Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dalal
    24. Rujan 2018. 08:59

Sad vidim da su cure pisale o naglom debljanju. .Valjda je to normalno za ove naše tjedne ..Makar opet mislim da je puno😣😣

Ptičica
    24. Rujan 2018. 09:03

Svi pricate o kisi, ja ju jos uvijek samo sanjam! 😒
    Majana super za stan! Suuuuper!! Znam koje su to muke. Ja sam u potrazi za trosobnim stanom u Splitu za kupovinu, i sve sta mogu rec- katastrofa 😩
    Ma kad su te pidzame tako dobre, a moja kuma i najbolja prijateljica iz Viteza, poslat cu ju u Fis! Ili cu joj u posjet 🤔😀
    Vidit cemo sutra sta kaze pregled!
    Sretno svima danas! Napokon krecu lijepe vijesti, vikend je iza nas. I slike. SLIKE 😄😍

Ana89
    24. Rujan 2018. 09:07

Majana

Salatice ja sam se jutros izvagala 84 kg ako te to tjesi hahahaha, doktor mi je prosli put ocita bukvica, bas mi je reka bez pardona da sam debela hahahah mislim imam ogledalo al ono…

I meni je sa 65 kila 😂😂 11 kila po njemu extra je bilo dosta za cijelu trudnoću 😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

luks
    24. Rujan 2018. 09:12

jutro cure, blago vama kje osjetite taj nekakav miris jeseni ili što već, jer u splitu je i danas još ljeto, valjda sutra stiže "zahlađenje", ali kratko. Meni je vikend bio užasno naporan , i ja jedva izdražavam sa otečenim nogama, užarenim stopalima itd... nadam se da ću kad zahladi moći sve normalno, ipak imam još više od 3 miseca :)
    moj bebač je dooosta aktivan, ovaj tjedan je na programu skidanje kutija i prekopavanje robice od prvog malca i pisanje popisa šta još fali.... :)

Lovre

Salatica9192
    24. Rujan 2018. 09:18

Meni stigli nalazi. Sve manje vise ok, osim, pogadjateeee, CRP-a. Sada je 20,8. 🤣 A majko moja mila, sta je sa mnom hahah. Cijelu trudnocu mi povisen CRP. I taman ga prestala vaditi i doktor ga se sjetiii sad na kontroli i da ga uradim u ponedeljak i da mu posaljem na Viber rezultate... 90% me salje u bolnicu kada vidi poruku 😭 ili opet na pamet antibiotike neke... Da je bar ostao 14,15. Kud ode na 20. 😶😶😶😶 

du1988
    24. Rujan 2018. 09:21

jutro cure! Ja sam bila budna oko pol 6, muz se spremao na posao, vani jos mrak, krevet topao pa sam nastavila...sad vrebam dostavu s ethereala ❤️ sto se kila tice, ja sam u plusu 5.5 kg i bome mi je to puno...bas sam jucer razmisljala da cu malo stati na loptu s papanjem i da cu se vise kretati, a onda mislim...ma kvragu sve, nek je beba dobro, poslije poroda cu lako dovesti kile u red. eto tako variram iz dana u dan. Ali svakako planiram krenuti na yogu zbog disanja i pripreme...i eto tako, uzivajte vi cure koje cete se vidjeti u Merkuru, zavidim na druzenju! puse svima 

AllieH
    24. Rujan 2018. 09:22

Jutro cure! Probudio me uzasan vjetar i kisa, a spavala sam pored sirom otvorenog prozora. 
    ptico, bas si zgodnica! I haljinica je preslatka! 
    m.girl, i ja sam na +6 i sad imam 58kg. 
    Za serije i filmove ste svasta napisale, ja sam do nedavno bas svasta nesto gledala, nije me mogla fulati nijedna serija ili film, ali u zadnje vrijeme bas jako slabo. Nekako vise citam, bez Kindlea ne idem nigdje. 
    Gledam ove cijene stanova u Zagrebu, Spansko 450 eura, meni to tako uzasno puno zvuci, bas su otisle cijene u nebesa. 

Luka ❤

Ana89
    24. Rujan 2018. 09:22

Salatica9192

Meni stigli nalazi. Sve manje vise ok, osim, pogadjateeee, CRP-a. Sada je 20,8. 🤣 A majko moja mila, sta je sa mnom hahah. Cijelu trudnocu mi povisen CRP. I taman ga prestala vaditi i doktor ga se sjetiii sad na kontroli i da ga uradim u ponedeljak i da mu posaljem na Viber rezultate… 90% me salje u bolnicu kada vidi poruku 😭 ili opet na pamet antibiotike neke… Da je bar ostao 14,15. Kud ode na 20. 😶😶😶😶

Pa da te nešto boli, ajde. Ali taj fantomski CRP mi nikako nije jasan. Ja sam ga imala 13, ali meni je zbog zuba bio povišen .

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    24. Rujan 2018. 09:28

Majana i ja ko manijak gledam u kolica,brzo da ih omjerim,vidim koja su,kakva su...... manijak... cestitke na stanu i sa seobom naroda. Mi smo se selili prije mjesec ipo dana.. jos je nas samo dvoje,ne mogu ni zamislit sa bebom koliko ce tu stvari bit 
    Salatice kupuj spavacice, neces gola u rodiliste
    Ja se ne mogu sjetit jel netko od vas spominjao Loreli kolica????  Ja sam se zagrijala za njih,sto se tice rukovanja i svega,cine mi se cvrsta i stabilna

Miranda
    24. Rujan 2018. 09:29

Jutro!
    Uzivam u ovoj kisi i temperaturama 😍 
    Djevojacka je bila odlicna, jedino mi put stvarno postaje fizicki previse za izdrzati. Jos samo za vikend...
    Barbie wow 😍 
    Ptico zgodna si 😍 Svratili smo i mi jucer u Trogir kratko 
    Uzivajte danas na tecaju i druzenju 😘 Sretno na pregledima ovaj tjedan! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.