Btw jeste vec gledale ona cuda sto dodju iznad kinderbeta (sarena i vrte se). Ne mogu se sjetit kak se to zove 😂
vrtuljak :D uzela sam jedan Cam koji ide uz tu kolijevu Cam Cullami. nije šareni, više je neutralnih boja, ali ima neku površinu reflektirajuću na par igrački pa se beban bude gledao ako ništa. no, nekako to više doživljavam kao ukras za moj gušt nego što će njega zabavljati.
Hej curke, ja jutros obavila vađenje kks i tsh i ft4, tsh i ft4 od početka kontroliram jer imam hipotireozu, a za KKS se čudim da mi nije prije to dr rekao da napravim, mislim mogla sam i sama to tražiti, al reko valjda on zna. Nemam pojma niti koja sam krvna grupa, to ništa ne spominje. Al idem privatno, imam povjerenja u njega pa pratim njegove upute. Čak mi paše malo ta opuštenost njegove jer zbog prethodnog lošeg ishoda trudnoće, da mi je dr neki paničar, ja bih bila još veći. Čekam pregled popodne, takoreći navečer, ne znam što sam tako kasno se nraučila, čuda luda sam 😂 Sinoć sam sanjala da sam došla na pregled, da je doktora mijenjala neka stara sijeda doktorica koja ništa nije pogledala i rekla je da je sve u redu, poludila sam od brige u snu...
Zvrkica ja ću si nabaviti izdajalicu da imam od početka, iskreno se nadam da ćemo se beba i ja uštosati sa disanjem i da nećemo morati na dudu pa će mi sigurno nekad trebati izdajalica da mogu ostaviti mužu da ju nahrani. A i nedavno je frendica rodila i kaže da toplo preporuča da ju imam odmah u bolnici. Ako beba bude npr morala na sunčanje da se mogu izdojiti ako treba dok je nema i slično. Ona mi je rekla posuditi svoju, ali ja ću si ju ipak kupiti, istu kao bjenu jer kaže da je suoer, neka električna, tiha, sa izdržljivim baterijama. Naručila mi je preko neta, kad mi kaže točno koja ke, jer zaboravila sam, podijelit ću s vama preporuku...
Nego, pročitala sam neki dan da netko planira točkice po zidu lijepiti u bojama? Gdje si kupila te točkice ako već jesi, ja svugdje gledam ali nigdje naći idealnu boju koju želim 😁
Ja cu uzeti neku bocicu i sta ide vec uz to. Set za ciscenje. Ali necu jos, to cu tamo pred kraj, kad i krevetac budem. A izdajalicu necu, nisu super jeftine, a ko zna hoce li mi trebati (vec sam spominjala da imam akcesornu dojku). Nadam se da hoce, mmama2 me bodri na fb haha 😍 i idem na to, ali lako mi je tad otici i kupiti je, poslati muza u DM. A opet ko je kupio, ko nema nikakve probleme sa grudima, super i to 😊 Ja jedva cekam kupovinu duda, obooozavammm ihh 😍
Mame pozz..moj sin ima osam i pol mj..inače je zdrava ,mirna beba..koja od jučer je počela pokazivat ljutnju..plače za svaku sitnicu..bacaka se..izlaze mu gornji zubići jer moguče da od toga ide ovakva promjena ponašanja??
Mareikate ja sam ih narucila sa ebaya.. saljem link u prilogu, stvarno imaju veliki izbor boja. Nadam se da ces nac nesto za sebe 🤗
https://www.ebay.com/itm/27-Colors-Polka-Dot-Art-Wall-Sticker-for-Girl-Bedroom-Decor-Fun-Circle-Decal-/122162906131?_ul=HR
Mareikate ja sam ih narucila sa ebaya.. saljem link u prilogu, stvarno imaju veliki izbor boja. Nadam se da ces nac nesto za sebe 🤗
https://www.ebay.com/itm/27-Colors-Polka-Dot-Art-Wall-Sticker-for-Girl-Bedroom-Decor-Fun-Circle-Decal-/122162906131?_ul=HR
Ideš, hvala ti! Ovdje stvarno ima čudo boja! Baš ti hvala!
Mame pozz..moj sin ima osam i pol mj..inače je zdrava ,mirna beba..koja od jučer je počela pokazivat ljutnju..plače za svaku sitnicu..bacaka se..izlaze mu gornji zubići jer moguče da od toga ide ovakva promjena ponašanja??
Naravno...to ga svrbi a vjerojatno i boli...Moguce je da su bebe onda razdrazljive da lose spavaju da dobiju temperatutu da odbijaju hranu...Prati ga malo..Vjerojatno si stavlja sve odreda u usta da si olaksa i jako slini to je ugl.tako kod izbijanja zubica..Mozes mu olaksat sa gelom sto se maze bas na taj dio i malo izmasirat cistim prstima mozes mi dat ledenu gruckalicu i mozes mu dati i sirupic protiv bolova obicno idu oni za tem.poput paracetamola i ibrupofena...svakako ga prati i doktorici uvjek mozes poc da ga i poslosu zna se to ponekad i iskomplicirati u smislu da navucu od zubica i jaku prehladu..Savjetuje da ga pratis i probas ovako da mu olaksas..sretnoo..
url=https://lilypie.com]
Btw jeste vec gledale ona cuda sto dodju iznad kinderbeta (sarena i vrte se). Ne mogu se sjetit kak se to zove 😂
vrtuljak :D uzela sam jedan Cam koji ide uz tu kolijevu Cam Cullami. nije šareni, više je neutralnih boja, ali ima neku površinu reflektirajuću na par igrački pa se beban bude gledao ako ništa. no, nekako to više doživljavam kao ukras za moj gušt nego što će njega zabavljati.
Hvala barbie 🤗 ja si sve mislim jel to uopce treba uzimat?! Navodno neka djeca to vole ,druga ne.. a ima ih toliko na trzistu da ne znam sta je najpametnije onda uzet..
Mareikate nema na cemu 😊
Hvala barbie 🤗 ja si sve mislim jel to uopce treba uzimat?! Navodno neka djeca to vole ,druga ne.. a ima ih toliko na trzistu da ne znam sta je najpametnije onda uzet..
Mareikate nema na cemu 😊
Ja sam uzela u Bubamari hippoa igračku sa glazbom i projekcijom zvijezda, nisam nikakav mobil za krevetić. Mislim da će biti dosta za početak.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji