Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    17. Rujan 2018. 16:50

Pticice i Bruna salon se zove Koru, na Splitu 3. Meni su ga preporucili u klubu trudnica, cca 45 minuta je 100 kn.. adresa je kroz smrdecac 45, ak vas zanima posaljem vam i broj. 😊

Pticaselicazgst
    17. Rujan 2018. 16:53

Salatice bome si se raspistoljila 😍😍 sam ti peglaj i narucuj  kad krenes trcat za malenom neces stic shoppingirat 😊
    Klikerica super je trbuscic i linija. 😊
    Vidjela sam ih uzivo i ja neki dan, chicco uloske prepali su me. Mislim si zar ce to bit toliko krvi i svega da ce mi ovo trebat 😢😢

Ivylee
    17. Rujan 2018. 16:59

Monikaharmonika

Drage cure ne znam jel bi plakala ili što. U subotu sam opet završila u hitnoj ambulanti ginekologije. Bolovi sasvim dolje desno, temperatura. Leukociti povišeni dosta i CRP 18. Urin s bakterijama. Išla kod urologa i kirurga i po njima je sve uredno. Bebač živahan, po mjerama 1 tj. napredniji. Dobila sam Cefiksim antibiotik. Danas kupila 50 % sušenu brusnicu u kombinaciji s jabukom u Mulleru. Nisam našla nigdje bolju kombinaciju ni u DM ni u ljekarnama. Sve nešto samo aromatizirano. Eto moji jadi.
    Uza sve to muku mučim s diplomskim i u petak mi je svadba i možda je to za moje tijelo malo previše stresa.

Samo polako! Ja sam koristila brusnicu čistu od enciana, 100% sušena brusnica. Ginekologica mi je rekla da pijem  2L dnevno da izmokrim što više, pa probaj tako. Evo slikam ti čaj...

Ivylee
    17. Rujan 2018. 17:00

Ivylee
    17. Rujan 2018. 17:01

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 17:05

Salatice evo naručila bijelo medo odijelo 62, roza jaknicu 56 i pletene čizmice 😀 i sebi tuniku 😂😂
    carapica nema, sve sold put, to ću C&A ili otići u HM osobno.

Monika, klikerica ti je baš dobro napisala 🤗

Klikerica
    17. Rujan 2018. 17:17

Evo Mustela i dm cijene,zanima me hoce li sutra u Mulleru sa 15% popusta biti povoljnije

Pavlovicevu mast i bademovo ulje imam.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• nali
    17. Rujan 2018. 17:18

Klikerica

nali

Klikerica

Zvali su me iz Podobnika da su me izabrali za gratis 4D UZV. Woo hoo!

Jeee, cestitam! Javi kak je bilo. Ja se na kraju nisam javila, kad sam tak i tak svaki drugi tjedan na kontroli i em mi bed bilo da me gledaju. Btw- ako znas koga da u Zg-u iznajmljuje,javi, vidim da ti sve zive znas- cijelu Hr 😁😆
    Anna0 mali je bomboncic😊

koliki stan, i koji dio grada?
    za 4D mi je presudilo što će moja ginekologinja biti tamo, ona me i podsjetila da se prijavim. I onda ćemo na redovnom pregledu tjedan nakon samo proći kroz te slike. Zalijepit ću vam prvu sliku #mojpupak, samo da jedem nešto pa da se malo napuše.

Haha pitala u poluzaj..anciji (stan mi treba)ali sam ocekivala odgovor da neznas nikog u Zg-u. Ma ti si kraljica. Novi Zg, Laniste ili Svetice s okolicom. Odvojena spavaca i da ima lift. I da primaju bebe. Nemoguca misija. 
    Monikaharmonika - zelim ti brzi oporavak 

Salatica9192
    17. Rujan 2018. 17:23

Kada krenemo sredjivati cure i momke, pa slike dijeliti 😍😍😍😍😍 
    Zvrkice,
    super 😊 Ja sebi ne gledam, mislim blizu 90kg.... kredit bi mi trebao da se obucem na novo, moram mrsaviti odmah poslije poroda hahhaha.
    Inace, kako sam spomenula dijeljenje slika, sta mislite o tome? Postavljanje bebi slika na instagram i fb? Za ste ili protiv? Ja sam sredina neka. Ne volim napadne mame, svaki pokret na drustvenu mrezu, ali ne kont ni one sto stavljaju, ali ni slucajno da se vidi lice. Onda nemoj ni stavljati nikako. Ali opet svako svoj izbor. 

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 17:25

Salatice, siroku tuniku sam uzela 20€, mociz ću i nakon poroda nositi 

Pa ne znam vezano za slike, ja ću stavit, ali ne pretjerivati 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.