Evo mene nakon onog za popit na ogtt ... TO JE SLATKO ZA POPIZDIT. Stoji mi na vrhu grla.. sad prodajem maglu u cekaniček sljedeća dva sata
Zaboravila sam koja je cura trazila stan u Zagrebu, i kakav? Ali ovo iznajmljuje moja frendicahttps://www.njuskalo.hr/nekretnine/stan-zagreb-spansko-44-m2-novogradnja-oglas-26520434
Ja 😊 Ooo moj bivsi kvart 😍 Problem je kaj mi nema dragog naredna 2 tjedna (on placa, pregledava stanove i odlucuje haha) pa nemozemo doci pogledati. Ali da, definitivno tako nesto i trazimo, hvala ti 😘😘 spremit cu oglas pa ako se ne iznajmi kad se dragi vrati- zovem.
Jutroo,
jutros nam je popularno vadjenje krvi. I ja se vracam iz lab 😊 Pozdrav iz kisovite Banja Luke. Vrijeme je po mom ukusu. I ja sam, Ana, jedva docekala. Ljeto volim samo na moru haha 😋
Srecno svima na pregledima danas 😘
Nemojte slucajno sutra da druzenje prode bez neke zajednicke fotke !!!!
Hahaha, to sam i ja pomislila, pa makar da se slikamo samo od vrata nadolje!
Joooj cure, pa vi imate druzenje danas u merkuru.. Javite kako je bilo i ocemo neku grupnu trbuh sliku 😁
Sretno svima koji imaju preglede i pretrage 😚
Meni napokon nije vruce, prvi dan da se ne znojim 😀 hvala kisi sto je sve rashladila.
Jutroo... i kod nas je svanulo oblacno jutro.
Ja sam pojela keksic i vratila se u krevet,sad beba luduje,hoce da iskoci.
Ja horore inace obozavam,al u trudnoci ih izbjegavm,previse mi je to stresno. Kako sam osjetljiva i neki akcijski film mi bude previse napet.
Klikerice mislim da si ti stavila slike onih spavacica za dojenje. Ja sam jucer kupila u fisu onu dugih rukava,ucinila mi se ooogromna,al kuci sam je probala,predobra je. Tako udobna. Do koljena mi je,bas nekakva slatkasta,ja sam odusevljena s njom. I jos sam jednu kupila,i ogrtac.
Sretno cure na pregledima.
Nemojte slucajno sutra da druzenje prode bez neke zajednicke fotke !!!!
Hahaha, to sam i ja pomislila, pa makar da se slikamo samo od vrata nadolje!
Morate!!!! Na fb stavite s glavama,ovdje.ih "otkinite"
Jutro curee..i ode taman pocela kisica...miris kise...mmmmmmmm.....jesen stize..dunjooo moja...haaahha..neka neka....jabi bebonjo p9jemo kavicu..i bas uzivamo u jeseni..pusa za sve i sretno na pregledima
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cureee!! Javljam se iz trenutno oblačnog Splita.. Ovaj vikend je bio pravi ljetni-kupanje,unčanje i moja dvodnevna dnevna djevojačka u kući uz more..divota..
Malo sam izvrtila Vaše poruke i doznala da ovo ''čudno stezanje stomaka'' ima ime.. Znači već 10ak dana redovno osjećam BH kontrakcije.. famozan je osjećaj..nisam imala pojma da su to kontrakcije, ja sam mislila da se to moja cura isteže hahah
Veliki pozdrav svima i želim Vam odličan jesenski dan
url=https://lilypie.com]
Jutro svima 🙂
Evo da se i ja malo javim, ne stignem sve procitat al vidim da mi je Ptica bila u posjeti 😊 mozda smo se i srele a da ne znamo 🤔🤣mada bi primjetila tako zgodnu trudnicu 😍ne znam za vas al ja u zadnje vrijeme bas primjecujem trudnice i proucavam kolica koja vidim putem, dragi mi kaze da sam nepristojna hahaha da sta gledam ko tele u sarena vrata al ne mogu si pomoc 😂
Mi smo napokon nasli stan i to trosobni 😍
Nekako jos ne mogu vjerovat da nam se tako posrecilo cijena je super i blizu skole je 😀
Sad me ceka seoba naroda 😂sreca pa sam jos koliko toliko u pokretu iako su mi noge pocele naticat i sve su mi teze al guram, moram hahahah
Sortiraj odgovore
Najstariji