Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    24. Rujan 2018. 08:48

Moze slikaaaa 😍 Uzivajte danass. Bas me zanima koliko ce vas biti na kraju 😋 
    E Fis mi pred nosom i nisam kupila spavacice haha, a  vi se organizovale 🤣 Moram platiti dostavu zadnjih stvarcica za bebu (60 eura) i onda cu usporiti, istrosila sam se. Volim ja na hranu trositi, moram uvijek za to imati haha. Stari, 85kg, gurman 🤣🍔🍟🌮🌭🍝

Majana
    24. Rujan 2018. 08:49

I da cekamo sliku sa druzenja na merkuru obavezno 😉 bas vam zavidim sta cete se upoznat i druzit  😊 

Majana
    24. Rujan 2018. 08:53

Salatice ja sam se jutros izvagala 84 kg ako te to tjesi hahahaha, doktor mi je prosli put ocita bukvica, bas mi je reka bez pardona da sam debela hahahah mislim imam ogledalo al ono... 

m.girl6
    24. Rujan 2018. 08:54

Jutro curke, mi dvoje se jedva digli, makar smo super spavali :) Dan je idealan za izležavanje po krevetu. 
    Spremila se na posel i reko idem na vagu da vidim kakvo je stanje, kad ono 1kg+ od prošlog pon, je da smo jučer bili na roćaksu pa smo malo više pojeli, ali ajme meni pa ako ovak nastavim dobivati kg po tjednu pa do Božića ću biti ko buhtla.  Kak vi stojite po tjednu s kg koje ste otprilike u tjednima kao i ja? Idem 1.10. opet u TA u Petrovu pa špotat će me da sam po tj dobila kilu. Sad sam na +6 iliti 58kg.  Ock, nije da se pretjerano pazim, jedem i kruh i peciva (što prije nisam), više i ne šetam jer je vrijeme nikakvo a i zbog cerviksa bi trebala više mirovati (moš misliti jer osjećam se super) a i na poslu sjedim 8 sati, pa nije i čudo da kilice rastu, a raste i naš bebač. 
    Čekam mail od adaxa da li imaju naš krevetić Paulo, ako ne koliko se mora čekati, a moramo ga otići i vidjeti jer ko zna kakav će biti uživo.
    Uglavnom, vrijeme mi je da se primim posla, jer dolazi mi slj. tj. ženskica koja će biti umjesto mene na poslu, dođe se učiti raditi plaću, hehe.
    Puse svima, uživajte i lijepo se družite danas na tečaju curke i sretno na pregledima 

Noa 💙

• Dalal
    24. Rujan 2018. 08:56

Dobro jutro i od mene...Sinoć budna od 3 pa tek pred zoru ponovo zaspala i evo sad kafica. ..
    Sretno danas na pregledima i na Merkuru 😀.
    Ja samo da prijavim kod sebe jednu abnormalnu pojavu a to je da sam za 2 tjedna dobila 2 kg..OMG..Ne znam kako je moguće. ..Mislim, jedan ja..ali ono 2 kg za 15 dana ...A radila sam OGTT i sutra rezultati ali su rekli ako ne budu ok da će me odmah nazvati. .i nisu zvali..Dakle ne bi trebalo da je od šećera...Baš sam se zbedirala.
    A na posao još danas i onda raspust ovdje 2 tjedna pa ću i ja moci uživati pod dekicom i gledati kroz prozor kako kiša pada.

AnnaO
    24. Rujan 2018. 08:59

Pozdrav curke nakon prospavane noci probudila sam se popila kavu probudila malca dorucak i u jaslice a sad idem kupiti poklon mami za rodendan ali nemam pojma kaj da joj kupim...uzivajte vi koje morate mirovati vrijeme vani je koma...😓

• Dalal
    24. Rujan 2018. 08:59

Sad vidim da su cure pisale o naglom debljanju. .Valjda je to normalno za ove naše tjedne ..Makar opet mislim da je puno😣😣

Ptičica
    24. Rujan 2018. 09:03

Svi pricate o kisi, ja ju jos uvijek samo sanjam! 😒
    Majana super za stan! Suuuuper!! Znam koje su to muke. Ja sam u potrazi za trosobnim stanom u Splitu za kupovinu, i sve sta mogu rec- katastrofa 😩
    Ma kad su te pidzame tako dobre, a moja kuma i najbolja prijateljica iz Viteza, poslat cu ju u Fis! Ili cu joj u posjet 🤔😀
    Vidit cemo sutra sta kaze pregled!
    Sretno svima danas! Napokon krecu lijepe vijesti, vikend je iza nas. I slike. SLIKE 😄😍

Ana89
    24. Rujan 2018. 09:07

Majana

Salatice ja sam se jutros izvagala 84 kg ako te to tjesi hahahaha, doktor mi je prosli put ocita bukvica, bas mi je reka bez pardona da sam debela hahahah mislim imam ogledalo al ono…

I meni je sa 65 kila 😂😂 11 kila po njemu extra je bilo dosta za cijelu trudnoću 😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

luks
    24. Rujan 2018. 09:12

jutro cure, blago vama kje osjetite taj nekakav miris jeseni ili što već, jer u splitu je i danas još ljeto, valjda sutra stiže "zahlađenje", ali kratko. Meni je vikend bio užasno naporan , i ja jedva izdražavam sa otečenim nogama, užarenim stopalima itd... nadam se da ću kad zahladi moći sve normalno, ipak imam još više od 3 miseca :)
    moj bebač je dooosta aktivan, ovaj tjedan je na programu skidanje kutija i prekopavanje robice od prvog malca i pisanje popisa šta još fali.... :)

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.