Evo Mustela i dm cijene,zanima me hoce li sutra u Mulleru sa 15% popusta biti povoljnije
Nisam ni sigurna sto tocno za prvu ruku je najbolje kupiti.
Pavlovicevu mast i bademovo ulje imam.
Popust nije na mustelu.. samo na njihove robne marke, tak sam ja cula..
U bipi ti je popust 30% na bipo klub, ja neki dan uzela ..
ja sam mustelu do sad narucivala iz ljekarne Salus, jako cesto imaju popust 30% i jednom sam ulovila akciju 1+1 gratis i medvjedic se tad dobio, dostava je brza u roku par dana i cini mi se na iznos veci od 300 kn besplatna..
Ne znam jel mi promaknulo ili Vanna jos nije javila vijesti sa uzv-a
Salatice, siroku tuniku sam uzela 20€, mociz ću i nakon poroda nositi
Pa ne znam vezano za slike, ja ću stavit, ali ne pretjerivati 😀
Ja sam isto uzela neku tamno sivu tuniku i elegantnu širu svijetlo sivu majicu onako sa ovratnikom kao od košulje u Mani, prije cca mjesec i pol. M veličina. To je za tamo pred kraj i sad jesen. Onda mi je bilo veliko, sad uskoro neće biti toooliko veliko
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Salatice ma nije to samo zbog tvog cerviksa. Nekako od pocetka mi je tvoja trudnoca, i tvoja snaga plus tvoje godine- posebna. Ohrabrujuca. I bit cu presretna kad se rodi prelijepa zdrava djevojcica Lena.
Monika samo polako. Vjerujem da ce sve bit ok do svadbe. Drzim palceve!
Ptico ja bih svakako broj. Dobro ce mi doc zbog brzonakupljajuceg celulita 😒 ali i leda. Da se malo opustim 😊 pogotovo kad si dala tako dobru recenziju!
Jos sam nesto htjela nekom rec al nemam pojma
..
🙄🤔
Zvrkicee, super 😊😊😊😊 Kad krenemo sredjivati momke i cureee 😍
Ana, ja nemam to iskustvo, kako su me 2012 uspavali i ocistili poslije "poroda". Ali komsinicaaaa nesto prica, i nonsalantno rece, kad odes kuci i krvaris, lakse ti je to i to. Ja ono, sta? Pa koliko krvari zena?? Ona u fazonu mjesec dana zna curkati, a na pocetku je..... horor. Iskusne mame, istina?
A da, nije se javila Vana. Mozda joj je kasnije pregled, kao sto i kod mene bude, pretezno navece. Ili je svratila u neki shopping / odmor 😊
Sto se tice krvarenja nakon poroda, ja sam sigurno 20 dana imala obilna. Al sam imala 45 savova, sta unutarnjih sta vanjskih, pa neznam jel i to doprinijelo. Al nakon nekih 10 dana sam vec bila super mobilna i pokretna. 😊 Nije toliko strasno, i nije da umires od bolova nakon poroda. A sta me sad ceka s carskim, neznam 🙄 jel netko to prosao?
klikerice, bas ste super! Ovo za muller je ptica u pravu, taman sam krenula to pisati! I imate akciju 1+1 na musteline proizvode u ljekarni prima farmacia! ako se prijavite za newsletter, dobijete jos 15 posto popusta i dodatnih 5% za klub vjernosti...ja se razmisljam da iskoristim tih 20% na omron inhalator 🤔
url=https://lilypie.com]
Pticice,
rasplakaces me, a nisam placko 😍😍😍😍😍😍 Hvala ti do neba. 😍 Dosta nas je ovdje svasta proslo i dosta ih ima sto im je sve skolsko i napravili smo jednu super kombinaciju, nevjerovatno je koliko se razumijemo haha. ❤️ Pozvacu vas sve u goste i napraviti festu. Jescemo sarmu, corbu, krempitu💃
Sortiraj odgovore
Najstariji