu robicu koju ce ti pokloniti, budes sretan jer stvarno brzo prerastu to sve pa eto...
Jos smo i muz i ja bili stvarno malene bebe, oboje rodeni s manje od 3kg i manje od 50cm, bas mrvice i moram imati nesto u broju 50 😁
Drage mame i trudnice.. Jel imate iskustva s 4D ultrazvukom.. Bebica nam je zadnja dva puta na 2D ultrazvuku sjedila .. A zadnji pregled je cak uz sjedenje prikrizila noge i rukama skrivala spol… Jos uz to je okrenuta na zadak…
Veselimo se 4D ultrazvuku da vidimo bebaca a opet nas je strah da necemo nista vidit (ni lice ni spol napokon saznati) jer beba okrenuta na zadak
22+2 tjedna cemo biti na pregledu
S 18 tjedana nam je receno da je bebica djecak… Iako je sjedila i zadak…
S 21+5 nam je receno da spol skriva ali da bi vise rekli da je curica
😌😌
4D je bio u 20.tt, ja sam znala sa 17. tt što je jer nas je flashao😄😄. Uglavnom, neki su saznali tek sa 25 def. spol, neki su znali već sa 15. Nema pravila.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Slazem se to za robicu kako kazu ne kupuj nista dobit ces, i sta onda da je beba gola i da ne izlazi iz kuce? Meni je u planu cim prije van u setnju ako sve dobro bude.. Ugl i ja jos cekam robicu koju trebam dobit i ova neka koju sam dobila npr su sve veliki brojevi, jucer taman dobijemo jednu posiljku, vrecicu robice najmanji 74, al sam se zaljubila u jednu trenirku plisanu mekanu sta ce mu bit za dr zimu taman za god dana 😍😍
Tako i ja u jedan onsie koji se otvara na guzi, sivi sa nekim medom po sredini i ovratnikom😀😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutroo 😊
Nisam ni ja gadljiva, to su sve male bebe i djecica, ali vidi se iznosana robica... Oke ono obuceno par puta, te male velicine, itd. Ali bila sam kod jedne zene, izvadi stvarcice, ono iscufano, istanjeno, isprano, razvuceno. Jos kaze kako je i ona sve dobila, nista kupila nije i kad sam ja odbila uzimanje tog rekavsi da mi je zaova poslala bas dosta, a i ja sam kupila (nisam rekla ruzno je), a i uzivam u kupovini koliko sam dugo cekala, ne bi joj svejedno 😐. Krenu stalno ponavljati, obraćajuci se djetetu, oni ce meni novoo kupiti, itd... 100 ljudi, 100 cudi. Zato sam odlucila da ja svoje necu nikome nuditi i to je to (osim bas bliskom i stvari sto su prakticno nove).
Ptica,
hvalaaa. Screenshoot sam. Mogla bih sutra do DM-a. Idem na komisiju za bolovanje.. Joj previse hodam 😶 Ali kad stislo sa svih strana, kontrole, vadjenje krvi, itd. Nastojim ostalo vrijeme prelezati zato.
Sortiraj odgovore
Najstariji