Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    24. Rujan 2018. 09:29

jutro svima :*

jutros je osvanulo jutro u kojem sam požalila da sam još na poslu. užasno pada u Zgu i vozili smo se do posla doslovno 50 min, a inače stignemo za max 25. užas. 

sretno svima na pregledima!

što se tiče filmova, volim i postapokaliptične. tipa The Road. najmanje volim tipičnu fantastiku, ala Gospodara prstenova. meni to užasno dosadno i nikako se ne mogu ufurati u taj svijet :D

e, a za kilažu. znači, ja sam od 21. tt do danas dobila cca 5 kg. to su 2 i pol kg po mjesecu. doktorica rekla da bi od pregleda do pregleda trebala dobiti 1 kg. evo, već sam dobila, a imam još 10 dana do sljedećeg :D jednostavno se lijepe te kile od tog tjedna i to je to. ne jedem objektivno ništa drukčije ili više no inače. 

barbiemama
    24. Rujan 2018. 09:33

Blaza26

Ja se ne mogu sjetit jel netko od vas spominjao Loreli kolica???? Ja sam se zagrijala za njih,sto se tice rukovanja i svega,cine mi se cvrsta i stabilna

ja sam ih spominjala. bila su mi ozbiljan kandidat za kupnju. i to mislim model Luna. ali nisam bila sigurna za autosjedalicu. i nije mi se dalo naručivati, a onda je upala za akcija za Inglesinu pa smo njih uzeli. lijepa su mi i povoljna, svakako.

pepe1907
    24. Rujan 2018. 09:34

Mina93

Da uspijem se nadovezat malo na teme, mini serije ne pratim, muz je znao neke skinut i gledat pogotovo ako smo razdvojeni npr kad odem ja sama na vikend na more i slicno.. Horore sam prije volila, sad samo njih i sf ne gledam, volimo pogledat odlican film neku akciju triler u kinu i to jos imax ili 4d, ono da si ful u filmu 🤣🤣
    Popratila sam neke lijepe busice, sve ste krasne ❤️
    I slova i ukrasi za bebona, cak i ja sad razmisljam o tome, zarazile ste me 🤣
    Nego kad nam je danas na merkur 😁 i ja nemam pojma di je to tocno, doci cu tam i vrtit se u krug jer nikad nisam bila u merkuru 🤣

Nisam ni ia 😁...dođeš na kvatrić pa gore po cesti do rotora, prvi izlaz desno i to je gore negdje...sva sreća pa imamo google maps 😀 ja ću prije skoknut u namu da vidim one spavačice dal ima šta za mene

Mina93
    24. Rujan 2018. 09:37

du1988

jutro cure! Ja sam bila budna oko pol 6, muz se spremao na posao, vani jos mrak, krevet topao pa sam nastavila…sad vrebam dostavu s ethereala ❤️ sto se kila tice, ja sam u plusu 5.5 kg i bome mi je to puno…bas sam jucer razmisljala da cu malo stati na loptu s papanjem i da cu se vise kretati, a onda mislim…ma kvragu sve, nek je beba dobro, poslije poroda cu lako dovesti kile u red. eto tako variram iz dana u dan. Ali svakako planiram krenuti na yogu zbog disanja i pripreme…i eto tako, uzivajte vi cure koje cete se vidjeti u Merkuru, zavidim na druzenju! puse svima

Tako meni sad pomaze pilates isto za disanje,  ono nije neki trening, al mislim da ce koristit za pravilno disanje kad bude trebalo 😁

• Malaaiva
    24. Rujan 2018. 09:41

Jutro :)
    Očekujemo slike s tečaja :)
    Koliko god sam bila tužna što ne mogu više na posao, kad su ovakava jutra nije mi ni malo žao hahha sad baš uživam😄

Rita

• zvrkica
    24. Rujan 2018. 09:41

luks

jutro cure, blago vama kje osjetite taj nekakav miris jeseni ili što već, jer u splitu je i danas još ljeto, valjda sutra stiže "zahlađenje", ali kratko. Meni je vikend bio užasno naporan , i ja jedva izdražavam sa otečenim nogama, užarenim stopalima itd… nadam se da ću kad zahladi moći sve normalno, ipak imam još više od 3 miseca :)
    moj bebač je dooosta aktivan, ovaj tjedan je na programu skidanje kutija i prekopavanje robice od prvog malca i pisanje popisa šta još fali…. :)

Evo 12 stupnjeva i kiša i vjetar, prava jesen 😀

Ja sam ljubomorna na vašu kasnu jesen i zimu (kad nema bure). 

Kad sam kod seke na Pagu onda hodam u haljini i debeloj vesti, a u Osijeku ne možeš bez zimske jakne. 😂😂

• Malaaiva
    24. Rujan 2018. 09:42
    Evo i nas dvije
    Evo i nas dvije

Rita

du1988
    24. Rujan 2018. 09:43

Mina93

du1988

jutro cure! Ja sam bila budna oko pol 6, muz se spremao na posao, vani jos mrak, krevet topao pa sam nastavila…sad vrebam dostavu s ethereala ❤️ sto se kila tice, ja sam u plusu 5.5 kg i bome mi je to puno…bas sam jucer razmisljala da cu malo stati na loptu s papanjem i da cu se vise kretati, a onda mislim…ma kvragu sve, nek je beba dobro, poslije poroda cu lako dovesti kile u red. eto tako variram iz dana u dan. Ali svakako planiram krenuti na yogu zbog disanja i pripreme…i eto tako, uzivajte vi cure koje cete se vidjeti u Merkuru, zavidim na druzenju! puse svima

Tako meni sad pomaze pilates isto za disanje, ono nije neki trening, al mislim da ce koristit za pravilno disanje kad bude trebalo 😁

Ides li jednom ili dva put tjedno? Ovdje ima centar odmah kraj bolnice i vidim da imaju obje opcije clanarine za mjesec. Nekako vise naginjem jednotjednom rezimu 😂

url=https://lilypie.com]

Mina93
    24. Rujan 2018. 09:43

Blaza26

Majana i ja ko manijak gledam u kolica,brzo da ih omjerim,vidim koja su,kakva su…… manijak… cestitke na stanu i sa seobom naroda. Mi smo se selili prije mjesec ipo dana.. jos je nas samo dvoje,ne mogu ni zamislit sa bebom koliko ce tu stvari bitSalatice kupuj spavacice, neces gola u rodiliste
    Ja se ne mogu sjetit jel netko od vas spominjao Loreli kolica???? Ja sam se zagrijala za njih,sto se tice rukovanja i svega,cine mi se cvrsta i stabilna

Hahaha i ja takodjer odmjeravam 🤣 cak sam i muza zarazila pa i on poceo gledat tudja kolica 🤣

pepe1907

Mina93

Da uspijem se nadovezat malo na teme, mini serije ne pratim, muz je znao neke skinut i gledat pogotovo ako smo razdvojeni npr kad odem ja sama na vikend na more i slicno.. Horore sam prije volila, sad samo njih i sf ne gledam, volimo pogledat odlican film neku akciju triler u kinu i to jos imax ili 4d, ono da si ful u filmu 🤣🤣
    Popratila sam neke lijepe busice, sve ste krasne ❤️
    I slova i ukrasi za bebona, cak i ja sad razmisljam o tome, zarazile ste me 🤣
    Nego kad nam je danas na merkur 😁 i ja nemam pojma di je to tocno, doci cu tam i vrtit se u krug jer nikad nisam bila u merkuru 🤣

Nisam ni ia 😁…dođeš na kvatrić pa gore po cesti do rotora, prvi izlaz desno i to je gore negdje…sva sreća pa imamo google maps 😀 ja ću prije skoknut u namu da vidim one spavačice dal ima šta za mene

Ma to cu i ja na gugl meps, al kad gore dodjem se nadam da je odma neka recepcija da pitam di dalje 🤣

Ana89
    24. Rujan 2018. 09:44

Malaiva i Mgirl zgodne 😍😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.